Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben y-g-ğ tartışmıyorum. bana biri "laf soktuğunu zannediyo" falan diye bişiler yazıyo bende ona cevabını veriyorum neyse bencede tamam bu olay hakkında mesaj yazmayın normal konuya devamm[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hakikaten. fransa dioruz burda ğ deil.gereksiz cabalar icinde olmayin arkadaslar ingilizce klavye aliskanligi cogu insanda var.yapilacak pek bisi yok.herkes bilior g ile ğ arasindaki farki salak deil millet yane.fransiz ihtilali ile devam edelim pls :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: elvyn, 09 Kasım 2005 23:13 tarihinde demiş ki: ulan düğüm bölümünü yazmamışsın mesajın. okusana bir yazdıgını. ahah cok iyi ya, arkadasim bi daha yazmadan once bi outline yap kendine ona gore yaz.[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 senin kuzen başlattı isyanı herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: fenerbahce, 09 Kasım 2005 23:24 tarihinde demiş ki: sonuçta sen türkçeyi bozuyorsun g ğ farkediyor farketmese oyle bir harf olmazdı dimi baymayin adami 1 tane bile noktalama isareti kullanmayan birisi icin turkceyi fazla onemser bir haldesin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ben İsviçrede doğdum büyüdüm hala gidip gelirim ara-ara Düşüncem ve yaşadıklarım bana şunu gösterdi; eğer sen 1.sınf bir insansan kimse sana 3. sınıf insan muamelesi yap(a)maz...(olay etnik ırkçılık temeline falan dayanmıyosa) @Anathema:sizin olay istisnadır. Yannış anlaşılma olmasın;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bide avrupa daki restoranlarda musteriye bakis acisi ile Turkiye'dekilerdeki bakis acisi farkli. Burda garson cevrende pervane oluyor, musteri veliinimetimdir dusuncesi var ama avrupa da oyle degil. Yani kisiye gore muamele degil de herkese kotu muamele (en azindan burdakinden kotu) var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 fransızların bir kısmı insanlıktan yoksun, orası kesin. ama türklerden korktukları icin...[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya yine basmıslar burayıda ya ben yılda 1 kere gitmke zorundayım fransaya,ve bugüne kadar hiç türk olduum için kötü muameleye uğramadım. bayada türk tipim var.siyah saclı koyu renkli gözlü esmer bi adamım,sorulduundada türküm diyorum orda.ben niye kötü muameleye uğramıorum?kuzeninin tipinimi beenmediler?cok sacma bunlar cok. ki bizden korktukları için.Tabi tabi,böle cocukca idaalar yaksımaz sie beefendiler,cici hanımlar. fransadadki isyana gelince,nüfusun %20 si müslüman ve 2.-3. kusak fransız.ucuz iş gücü gereğiyle frtansaya getirilip sora franszılaşan afrikalılar fln.bu insanlar ne kadar eğitim alırsa alsın lise mezunu bir fransızın lise mezunu bir fransızlaştırılmıs afrikalıdan iş bulma sansı kat kat fazla. o akdarda garip bi durum değil bu,siz bir patron olsanız ten rengi ve dini sizden farklı,yabancı aksanlı,bir adam yerine türk olduunu bildiiniz ole sokaktan gecen herhangi bir adamı almayı tercih edersiniz. fransa bunu göz ardı etti,fransızlarla fransızlaştırılmıs halkın kısa sürede kaynayamaması için bi neden yk sandı,ama vardı,bu kadar büyük bir değişime fransızlar ayak uyduramadı,vede sonuclarını 14 gündür görüyoruz. eh azdım bi sürü bişi[signature][hline]bizim ev cok soğuk,dondum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Yerine göre değişir yani bizdede hizmetin bitek "hoşgeldiniz" le kaldığı, yemek için 2 saat beklediğimiz yerler var... Ayrıca adam herkese hoşgeldiniz demek zorunda değil, bu bir eksiklik değildir, (Ha, belki "hoşgeldiniz" demek bir + sayılabilir) Buarada konu fransız ihtilaline kaymış; Fransızlar olayı sokağa çıkma yasağıyla bastıramadılar, geriye tek basamak kalıyo oda "vur" emridir. Ki bence polise gördüğün yerde vur emri verilse o isyanın i si kalmaz ortalıkta bütün o aslan kesilen isyancılar kaçıcak yer aramaya başlarlar... (Gerçi Avrupa Birliği Hedehödöleri yüzünden öyle bir emir vermeleri kasar ama bardak taştıktan sonra yapıcakları bişiy kalmaz)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bahsetmek istedği türk olmaktan dolayı dışlanmak deil,konukseverlik misafirperverlik bence.. yok çocuğum,onlarda insani değerlerin çoğu ölmüş,temizlik diolar gördük onuda,bu yönden haklısın.. Anadolu ne olursa olsun Türkiyenin kültürünü sırtlar neresinde yaşarsan yaşa Türkiyenin ve çok engin hoş insansever bi kültürdür..mevlana gibilerini,yunus emre gibilerini çıkaran kültür.. belki sapmış olabilir konu özür ama insanlara karşı muamele derken bir anda aklıma geldi bunlar sölim dedim.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yane oralarla buralar farklı sende bişi olmas onlar geldikleri saman biz de öle yaparız:D:D[signature][hline]http://www.maksatibnelik.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: PrudenT, 09 Kasım 2005 23:11 tarihinde demiş ki: hiçbişey anlamadım bende anlamadım ne tesadüf (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Anathema, 09 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki: ulan (ğ) yi nekadar cok kullanıyosunuz da laf sokuyonuz :D O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 he babam doru diyon vala... :-? :-? :-? :-?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 balayında fransaya gitmek gereksiz zaten[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 zewkler ve renkler tartışılmaz dostum[signature][hline]www.maksatibnelik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuda sadece yazını okudum benim yazdığım yazıldıysa sorry Fransızlar zaten aşırı ırkçıdır.Bir tane ingiliz gitsin ingilizce konuşsun ona bok çuvalı gibi davranırlar.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 arkadaşlar konu açmym dedim adminlere nası ulaşıyoduk bişey sorcam da[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 [email protected] faq diye bişey vardı buraya msg atana kadar daha kolay bulurdun be :)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hehe ok saol[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: namesiz, 12 Kasım 2005 21:47 tarihinde demiş ki: Fransızlar zaten aşırı ırkçıdır.Bir tane ingiliz gitsin ingilizce konuşsun ona bok çuvalı gibi davranırlar. a böyle büyük bir genelemme yapığında dayanak oalrak birşeyler sunman gerekir bence. ben katılmıyorum buna,e dayanağın ne dersen,fransaya birden fazla kere gittim,hiç birindede ingilzice kullanarak iletişim kurmayı denediğim biri terslemedi beni,ingilizcemin çok süper olduğunuda söyleyemem,ama pekala yarım yamaalak ingilizceme karsı insanlardan senin idaa ediin gibi tavırlar görmedim,terslenmedim.[signature][hline]bencede. [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 13 Kasım 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 fransızlar kadar yardım sevmeyen yardım etmeyen görmedim ülkeye fransız gelipte yardım isterse fak of dicem ilk yapacağım şey bu asdfad[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bende Fransaya bircok kez gittim vede ben Ingilizce konusmaya calistigim zaman bana cevap vermeyenler bile oldu. Kadinin ingilizce bildigine %1000 eminim ama sizin fransizcadan hic anlamadiginizi anlayana kadar konusmuyorlar. Ben Fransizca bildigim icin sorun olmuyordu ama ablamla sorun yasiyorduk. 2. Bu irkci olayi dogru fransa kendi icinde ve disinda bir irkcilik propogandasi izliyor. Disarda dedigim iste bu kendilerince yaptiklari protestolar icte ise gocmenlere uygulanan. Bu olaylar ne Basbakinimiz dedigi gibi Basortusu yuzunden gecti (Basbakan olmus birinin bunu soylemesi gercekten aci verdi bana) nede muslumanlikla ilgili. Bu Fransadaki gelir farkinin o aradaki makas in ne kadar acik oldugu ile ilgili. Paris in 50 km disinda acliktan surunen insanlar var ama paris in icinde millet deliler gibi lukse carta curta para harciyor. Fransa ne yapti bunu kapatmaya calisicagina Banliyoler kurarak gocmenleri -sadece gocmenleri degil- ve genel olarak fakir insanlari buraya topladi. Devletin vermesi gereken hizmetleri genel hatlariyla verdiler ama vermediler sayilir. boyle gelisen olaylar birsure sonra patladi iste.. Fransa nereye gidiyor... Fransa gercekten kotu bir duruma dogru gidiyor. Acikcasi ben bu olaylari baslangic olarak goruyorum vede avrupanin geneline yayilacagi vs vs vs P.s: acil evden cikmam gerekiyor gelince devamini yazarim ..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar