sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Pentagon destekli Center Air Patrol (CAP) "hava kontrol Merkezi" http://www.ncr.cap.gov/ web sitesi bugün saat 14:00 de Türk hackerlar tarafınfan çökertildi. Web sitesine türk hackerlar ingilizce olarak Mustafa Kemal Atatürk'ün gençliğe hitabesi ve "We are the guard of reform and republic.." - "devrimin ve cumhuriyetin bekçisiyiz" yazılari ile donattı. Kendilerine "Rooting Sabotage Forced" (RSF) adı veren türk hacker grubu daha önceden http://www.academyofdiplomacy.org/ sitesini "hack" layarak Amerika'nın Irak'a saldırmasını protesto etmişti. Türk hackerler, ABD'nin Süleymaniye'de 11 Türk askerini esir almasını 1500 ABD sitesini çökerterek protesto etmiş, "Devamı gelecek" mesajı vermişti.. Yorumsuz veriyorum. Kaynak www.internethaber.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Arkadaşları tanıyan varsa özel mesajdan adresini versin de onlara kutlayıp paticik amblemi baskılı 1 kg kınayı Paticik başarı ödülü olarak arkadaşlara takdim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Arkadaşları kınıyoruz. *!Kın* :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: sostizm, 01 August 2003 12:02 tarihinde demiş ki: Kendilerine "Rooting Sabotage Forced" (RSF) adı veren türk hacker grubu ... İlginç bir ironi. :hmm:[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 MErak ediyorum acaba o sitenin değiştirilmiş hali ne kadar kalmıştır? 5 dakika filan mı yoksa daha az mı?[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 hemen düzeltiyorlar[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Birkaç dakika bile kalsa ciddi bir prestij kaybıdır bence. Günde kimbilir kaç hit alıyordur bu site... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kadireren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 siz nederseniz deyin ama ben HELAL OLSUN demekten kendimi alamiyorum ve minicik bi dipnot:her gun insanlarimiz onlar daha guzel yasasın diye fakirlesiyor,öluyor ve dunyanın dort bir yanina yaydıkları yalanlarıyla artık eyaletlerının sayısını artırıyorlar biz kacinci eyalet olacagız...Daha fazla ozgurluk daha az sömuru yasasın ben sen o.yasasın BİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 -john siteyi hacklemişler lan musteri tel etti! -of salla 2 dakkalık iş allahın kro hackerları! O hackerların yakalandıgını su anda mitte oldugunu biliyormusunuz peki ? Peki ya mitin yarısının cia oldugunu ? Siz daha bişi bilmiyorsunuz![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 peki sen nerden biliosun gizli teşkilattamısın[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Bazı şeyleri bilmek icin biraz akıllı olmak bir kac baglantın olması yeterli![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 helal sana o zaman bizi bilgilendirdigin icin sagol[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bazı şeyleri çok (!) bilip çok akıllı olunca da söylenmemesi gereken şeyler olduğu da bilinebilir diye düşünüyorum[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Hayır, bunlar genel olarak bilinen şeyler ben sadece buradaki insanları bilgilendirmek istedim ama bazı kendini beğenmiş insanlar beni kendileri gibi sanıyolar![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 fazla bilmiş gibi davranıosun fbi cok umrumda sanki. sen diosun siz daha bişi bilmiosunuz falan.[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Orda bilgisiz insanları ezmek icin degil donen dolapların cok oldugunu belirtmek icin soylemiştim o lafı! Tabi okumadan okumaya fark vardır biri başından okur biri sonundan deyil mi ?[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 lol her zamanda biri çıkar : -bab biliyonmu hedehöd şöyleymiş -waşşş kardeşim koca mit teşkilatı sırlarını böyle yaycak birine verirmi böyle bilgileri alala.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ben milleti eziomusun dedim? o cumlede(o cumlede sadece diger msgları kastetmiyorum) cok bilmiş moddaydın nese onu dedim nerden biliosun die sende cevap vermişin ne uzatıosunki [hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard [Bu mesaj Diablo tarafından 06 August 2003 03:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Pre bende mitten orendim demedim ki euhe![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: kadireren, 05 August 2003 15:13 tarihinde demiş ki: siz nederseniz deyin ama ben HELAL OLSUN demekten kendimi alamiyorum ve minicik bi dipnot:her gun insanlarimiz onlar daha guzel yasasın diye fakirlesiyor,öluyor ve dunyanın dort bir yanina yaydıkları yalanlarıyla artık eyaletlerının sayısını artırıyorlar biz kacinci eyalet olacagız...Daha fazla ozgurluk daha az sömuru yasasın ben sen o.yasasın BİZ ah be gulum. biraz politikayla ilgilensen de sonra msg atsan.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Cryetok güldügün halde bile ünlem koymak ne oluyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 aklıma katze geldi ehhe. !!!! who do you need who do you love when you come undone *!durduk yere bunalır*[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 06 August 2003 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bu topicin artık zararlı olduğunu düşünmekteyim, yine her zaman ki gibi yurdum insanlarından biri delirerek kendini kaybetmiş. Kendini göstermek için çabalayan arkadaşlara para verim de Honoluludan iki paket Camel alıp gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Katze, 30 July 2002 23:30 tarihinde yörünge dışından demiş ki: Kesinlikle burdakilere katılmıyorum! Yani Kızları tavlama taktikleri diye bişey O La Maz!!! Herkez birbirinden farklıdır!! Sen böyle kız tavlarsın bazı zımbırtılar doğrultusunda iilerleyerek ama sarmısağı bile gelin yapmışsın 40 gün kokusu çıkmamış demişler sonradan sıçarsın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 katze neler söylemiş bakın zamanında :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar