FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 @Kazzuya Ehh be güzel kardeşim , madem kendi kendine "4 sayfa yazı var kim okuyacak bunu" dedin, bari ilk mesaja bakıpda yazı yazma, hiç olmassa başlıkla hiç ilgilenmede 4. sayfadan sonra komik duruma düşme.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 imkansız birsey[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Quadrophenia, 10 Kasım 2005 19:36 tarihinde demiş ki: Alakasız olacak ama mobun ve partidekilerin health/mana barlarını yüzde ve sayı olarak gösteren bu add on un adı nedir? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: FreEmoon, 11 Kasım 2005 19:23 tarihinde demiş ki: @Kazzuya Ehh be güzel kardeşim , madem kendi kendine "4 sayfa yazı var kim okuyacak bunu" dedin, bari ilk mesaja bakıpda yazı yazma, hiç olmassa başlıkla hiç ilgilenmede 4. sayfadan sonra komik duruma düşme. ahahh pawned işte biz buna post kasma dioruz :D ben okudum hepsini fake deilmiş :D[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bi crit niye bu kadar yuvarlak vuruyor? direk 9000 olarak cıkmıs ve adam bu sırada print screen alıyor gercekci degil gibi[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Verdiğiniz hasarı gördüğünüzde PrintScreen yapamayacak kadar kabileyitiniz yoksa veya bunun gerçekten zor olduğunu düşünüyorsanız, sizi MarioBross-Online'a alalım..[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 @BlizarD Zaten o ekran görüntüsünü ilginç yapan şey 9k gibi inanılmaz bi cirit vurmuş olması deil, çünkü o moba bundan daha fazla hatta 10k dan bile fazla crit vurmuş warlock'lar var, o ekran görüntüsünü ilginç yapan şey tamda 9000 vurmuş olması zaten. Tabi başlığı açan arkadaş bunu farkında olarak açmadı bu başlığı ama büyüyü atan mage bu sebeble almış o görüntüyü. çünkü bulunduğu guild sebebiyle daha fazla damage görmüş olması son derece normal.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ffs güzel arakdaşlar girin mage forumlarina en şeklo critleriniz gibi bi başlık var bakin orada kac k critler var..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 mage onu bana koysun charımı silerim :)[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: FreEmoon, 12 Kasım 2005 00:13 tarihinde demiş ki: o ekran görüntüsünü ilginç yapan şey tamda 9000 vurmuş olması zaten. Denk gelmişdir olabiliyor Bknz Resim 2ab7[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Yaw bu gayet mümkün ve kendi vurduklarımıda yazdım yukarda. Yani eğer hiç BWL'de bulunmadıysanız nasıl bunun bir fake olduğunu idda edebiliyorsunuz anlamıyorum... Gayet doğal bir sayı 9k BWL de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Lvl 54 halimle st de aimed shot "666" boş atış "crit 666" bir sonraki moba aimed shot "666" vurunca, oyunla ilgili felsefik düşüncelere dalıp bi süre bırakmıştım oyunu olabilir böle şeyler, undercity açıklarında lvl 1 critter namı diger fare lvl 7 magemin frostuna resist olmuştu, sonra sildim o charı ama; imkansız damageler yok bu oyunda sanırım :P[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country. Patton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar