BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bonea elleşmeyinnevar yan kalvyemz bzksa?[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 . ._________. £/ ////______l ) /_(_) /__/[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: BabacumMostors, 24 Şubat 2003 00:14 tarihinde demiş ki: ben tutku diyorum kız arkadaşımın adıyla alakası yok... :P edit: normal hayatta kız arkadaşım tamam severim sayarım ama başka manalar çıkmasın SAPına kadar SAPım[hline] "...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 24 Şubat 2003 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] başka hayatlar da mı var :P[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 yaniböle ne bileyim bölegönül hayatı gibi... sen de bilirsin :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bknz: imza[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz [Bu mesaj Mirage tarafından 24 Şubat 2003 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 tutku çok güzel de bi kerede ağza atmak zorundasın yoksa dağılıyo.. biskrem çok ii ama tutkunun yanında kuru kalıo ehehe tutku = biskrem diyorum ama biskrem'e saygı.. :)[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bak ken hep bana daha tecrübe sahibi gelmiştir. ryu daha çpok gençlik ateşiyle yanıp tutuşan biri gibi gelio:)[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ahahaa eskiden ryu'yu daha çok severdim ama favorilerim blanca ve honda idi. ken daha oturaklı olgun..ryu daha deli dolu.. guybrush'a katılıorum..[hline]all i want to do is live.. [Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 24 Şubat 2003 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ülker firmasını hiç sevmem. ne kadar kötü bir firma olsa da, çokonat, çizi gibi arada sırada iyi şeyler çıkartabilior. ee çok uzattın! biskrem mi tutku mu?! İkisi de kötü.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: fizban, 23 Şubat 2003 21:50 tarihinde demiş ki: biskrem. ya da hanımeller çokodamlalı Hmm, fazla da hazırcılık yapmayayım, kendi yorumumu katayım bari. Tembelleştim senin yüzünden fiz =P Tutku insanı bayıyor üç-beş tane yedikten sonra, çok çok fazla tatlı, ilk ikisi çok leziz ama sonrasında yiyemez oluyorum. Biskrem elmalı favorimdir, ama kahvaltı için hanımeller çokodamla başta gelir. ir ir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 biskrem'i degismem valla ne cikarsa ciksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: Nefr, 24 Şubat 2003 11:04 tarihinde demiş ki: said: fizban, 23 Şubat 2003 21:50 tarihinde demiş ki: biskrem. ya da hanımeller çokodamlalı Tutku insanı bayıyor üç-beş tane yedikten sonra, çok çok fazla tatlı, ilk ikisi çok leziz ama sonrasında yiyemez oluyorum. kesinlikle katılıyorum[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar