Berzah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bu gun benim sismanin ilk sokaga cikma gunuydu ! Ve eglence bi anda yerini iskenceye birakti olanlari ben yaziim yapmam gerekeni siz lutfen.. * Daha evden cikarken sorun basladi evden disari cikmak istemedi zorla cikardim.. :!: * Asansore geldik asansordede ayni yurumuyor sisko kasti kendini bide guclu cek cek anca... :!: * cikardim neyse sokagi gorunce sasirdi biraz ama yine sorun bu sefer yurumuyor arada yuruyo bu seferde arkamdan yuruyor 1 kere onume gecmedi hep arkamda :!: *Neyse biraz alistik bu seferde ezicem kopegi ayaklarimin dibinde... :!: *biraz daha devam ettik o da ne sen benim evdeki canavar disarida sut dokmus kedi hiz tumseginden korkan kopek war mi ewt war Baron ! Neyse gectik bu seferde yerde mazgallar war onlardan da zar zor... Ama asla alismiyor gorunce bi daha duruo 1 metre yaklasmadan .. :!: *Merdiven olayini yazmiyorum bile 7 kiloluk siskoyu aldim kucagime cikardim... :!: *Neyse bu seferde her bisi yapana gitmeye basladi ho diyene kosuyor.. :!: (Cildiricaktim artik ) *Geldik bu sefer gezecegimiz parka kuslari fln kesfetti.. :P *Eve gidicez die hadi dedim yok gitmio oturdu kaldi ciktik gidiyoruz otoparka geldik hooop yine oturdu kaldi en sonunda aldim kucagime getirdim eve napicam ben ! :!: :([signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Periyodik olarak dışarı çıkarmaya devam et.Hatta önceleri kucağında gezdir bence.Havasına alışsın ortamın.İlk bırak ara sokaklarda yürüsün sonra insanların fazla olduğu ortamlara girsin.Zamanla alışacak tabi.Sonra her akşam tasmasıyla gelecek :)[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Sweet walla cinnet geciricem elimde kalicak bakio ulan yurusene diyorum cekiyorum inadi gormen lazim ... Essek kdr kopek ( Bi yavruya gore :) ) Mazgaldan korkuo :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Cinsi ne köpeğin :)[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Shar Pei http://forum.paticik.com/view.php?id=153426 iste burda :) [Bu mesaj Berzah tarafından 01 Kasım 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yavash yavash alısacaktır hehe dunyayı kesfediyo napsın cocuk =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 daha küçük, biraz inatçı olabilir bazı köpekler. yavaş yavaş alışacaktır. tabi sizinde onu eğitmeniz gerekli. merak etmeyin.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ufak oldugu icin yapiyor demek ! :) sizce ne kdr zaman alir alismasi ?[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bence mazgalların bu yavrudan korkması lazım. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 :lol: Dun aksam saatlerinde tekrar cikardim Efe die bir Golden war 1 yasinda o ogretiyor yavas yavas mazgallardan fln gectik merdiven ciktik ama inemedik :) ornek alio onu.. Sanirim boyle halledilecek :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 evde itlerle nasıl yaşıyorsunuz?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 iT mi ? Daha kaba olabilirsin bence kasarsan..Aynaya bak nasil yasadigini gorursun ![signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 köpek = it yani köpeğin diğer ismi saygılı ol biraz. yoksa o itten farkın kalmaz.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 arkadaş spastik bakmayın[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Spastik_Serce, 06 Kasım 2005 01:25 tarihinde demiş ki: evde itlerle nasıl yaşıyorsunuz? Hemen cevap veriyoruz gayet mutlu bi şekilde yaşıyoruz.Hiç böyle laflar etmiolar.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yavas yavas alıstır hatta günde bi kac değişik insanla tanısmasını sagla böylece daha iyi olur insanlardan korkmaz sevmek isteyenlere bırak sevsinler olmadı tut sevdirt :) hayvanlarında sosyal bir yasam sürmesi daha dogru[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bir kopeyim olsada ole inatcı olsa :) alısır neden alısmasın ama istersen bi eğitime felan ver de aklı basına gelsin :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 benim kont ta öyleydi zamanla alışıyor ilk zamanlar çok doğal bi olay yalnız kedilere dikkat et öyle çok kötü bi anım olmuştu yavru olduğu için kedilerde kendinde cesret buluyor ve saldırabiliyor öyle çeviklerki ayrıca gözünü falanda çıkarbilirler 4kere tekmelemiştim kediyi havada taklalar atıp yine saldrıyodu burnunu kanatmıştı köpeğimin hatta ayrıca hayvan tecrübesiz olduğu için kendini koruyamıyor daha sonra kedilerden korkan yada onlara aşırı kim duyan bir kpöeğin olabilir psikolojik olarak etkiliyor bu tür olaylar onu çünkü bide öle bi durumla karşı karşı kaldığın zaman kayışı elinden bırka özgürce hareket edebilsin köpeğin bunu da sonradan öğrendim[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben de anlatıyım,husky'mle her dışarı çıktıımızda aynısı oluyordu ; kendisi kedi kus köpek ,her canlıdan korkar ;P ama gördüğü her insana kosardi!! ((hala oyle)) etrafımda döner ve tasmasını bacaklarıma dolardı.iki adımda bir olmadık yerlerde uyumaya kalkardı! caddenin ortasında uyunur mu justin yaaa :P simdi büyüdü kocaman oldu :) cok tatlıdır,ama hala bbek gibi yaramazlık peşinde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar