ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 değilim. ailemi alır kaçarım, tanımadığım insanlar için ölmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben sehit olmaya hazırım abi gidip yatagımda 1 ömür boyu yasıycagima bir ise yararken vatan ugruna olmekten guzeli varmı??[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ayrica neden sehit oluyoruz, gidelim savasalim olmeyelim. daha faydali olmaz mi? sehit olmak icin gidilmez savasa, savasmak icin gidilir. ben sehit olucam birakin oliim dersen pek faydan olmaz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Önemli olan ülken için ölmek değil, onun için yaşamandır diyerekten kaçıyorum ortamdan...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 yaaa bırak şindi ayak yapmayı hepiniz olalaım olmayalım fln demek yerine lan eskiden insanlar svaşıyomus diyebileceimiz günleri görürürz umarım,biz göremeyiz,umarım oğullarım,torunlarım,onalrın tıorunları fln görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 yawrum DASAA.işte bu abi.barış içinde savaş.sen ölürsen şehit olursun.ama bu savaş pkk'yla.o zaman vatanın bölünmesin die ölüyosun.sınırlarını büyütmek için savaşmiosun koruosun.daha onurlu bir ölüm ülkeni korurken ölmek(iyice japon oldum :)) senin gibi insanları koruyup yetiştirmek amaçları. oku yavrum kim tutar seni.milletin senin gibi adamlara ihtiyacı var ama şehitlere de ihtiyacı var. zaten merak ettiğim askerde ölmekten nasıl korktuğunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 onlar ole demek i,stemedi sonucta olucez hepmizim bi gun olursek sehıt olarak olelim dmek istiediler[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: dasaaa, 11 Kasım 2005 22:50 tarihinde demiş ki: uzun bişiler yazmıştım ama gitmedi nedense.. Özeti şuydu efendim; 300'lü yıllarda devlet için ölmek gerekiyormuş. 1500lü yıllarda da. Ancak 2000li yıllarda devletin büyümesi için ekonomik güç gerekiyor. Sınır büyütme amaçlı savaşlar yapıldı ve bitti. Artık sınır koruma ve pazar büyütme savaşları yapılıyor. Ülke bana 1milyon doların üzerinde para ve 25sene harcadıktan sonra askerde ölürsem ülkenin kaybı, benim kaybından büyük olur. Dolayısı ile benim gibi okuyan ve ekonomiye sağlam katkı yapanlar gitmemeli askere. Benim işim ülkenin ekonomik sınırlarının büyümesi ile. Gidip adama falan ateş edemem ben. İmkan olursa bedelli yaparım veya yine imkan olursa yurt dışında çalışmanın yollarını ararım. Gidip ne bir sene kaybetmeye tahammülüm var, ne de zamanımı harcayıp o sürede bilgi kaybetmeye... Onun yerine master falan yaparım ben. Gerekirse phd falan bile kastırırım.. ancak askerligimizi yaparak bu vatana olan borcumuzu odeye biliriz[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 elime leptopumu alır lleptopla geberirim ben:D[signature][hline]Hayatta kimse için ağlamaya değmez Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz Yarın, ağlaman gerekirse başını dik tutki Ağlayışların seni ağlatan kişi kadar alçaltmasın Ta ki bu diyardan göçene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: DoGMeaT, 11 Kasım 2005 22:43 tarihinde demiş ki: "zıbartıyorlar" kelimerlini dikkatli secermisin lütfen? özür dilerim saygısızlık ettim. (bu arada bu ilk alıntım garip şeyler olursa gülmeyiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Elbet öleceğim bir şekilde, fazla kasmanın alemi yok bu konuda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Cuma, 11 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: ancak askerligimizi yaparak bu vatana olan borcumuzu odeye biliriz benim bu vatana borcum yok. 17 sene özel okulda okudum, vergilerim verildi, hizmet alamadım. asıl onların bana borcu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 reskill yapmasınlar urastırmasnlar bi kere olyum yeter bide 1 canla etrafta kosturmak istemiom,awp amlak flnda olmasın,sora,işte roundlar 4 dakka olsun,ben polis olcam![signature][hline]bizim ev cok soğuk,dondum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 abi olmek icin tab ki gitmiyosun ama kanserden olcegine vatan icin carpısırken olmek cok daha kutsal bence yoksa savas vatannıa faydan dokunsun olme ne guzel[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 çok şükür gariplik olmadı. yaw türk insanı çok garip yaw.en umutsuz anda düşmanı yeneriz acayip toplanırız sonra batırırız.yazık ayıp o kadar şehidimize yazık. bide yardımseveriz ki sormayın. olay:bugün okula 112'nin şeyinde çalışan kadın geldi ilkyardımı anlattı. ve şunu anlattı:adam parmağını makinaya kaptırmış.parmakları kopmuş bunu kenara oturtmuşlar parkmaklarını toplamışlar masaya dizmişler. bu kadın ekibiyle gitmiş,parmağı kopan adam oturuyomuş. gitmiş adama noldu die sormaya bakmış adam kan kaybından ölmüş. yazık yaaw (alakasız oldu ama söylemek istedim tutamam içimde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: XedoX, 11 Kasım 2005 22:53 tarihinde demiş ki: değilim. ailemi alır kaçarım, tanımadığım insanlar için ölmem. Afferin.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Zeytin, 11 Kasım 2005 23:11 tarihinde demiş ki: Afferin. yorum yap diye yazmadım, soru sorulmuş cevap verdim. sen niye atlıyorsun ordan? bir derdin varsa adam gibi anlatırsın öyle laf sokmaya çalışarak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ille gerginlik olcak haa.CHILL OUT abiler kutsal işi konuşuoz milleti bir araya getirmeye çalışıoz siz kavga edionuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Peki. Keşke o şehitler ölürken kimin için öleceklerini seçebilselerdi.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) bu imzalık yaahahah =)[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: XedoX, 11 Kasım 2005 23:07 tarihinde demiş ki: said: Cuma, 11 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: ancak askerligimizi yaparak bu vatana olan borcumuzu odeye biliriz benim bu vatana borcum yok. 17 sene özel okulda okudum, vergilerim verildi, hizmet alamadım. asıl onların bana borcu var. kardesim her turk erkegi ancak askerlık yaparak bu vatana borcunu oder. bi savas filan cıksa kım savascak orda senın verdigin paralar eline sılah alıp vatanımı sawuncak sacma soan konusma[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 şehit olayı değişik bişi. Ya bence salakça şehit olmaktansa bi işe yaramak çok daha iyi.[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 O vatan borcunu site aydatı ile karıştırıyor.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar