Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden anime izliyoruz?

Villians

Öne çıkan mesajlar

Bu soruyu sormamın amacı saçma bir nedenden dolay değil.
Ben izlemeye başladığımdan beri kendimi daha güçlü ve ben olarak hissediyorum. Bir şekilde bana güç veriyor
Artık uçmuşsunmu dersiniz yoksa başka bir yorum mu getirisiniz bilemiyorum
Hadi bakalım,arakadaşlar fikirler aksın[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death....
I Am Searching My Light....
In My Darkness....
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
-Ilk zamanlar ingilizceyi ilerletmek içinde izliyordum ing. ilerledikten sonrada yerini japoncayada kayalım biraza dönüştürdü.
-Sanatsal açıdan çizim animasyon vs şeyleri çok severim
-Filmlerde yapılamayan birçok şeyi animelerde izleyebiliyorum,görsel efek olsun ,karakterlerin mimikleri olsun, duygularını belirtiş biçimi vs.
-Çizgi film izlemekten hoşlanan biri olarak anime izlemeye bayılıyorum :)
Benim için yeterli sebepler[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels.
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kleo, 01 Kasım 2005 03:47 tarihinde demiş ki:
cunku anime benim uyusturucum, ve bende bagimliyim :D

hadi hayırlısı...
said:
Villians, 01 Kasım 2005 00:45 tarihinde demiş ki:
Ben izlemeye başladığımdan beri kendimi daha güçlü ve ben olarak hissediyorum. Bir şekilde bana güç veriyor

harbiden uçmuşsun :)[signature][hline]...Nevermore...
Sosyal ağlarda paylaş

Hum uçmuş olabiliceğimi düşüneceğinizi tahmin etmek zor. Ama bu gerçekten hissetmekler ilgili salt bir kaç çizginin ve rengin bir araya gelmesi bunun sadece bir parçası. Asıl önemli durum izlemeye başaldıktan sonra ortaya çıkıyor[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get,
get a job, get my own place, ummm,
but... I go into the mall where I
want to work and they tell me, I'm,
I was too young...
Sosyal ağlarda paylaş

renkleri cok canli.hareketler hizli.wede benim izledigim animeler genelde konu olarak cok farkli yani cocuk icijn diilki bu cizgi filmler.bi akira yi 10 kere izleyin hala anlamadiiniz yereri olcaktir bole garip konulari beni asil ceken sey.cunku normal filmler artik hep ayni konular ustune oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

eski başlığı buldum ama güzel cevap veren kişiler 1-2 olduğu için yenilemeye gerek görmedim

ben sadece çok eğlendiğim için seyrediyorum. Eğelnmemin çeşitli sebepleri var tabi, hikayeler, karakterler, anime klişesi burundan kan fışkırmalar felan. Bi de hikaye sürükleyici yapılırsa artık olduğum yerde ters dönüyorum zevkten. hani böyle köpeklerin karnını okşarsın kendini yere atarya, öyle[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama..
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 01 Kasım 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
-Ilk zamanlar ingilizceyi ilerletmek içinde izliyordum ing. ilerledikten sonrada yerini japoncayada kayalım biraza dönüştürdü.
-Sanatsal açıdan çizim animasyon vs şeyleri çok severim
-Filmlerde yapılamayan birçok şeyi animelerde izleyebiliyorum,görsel efek olsun ,karakterlerin mimikleri olsun, duygularını belirtiş biçimi vs.
-Çizgi film izlemekten hoşlanan biri olarak anime izlemeye bayılıyorum :)
Benim için yeterli sebepler
Virus çok güzel anlatmış.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

Hayal kuruyo olabilimemiz güzel birşey en azından bize tutunacak birşeyler kalıyor.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get,
I was too young...
Sosyal ağlarda paylaş

yabanci bi sairinmi yazarinmi ne bi lafi vardir "bizi anlatan sarkilarimizdir" diye. bazen oyle hislerin olur, anlatamazsin, bi sarkida bi soz gecer, senin icin yazilmistir, kendii ifade etmene yardimci olur. anime de benim icin boyle bisey. gerek karakterler olsun gerek olaylar, benim payima biseyler cikiyo mutlaka. sanirim arkadasimizin kendimi daha bi ben gibi hissediyorum demesi de buna benzer bisey.[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel yorumlar bunlar arkadaşlar. Demek ki durumum okadar umutsuz değilmiş.
Teşekkürler[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get,
I was too young...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kleo, 01 Kasım 2005 03:47 tarihinde demiş ki:
cunku anime benim uyusturucum, ve bende bagimliyim :D

Animeleri uyuşturucuya benzeterek, küçük kardeşlerimizi olumsuz yönde etkilediğini düşünüyor ve seni bu benzetmenden ötürü kınıyorum...

Tez vakitte psikolojik yardım almanı öneririm, aksi taktirde Bakırköy'deki pembe panjurlu ev projesi gerçeğe dönüşecek...

Ayrıca, kız ayarlamak için anime izliyorum:D...[signature][hline]Hatalıysam 155

[Bu mesaj Keyzar tarafından 02 Kasım 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

anime ayni zamanda benim piskoloumda. uyusturucumda. bunu da gururla soylerim, hayatim, herseyim..
hah!!
catla :D

bende seni animeyi kotu emellerine kullandiin icin kiniyorum hadi bakiim :)[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~
Sosyal ağlarda paylaş

Anime izlemek, sırt üstü yatıp bulutları, yıldızları seyretmekten daha öte birşeyler yapabilmek demektir... Gökkuşağının içine dalmak, her bir renkten koparıp yemek, her birinin tadına köklercesine varmak gibi gibi gibi... Anime teknesine binmek, sonsuz bir düşler, düşünceler, duygular denizine açılmak değil de nedir? Bir köpekçiğin karnını okşayınca sevinçten yerlerde debelenmesine sebep olan his için izliyorum diyebilen bir arkı görünce, verdiği örnek çok hoşuma gitti... Anime kısaca insana bu tip şeyler söyletebilecek kadar olağanüstü birşey...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...