Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biri bana bunun FAKE olduğunu sölesin

muzcu

Öne çıkan mesajlar

@Kazzuya

Ehh be güzel kardeşim , madem kendi kendine "4 sayfa yazı var kim okuyacak bunu" dedin, bari ilk mesaja bakıpda yazı yazma, hiç olmassa başlıkla hiç ilgilenmede 4. sayfadan sonra komik duruma düşme.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FreEmoon, 11 Kasım 2005 19:23 tarihinde demiş ki:
@Kazzuya

Ehh be güzel kardeşim , madem kendi kendine "4 sayfa yazı var kim okuyacak bunu" dedin, bari ilk mesaja bakıpda yazı yazma, hiç olmassa başlıkla hiç ilgilenmede 4. sayfadan sonra komik duruma düşme.

ahahh pawned işte biz buna post kasma dioruz :D ben okudum hepsini fake deilmiş :D[signature][hline]Shippy
Jeffrey
7 Cüceler
Sosyal ağlarda paylaş

@BlizarD

Zaten o ekran görüntüsünü ilginç yapan şey 9k gibi inanılmaz bi cirit vurmuş olması deil, çünkü o moba bundan daha fazla hatta 10k dan bile fazla crit vurmuş warlock'lar var, o ekran görüntüsünü ilginç yapan şey tamda 9000 vurmuş olması zaten. Tabi başlığı açan arkadaş bunu farkında olarak açmadı bu başlığı ama büyüyü atan mage bu sebeble almış o görüntüyü. çünkü bulunduğu guild sebebiyle daha fazla damage görmüş olması son derece normal.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FreEmoon, 12 Kasım 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
o ekran görüntüsünü ilginç yapan şey tamda 9000 vurmuş olması zaten.

Denk gelmişdir olabiliyor Bknz Resim 2ab7
[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

Lvl 54 halimle st de aimed shot "666" boş atış "crit 666" bir sonraki moba aimed shot "666" vurunca, oyunla ilgili felsefik düşüncelere dalıp bi süre bırakmıştım oyunu olabilir böle şeyler, undercity açıklarında lvl 1 critter namı diger fare lvl 7 magemin frostuna resist olmuştu, sonra sildim o charı ama; imkansız damageler yok bu oyunda sanırım :P[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country.

Patton
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...