Bide bilmiyorum bilenler vardır eminim adonis serverında DaysAndNights klanının iyi hatta bana göre en iyi sinlerinden biri vardı :King:... Çok iyi bi arkadaşım dı hiç unutmam bi ara abyss kasmaya gelmiştik ve sen 2 dk kata gelme demişti... Ben tabii dururmuyum girdim bi baktım bizimki bi uçtan diğerine koşuyo.. sonra gate geldi dedi hadi kes sen ben biraz duryıım dedi... tam 3 saat boyunca o katta 2 kişiydik... Gelen partyler gaza gelip buffer falan almaya başlayınca zorlansada onlarıda def etti başından... Haa tabii iyi olmasının nedeni pk yapmasıydı böyle abyssde ezikleri kesmesi diil... Ama yinede etkilenmiştim o zmn ;)[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
parabola kimmis ? gavok mu ? govak un chari ::dog:: ( noktasi az yada cok olabilir )
parabola da bizim cafeden elemanin chari eski infinity bilen bilir serverin basindan o filam bi kac kisi ortak takilio[signature][hline]Lvl:62
Name:CamthalionTasardur
Clan: Owned_By o_0
Nation:Karus
Server:Ares
[Bu mesaj Marl0_on tarafından 11 Kasım 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Storm hatırlattığın iyi oldu nasıl unuturum... Evet gerçekten bi efsaneydi paper haliyle bi ara apos partimizi healersız dağıtmıştı..Nasıl yaptı hala mechul![signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
parabola türk paper rogue ztn koydumu yapıştırıyo lvl 60 oldu bide dupeden yararlanıp küsel itemlerde yaptı herahlde czde fırtına estiriyodu ancak ve ancak itemlerinin çoğu fıs oldu....[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar....
tabi ki yuzyilin en buyuk sin'i : Diez_J
ahaha adam yaninizdan gecerken 7 skill 7 R bosaltiyordu. ki bi keresinde orclardan kacarken bowlda yanimdan gecti. lf ile kaciyor tabi, adam durmadi bile yanimda bi baktim 5-6 hit ve yerdeyim :D bu kosp ile felan yururken shower atiliyor ya onun gibi bi olaydi. sanirim diez'de cogu kisi ilk macro combo'yu ondan gordu.[signature][hline]Nick: Roguenler
Lvl: 6x
Clan:
Nation: Orc
Server: Diez
Marl0_on, 11 Kasım 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ShadowOff vardi sonra benim ark oynadi o char la, Small dino vardi sonra human oldu simdi bi human priest oynuo ama zmninda mirianda_pl nin player i, Jackie server in ilk bplerinden sonra jp ko ya channel2 ile geri dondu, channel2 den de cok adam vardi lordmontecchio lord mozart gibin gelio bana ama... nese.
Tabe ya Shadowoff TonyMontana o ne kadar iyi oyunuydu bilmem ama süper bi adamdı Marlon benım RaistlinMajere den hatırlarsın su oyunu bana üşenmeden öğreten adamdı.çok seferim onu.
Ama Ares in Efsanesi Bence Commander oLabilir[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine
RogueSpear, 11 Kasım 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
Bence Beramusta Hit_me_Baby_1more_Time mı ne ole bi nicki vardı Bp idi...
Onuda gectim Kunt vardı hala varmı bilmiom Diezde aynı zamanda amokachi ile oynuodu serverları tam hatırlamıorum
kesinlikle beramus un efsanesi Hitme dir ya Hayatımda gördüğüm en iyi oyunculardandır.
Klasik Hitme baby olaylarından birini anlatıyım size.
30 kişi hitme nin peşine takılır hitme shield ini alır arkayı döner kosmaya baslar herkes arkadan saldırır ölmez milleti deli eder sora arkadaki 30 kişinin 15 i sıkılır geri döner.Hitme de geri dönüp kalan 15 kişiyi alır sora geri dönen 15 kişinin peşine düşer :P:P:P abarttım ama geyikler hep böle idi :D[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine
Öne çıkan mesajlar
_catastrope_
Sosyal ağlarda paylaş
Marl0_on
Sosyal ağlarda paylaş
Marl0_on
parabola da bizim cafeden elemanin chari eski infinity bilen bilir serverin basindan o filam bi kac kisi ortak takilio[signature][hline]Lvl:62
[Bu mesaj Marl0_on tarafından 11 Kasım 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Marl0_on
Sosyal ağlarda paylaş
Marl0_on
Sosyal ağlarda paylaş
AKI
Lvl : 69
Nation : El-Morad Arch Mage
Clan : PositivE
Server : Diez
Sosyal ağlarda paylaş
_catastrope_
Sosyal ağlarda paylaş
KoRn3R0Th
Ke Sucks
Sosyal ağlarda paylaş
KoRn3R0Th
Ke Sucks
Sosyal ağlarda paylaş
druenler
ahaha adam yaninizdan gecerken 7 skill 7 R bosaltiyordu. ki bi keresinde orclardan kacarken bowlda yanimdan gecti. lf ile kaciyor tabi, adam durmadi bile yanimda bi baktim 5-6 hit ve yerdeyim :D bu kosp ile felan yururken shower atiliyor ya onun gibi bi olaydi. sanirim diez'de cogu kisi ilk macro combo'yu ondan gordu.[signature][hline]Nick: Roguenler
Lvl: 6x
Clan:
Nation: Orc
Server: Diez
Sosyal ağlarda paylaş
CaDoBaBa
Sosyal ağlarda paylaş
SlmTurkmusun
Tabe ya Shadowoff TonyMontana o ne kadar iyi oyunuydu bilmem ama süper bi adamdı Marlon benım RaistlinMajere den hatırlarsın su oyunu bana üşenmeden öğreten adamdı.çok seferim onu.
Ama Ares in Efsanesi Bence Commander oLabilir[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine
Sosyal ağlarda paylaş
SlmTurkmusun
kesinlikle beramus un efsanesi Hitme dir ya Hayatımda gördüğüm en iyi oyunculardandır.
Klasik Hitme baby olaylarından birini anlatıyım size.
30 kişi hitme nin peşine takılır hitme shield ini alır arkayı döner kosmaya baslar herkes arkadan saldırır ölmez milleti deli eder sora arkadaki 30 kişinin 15 i sıkılır geri döner.Hitme de geri dönüp kalan 15 kişiyi alır sora geri dönen 15 kişinin peşine düşer :P:P:P abarttım ama geyikler hep böle idi :D[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine
Sosyal ağlarda paylaş