Siamon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bu saat başka bişi gelmedi aklıma. Bence Gaziantep'deki Zeki İnal. İstanbul'da şubesi yok sadece "Antebi Kazan" restoranına günlük olarak Gaziantep'den geliyo. Şu ana kadar daha güzel bi baklava yemedim hayatımda sadece bir kez o baklavadan yememe rağmen. Ondan sonra ise bence Buhara İstanbul içinde.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Babaannem Onun haricinde Hacioglu'nun baklavalari da iyidir : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 gaziantep üstünsoy[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IceD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ankara - Hacı Baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 tabiiki ankara hacı baba , bayram öncesi bi kuyruk vardı necatibeyden kızılaya kadar uzanıyordu :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ev baklavasını tek geçerim. Hem insanın içini baymayacak şekilde mayhoş bir tadı olur...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 zevk meselesi, en iyisi olmaz bu işin.. gerçi olsa da yesem akşama :) bir de konu açma zorunluğun mu var gecenin bir saatinde, aklına başka birşey gelmemiş bunu açmışsın?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur-Divine Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 nickinin altında oasis.gen.tr yazıo o uo serverinde oynamsımıydın mrk ettim acıckası eğer oynadıysan benim nickim valentino rossiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 gazi burma ve güllüoğlu göbek ve tecrübe ile sabit ;)[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 güllüoğlu..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 nickinde 10ur yazıyo merak ettim bizim apartmanda birinin citroen saxo vts(beyaz) arabasının camında 10ur yazıyo. komşumuz ama daha tanışmak nasip olmadı.yoksa senmisin o?[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mr.Baklava[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 baklavayı bilmem de süt tatlısı BHU dadır[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 fnikin fede fedaykinin oğlu gibi duruo. yoksa sen misin o öyle biri var mı?[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 baklava istedi canım şimdi.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 en kral baklavaci benim teyzem, bi yapar ufs, baklava sevmeyen bi insan olarak ben bile tıkabasa yerim, ama uzakta teyzem tabi yılda 1 defa yiyoz[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Loli-pop, 13 Kasım 2005 13:56 tarihinde demiş ki: güllüoğlu.. [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: 10ur-Divine, 13 Kasım 2005 13:55 tarihinde demiş ki: nickinin altında oasis.gen.tr yazıo o uo serverinde oynamsımıydın mrk ettim acıckası eğer oynadıysan benim nickim valentino rossiydi siteye baktıysan uo ile alakası yoki yazdığım oyunları yayınladığım bir site. ayrıca çok az bir süre oasis uo serverini ben açtım, ismini de ben vermiştim. fakat onun senin oynadığın server ile alakası yok onlar çok daha sonradan açıldı sanırsam.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar