TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Raist iyidir ama ben Dalamar sturm ve soth daha çok severim birde Caramon ama rasitlin olmasaydı dl bu gün bukadar satmazdı dlnin aslında baba karakteri yoktur ama okurlarının büyük bir kısmının kalbinde raist yatar bende yatmaz çünkü harbiden sinsi bir herif yani çeverende istemeyeceğin bir tip.
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 herkesin kalbinde yatar. benim aklımda ise uyanık we benimledir... *!suddenly vanishes as he comes*[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 insan okadar okuduktan sonra dlyi böyle vakalar mevcut oluyor bende evde bazen oyun oynarken kızdığımda Kırom yada tempus diye bağırırım :)
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Sıze bı tavsıye benım gıbı 6-7 kısılık sıkı dost bı grubunuz varsa arasıra CROMMM OLULERI SAAAYY dıyıp adamlara dalın goruceksınızkı 6 kısı olmalarına ragmen ılk baslarda saglam dayak yıyıyorlar :)[hline]A little less conversation a little more action please
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 niye mirasın sonunda hobbit artemisi bıçakla doğramıyor anlamıyorum. artemis entreri gereksiz bir karakter. hikayede olmasa birşey değişmiycek, hikayede olunca da birşeyler değişmiyor. ama insanı sıkıntıya sokuyor kitabı okurken.. salvatore artemisi orda öldürse çok daha iyi olurdu[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir!
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Artemis gereksizmi yuh be nasıl gereksiz o olmasa kitapta heycan kalmaz be fazla vudu kırdılı ama artemis yine kitaba acaba drizztle kapışırken ne olucak gözümü çıkacak buçukluğumu öldürecek gibi sorular falan getiriyordu o olmasa iki etinmidir nedir birde sümüklü goblinler olucaktı ve drizzti drowlar asla pusuya düşüremezdi.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 said: Bonecrusher, 09 May 2003 09:00 tarihinde demiş ki: niye mirasın sonunda hobbit artemisi bıçakla doğramıyor anlamıyorum. artemis entreri gereksiz bir karakter. hikayede olmasa birşey değişmiycek, hikayede olunca da birşeyler değişmiyor. ama insanı sıkıntıya sokuyor kitabı okurken.. salvatore artemisi orda öldürse çok daha iyi olurdu[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Artemis Drizztin karakterinin sorgulamasına sebep olan en önemli karakterlerden biri ayrıca halfling's gem dahil bir çok macera fırsatı yaratan kişilik bence kitapları bidaha oku unutmuşun :) hehe[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 seriyi seviyorum seriye bok atmıyorum. ama artemis'e gıcığım... anlatabildim mi?[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir!
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Evet ama bu Artemisin gereksiz olduğu anlamına gelmez ;)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 sunu diyim Kitapları okuyalı baya zaman olmushtu türkcelerini de alıp okumaya basladım Drizztii severim ama süperman olması nı sevmiyorum...Ama Artemis hpimizin olmak istedigi gibi PURE EVİL dahası varmı?[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Artemisin sevdigim ozelligi adamin savas esnasinda karsısındakı kım olursa olsun onun tam performansla savasmasını engellemesı ve bunu sasırtarak yapması yanı adam ole bı hareket yapıyorkı ya bunu nasıl yaptı olanaksız derken yıyıyorsun kılıcı ....[hline]A little less conversation a little more action please
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 tabiki çoğu kişinin artemisten hoşlanma nedeni kılıç becerisi y ve adamın kötü olması doğal zaknafein gibi bir babası olmadı.
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Entreri olmasa Drizzt'in o kadar kılıç becerisinin bir anlamı kalmazdı bence Legacy'yi ilk okduğumda diken üstündeydim resmen.[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 David Pontier ın Artemis için yazdığı triology diyebileceğim hikayeleri okumanızı tavsiye ediyorum. Candlekeep den bulunabilir.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Artemisin Zaknafein gibi bir hocası olsaydı Drizzt carpı dort olurdu adam bence:)[hline]A little less conversation a little more action please
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 artemis bir assassin drizzt ise dövüşçü...[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth
LethE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 drizzte wariror ranger(mielikki) .. bide bi class daha var..die biliyorum..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 drizzt warrior ranger barbarian artemis rogue assassin fighter ranger. ancak benim kasttettiğim, drizzt bir savaşçı. oysa artemis entreri bir kiralık katil. Adamın arkasından sinsice yaklaşır, bir vuruşta öldürür, çıkar gider.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Entreri ye dikkat ettiyseniz bi vuruşta öldürmekten daha çok, kendi skillerini diyerleriyle ölçüştürmekten zevk aldığını görürsünüz. Adamın ego su var. En iyi benim diyor, kendini her "fırsatta" sınıyor. Entreri nin 12 lvl fighter class ı var. Gerisi 4 rogue 1 ranger 1 assasin. Entreri ye fighter derim ki bunu kendiside her fırsatta "i am a true warrior" diyerek belirtiyor. Drizzt in üstünde magical olmayan bi çizmesi bide pelerini varken Entreride bitane magical dagger var. Campain setting de yazan magicalların kitapta yer aldığını hiç zannetmiyorum.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
Jarlaxle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Enteri rakibine arkadan yaklaşarak zayıf bi anında vuran bi şahsiye değildir.O tarif edilen ancak Cadderly nin serisindeki "Ghost" adlı thief olabilir.Artemis kendini geliştiren ve yeteneklerini sınayan aktif biridir. Okuyanlar bilir Servant of the Shard da Charons Claw adlı kılıcı eldiveni (eldiven bir artifect ;psişik yada büyüsel olarak aklı etkileyen şeylere karşı direnç sağlıyo,jarlaxle nin göz bandı gibi) çıkartarak kılıcı tutuyor.Eğer kılıcı kontrol edemezse feci şekilde ölücekti.Ama kılıcı kontrol altına aldı ve hakimiyeti sağladı.Hemde bunu denemesi gerekmiyorken.Tabi kalabalık bi ortamda yada güçlü kişiler karşısnda da delikanlımısın lan diye bağırarak 10 kişiye dalıcak kadar aptal diil.Artemis 12 yaşından beri sokaklarda,calimport gibi bir yerde hayatta kalmış aşmış bi karakterdir.Hayatta kalması verdiği doğru kararlar,doğru zamanlama ve kendini kontrol etmesi sayesinde olmuştur.Serideki okuması en zevkli karakterlerden biridir.Ders çıkarılcak derecededir.Evil olması bişeyi deiştirmez.[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP..........
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Dariel, 13 June 2003 19:43 tarihinde demiş ki: Drizzt in üstünde magical olmayan bi çizmesi bide pelerini varken Entreride bitane magical dagger var. [hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Legacy'deydi sanırım, kitabın sonuna doğru Entreri uçuyodu büyülü bi pelerinle, sora kılıcı da parıyomuymuş ne.. tabi sırf drizzt'i kesmek için ama yine de ayıp etmiş :P[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 O pelerin ona drow lar tarafından veriliyor. Parlayan kılıcıda, infravision veren küpelerde. Sonra noluyor o itemlar bilmiyorum pelerin dışında.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Kitabın sonunda artemis baya dağılıyo nasıl toparlanıpta o uçurumdan kurtulcak merak ediyom... Kol mol kırılıyo hatta drizzt çat diye duyuyo nasıl toparlancak merak ettim... Bide o duell çok süferdi. Hele drizztin kendi ürettiği hareket olan pervane şeklinde döndürme olayı çok hoş..[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Jarlaxle, 14 June 2003 00:39 tarihinde demiş ki: Enteri rakibine arkadan yaklaşarak zayıf bi anında vuran bi şahsiye değildir.O tarif edilen ancak Cadderly nin serisindeki "Ghost" adlı thief olabilir. Hmm peki Silent Bladede drowlardan psionic güç alıp drizzte yenilmesine rağmen o güçlerle saldırıp drizziti kesmesine ne demeli :p Tam olarak arkadan sayılmaz ama genede yaklaşık :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Öne çıkan mesajlar