Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biri bana bunun FAKE olduğunu sölesin

muzcu

Öne çıkan mesajlar

said:
Lind3r0th, 10 Kasım 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
Alla alla şahsen hiç duymadım acaba silvermoondaki inner sanctum yada SiN den iyilermi yok herkes mc kasarken adamlar mc den baymışlardı tabi olabilir her serverda iyi guildler mevcut ~~

US guild olduklarından Inner daha piyasada yokken vardı bu adamlar, hatta daha onyxia'yı çok az adam kesmişken pacifist'in onyxia kesme guide ı vardı meşhur herkes onu etüd ederdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

fireball criti...[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?

[Bu mesaj zaidral tarafından 10 Kasım 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zaidral tarafından 10 Kasım 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@zaidral

Bu senmisin bilmiyorum ama böle arka arkaya 6000-10000 vuruken warriorlar nasıl agro tutyorlar üstünde? yoksa önce warrior 5-6 dakka tanklıyoda sonradanmı giriyosunuz siz olaya.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Fake diyen arkadaşları bilmişliklerinden dolayı kutlarım.
Bilip bilmeden nasıl da yazıyorsunuz foruma anlamıyorum.

Gördüğünüz mob BWL'ye özel bir mobdur. 1 magic school'a -200 resisti, diğer 4 magic school'a 200 resisti bulunur.

Talisman of Ephemeral Power + Unstable Power + Supreme Flask + Arcane Power + Dmg Equip + Crit ile böyle bir hasara ulaşılabilir.

Sadece ToEP ile 5k Frostbolt crite kendim şahit oldum, kendi karakterimde.

Lütfen bilip bilmeden, FAKE'tir, YALAAAAAAAAN, vb. şeyler söylemeyin.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage
Sosyal ağlarda paylaş

yok o ben değilim, sadece crit damage oldugu için göstereyim dedim. hatta orda düz vuruş 8k var bi adet ki oha.

bi warrior olarak aggroyu geri kazanmak için 5 kez revenge falan vurmam lazım heralde. ya da baştan sağlam thread üretmem gerek ama bunlar thrash mob oldugundan pek gerek olmaz.
taunt abi işte. olmadı mocking blow[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FreEmoon, 10 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
@zaidral

Bu senmisin bilmiyorum ama böle arka arkaya 6000-10000 vuruken warriorlar nasıl agro tutyorlar üstünde? yoksa önce warrior 5-6 dakka tanklıyoda sonradanmı giriyosunuz siz olaya.

ya zate locklar ucup hayvani cirtleme baslayınca cakıyosun direk durumu lock OMFG falan diye bağırıyo
önce tauntlıyosun sonra mocking blow atıyosun
lock'un pesine düşüncede TS'den Offtank taunt diye bağırıyosun ya offtank mocking blow cakıyo yada mob lock'un kafaya cakıyo[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 10 Kasım 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 10 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
Fake diyen arkadaşları bilmişliklerinden dolayı kutlarım.
Bilip bilmeden nasıl da yazıyorsunuz foruma anlamıyorum.

Gördüğünüz mob BWL'ye özel bir mobdur. 1 magic school'a -200 resisti, diğer 4 magic school'a 200 resisti bulunur.

Talisman of Ephemeral Power + Unstable Power + Supreme Flask + Arcane Power + Dmg Equip + Crit ile böyle bir hasara ulaşılabilir.

Sadece ToEP ile 5k Frostbolt crite kendim şahit oldum, kendi karakterimde.

Lütfen bilip bilmeden, FAKE'tir, YALAAAAAAAAN, vb. şeyler söylemeyin.

oylebufflar goremiyoruz arkadasin ustunde ama neyse.

bence hala cok zor yapilabilitesi olan bir olay. yani fade de oluyor bufflar.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 10 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Ya da mob ölüo..

yanı genelde öle oluyo, veya lock "ellerim kırıtlsaydıda cirtlemeseydim, benimkini resistleseydide war'ın taunttu tutsaydı" diyiveriyo[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

ya neyse kısaca bişi sormak istiyorum annadım -200 resist ama sizce bu foto ile bir mage uberliğini kanıtlayabilir mi. ya da rekor kırmış sayılır mı sayılmaz mı. sayılmazsa isterse fake olsun ister photoshop salla gitsin :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece chrom'u indirdik :)
Onda da aynısı geçerli periodic olarak bi schoola resistanceı düşüyor. 4996 fireblast critledim. 4k fireball non-crit. Bu sayılarda trinket ya da başka bişey yok. Hea ben bununla omg çekerken warlock ordan 7.5k critledim dedi. Neyse bu muhabbet BWL içinde var....
Loga bakarsanız arc power ve talisman var adamda. Bu elemanın Frosboltu 675-720+ arasi bişey zannedersem. yaklaşık 1000+ bir düz dmg elde edip ordan X 4 olunca 4.3k ya çıkıo. Critlersede 9k :)

Asıl fake olan sayılar değil mage'tir :) yok öyle bi char oyunda aslında blizzard açıklıyacak yakında...

[Bu mesaj cashar tarafından 11 Kasım 2005 08:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...