Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şehit olmaya hazır mıyız?

dogu

Öne çıkan mesajlar

ayrica neden sehit oluyoruz, gidelim savasalim olmeyelim. daha faydali olmaz mi? sehit olmak icin gidilmez savasa, savasmak icin gidilir. ben sehit olucam birakin oliim dersen pek faydan olmaz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Sosyal ağlarda paylaş

yawrum DASAA.işte bu abi.barış içinde savaş.sen ölürsen şehit olursun.ama bu savaş pkk'yla.o zaman vatanın bölünmesin die ölüyosun.sınırlarını büyütmek için savaşmiosun koruosun.daha onurlu bir ölüm ülkeni korurken ölmek(iyice japon oldum :))
senin gibi insanları koruyup yetiştirmek amaçları.

oku yavrum kim tutar seni.milletin senin gibi adamlara ihtiyacı var ama şehitlere de ihtiyacı var.

zaten merak ettiğim askerde ölmekten nasıl korktuğunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 11 Kasım 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
uzun bişiler yazmıştım ama gitmedi nedense.. Özeti şuydu efendim;
300'lü yıllarda devlet için ölmek gerekiyormuş. 1500lü yıllarda da. Ancak 2000li yıllarda devletin büyümesi için ekonomik güç gerekiyor. Sınır büyütme amaçlı savaşlar yapıldı ve bitti. Artık sınır koruma ve pazar büyütme savaşları yapılıyor. Ülke bana 1milyon doların üzerinde para ve 25sene harcadıktan sonra askerde ölürsem ülkenin kaybı, benim kaybından büyük olur. Dolayısı ile benim gibi okuyan ve ekonomiye sağlam katkı yapanlar gitmemeli askere. Benim işim ülkenin ekonomik sınırlarının büyümesi ile. Gidip adama falan ateş edemem ben. İmkan olursa bedelli yaparım veya yine imkan olursa yurt dışında çalışmanın yollarını ararım. Gidip ne bir sene kaybetmeye tahammülüm var, ne de zamanımı harcayıp o sürede bilgi kaybetmeye... Onun yerine master falan yaparım ben. Gerekirse phd falan bile kastırırım..

ancak askerligimizi yaparak bu vatana olan borcumuzu odeye biliriz[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Sosyal ağlarda paylaş

çok şükür gariplik olmadı.

yaw türk insanı çok garip yaw.en umutsuz anda düşmanı yeneriz acayip toplanırız sonra batırırız.yazık ayıp o kadar şehidimize yazık.
bide yardımseveriz ki sormayın.
olay:bugün okula 112'nin şeyinde çalışan kadın geldi ilkyardımı anlattı.
ve şunu anlattı:adam parmağını makinaya kaptırmış.parmakları kopmuş bunu kenara oturtmuşlar parkmaklarını toplamışlar masaya dizmişler.
bu kadın ekibiyle gitmiş,parmağı kopan adam oturuyomuş.
gitmiş adama noldu die sormaya bakmış adam kan kaybından ölmüş.
yazık yaaw

(alakasız oldu ama söylemek istedim tutamam içimde)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XedoX, 11 Kasım 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
değilim.
ailemi alır kaçarım, tanımadığım insanlar için ölmem.

Afferin.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

Peki.
Keşke o şehitler ölürken kimin için öleceklerini seçebilselerdi.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)

bu imzalık yaahahah =)[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XedoX, 11 Kasım 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
said:
Cuma, 11 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki:

ancak askerligimizi yaparak bu vatana olan borcumuzu odeye biliriz

benim bu vatana borcum yok. 17 sene özel okulda okudum, vergilerim verildi, hizmet alamadım. asıl onların bana borcu var.

kardesim her turk erkegi ancak askerlık yaparak bu vatana borcunu oder. bi savas filan cıksa kım savascak orda senın verdigin paralar eline sılah alıp vatanımı sawuncak sacma soan konusma[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Sosyal ağlarda paylaş

O vatan borcunu site aydatı ile karıştırıyor.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...