Buyse Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 şu anda oynamayan ancak bi zamanlar ortalığı kavuran insanlar. daha önce açılmış olabilir açıldıysa sry pls kthnkxbye benim bildiğim pfillen gambit var.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ayrıca kendimi birden britanyanın köpeği gibi hissettim. başık editlenip efsane oyuncular yapılırsa sevinirim. player neymiş.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gel_pc_pc_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Benim aklima gelen DefeateD die bi mage cok hayrandim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Neye göre efsane? Kime göre efsane? Bıkmadınız saçma sapan konu açmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bobert var baya iyi çok ünlü areste oynamıorum ama onu biliorum :D[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 öyle mii beyefendi. artık oynamayan oyunu bi şekilde bırakmış ancak cz de yer etmiş oyuncular bence efsanedir. istersen meydan larusa bakayım efsane tanımı için. beğenmediysen yazma. kimse zorla yaz demiyor bu başlığın altına.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ''47'' Human sin su an belki name change atip oynamaya devam ediodur ama bilemiorum[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Owned_By o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bu arada subx milletle kavga etmeyi gorev edinmişsin galiba. şöle bi yaptıklarına bakınca infondan.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Diez zin efsanesi unutulmaz adam bence SirKaos bence tek kelime diezin en iyi warrioruydu [signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alengirli Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 gavok vardı bır zamnlar ıyı bır archer dı[signature][hline]@@lost of love@@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 olm kavga cikarmayin yaf yeter[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Owned_By o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Marl0_on, 11 Kasım 2005 19:29 tarihinde demiş ki: olm kavga cikarmayin yaf yeter tamam sustum ben.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Görevim,rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Buyse, 11 Kasım 2005 19:27 tarihinde demiş ki: öyle mii beyefendi. artık oynamayan oyunu bi şekilde bırakmış ancak cz de yer etmiş oyuncular bence efsanedir. istersen meydan larusa bakayım efsane tanımı için. beğenmediysen yazma. kimse zorla yaz demiyor bu başlığın altına. +1 3 gündür takip ediyorum. sürekli milleti azarlama modunda. ben anlamayadım neden yaptığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Chocolic_exe kimsede +6 shard yokken bu adam da dual vardi sonra oyunu birakti char i dolasio ortaliklarda ama eziq o zmnlar x-saint yada xsaint diye clan i vardi dursaydi su an server in en iisi olurdu bence[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Owned_By o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Efsanelerden birisi de Black_Knight tır bence .. (FiRe Clanı - Ares) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Arkadaşlar bu bölümü ne kadardır takip ediyorsunuz? Peki paticiği ne kadardır takip ediyorsunuz? Bu tarz topikler bu foruma uygun topikler değil. Eskiden böyleydi en azından. Rahatsız oluyorsanız genel yöneticilere şikayet edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 offf offf adam merak ediyo topic acıyor işte daha ne[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 foruma uygun değilse yöneticiler zaten gerekeni yaparlar. bunun kararını bizler değil de onlar verse daha iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: gel_pc_pc_, 11 Kasım 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Benim aklima gelen DefeateD die bi mage cok hayrandim :-) Şu an ::Uyko:: Mu neydi :S Glitcden ban yedi asasian charla oynuyordu Mageyi bıraktı ^^ Beraber kastık zate ilk 50 k npyi onLa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 TheRob vardi ilk ib +8 li adam diye hatirliorum ve full shell i vardi sonra oyunu filam birakti paper oldu en sonunda char i satti simdi h_y_d_r_0 ismi[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Owned_By o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gel_pc_pc_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: TaLkative, 11 Kasım 2005 19:35 tarihinde demiş ki: said: gel_pc_pc_, 11 Kasım 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Benim aklima gelen DefeateD die bi mage cok hayrandim :-) Şu an ::Uyko:: Mu neydi :S Glitcden ban yedi asasian charla oynuyordu Mageyi bıraktı ^^ Beraber kastık zate ilk 50 k npyi onLa :P LOL eger ayni kisilerse rezalet adam 5li OKU kostugu yerde atiordu :)[signature][hline]Madem Türksün,Göster Ürksün!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 arkadaşlar hangi server da olduğunuda yazsanız daha makbule geçecek[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Junamo su an WoW oynuo arada bi girio ismi Niro_0[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Owned_By o_0 Nation:Karus Server:Ares [Bu mesaj Marl0_on tarafından 11 Kasım 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: gel_pc_pc_, 11 Kasım 2005 19:37 tarihinde demiş ki: said: TaLkative, 11 Kasım 2005 19:35 tarihinde demiş ki: said: gel_pc_pc_, 11 Kasım 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Benim aklima gelen DefeateD die bi mage cok hayrandim :-) Şu an ::Uyko:: Mu neydi :S Glitcden ban yedi asasian charla oynuyordu Mageyi bıraktı ^^ Beraber kastık zate ilk 50 k npyi onLa :P LOL eger ayni kisilerse rezalet adam 5li OKU kostugu yerde atiordu :) Bi ara bende seni yürürken Tlp ettiğini gördüm Herhalde kosp felan var dedim xD Lag Dan mış :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar