Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardimm Edinn.. Delirticek Bu Kopek !

Berzah

Öne çıkan mesajlar

Bu gun benim sismanin ilk sokaga cikma gunuydu ! Ve eglence bi anda yerini iskenceye birakti olanlari ben yaziim yapmam gerekeni siz lutfen..

* Daha evden cikarken sorun basladi evden disari cikmak istemedi zorla cikardim.. :!:
* Asansore geldik asansordede ayni yurumuyor sisko kasti kendini bide guclu cek cek anca... :!:
* cikardim neyse sokagi gorunce sasirdi biraz ama yine sorun bu sefer yurumuyor arada yuruyo bu seferde arkamdan yuruyor 1 kere onume gecmedi hep arkamda :!:
*Neyse biraz alistik bu seferde ezicem kopegi ayaklarimin dibinde... :!:
*biraz daha devam ettik o da ne sen benim evdeki canavar disarida sut dokmus kedi hiz tumseginden korkan kopek war mi ewt war Baron ! Neyse gectik bu seferde yerde mazgallar war onlardan da zar zor... Ama asla alismiyor gorunce bi daha duruo 1 metre yaklasmadan .. :!:
*Merdiven olayini yazmiyorum bile 7 kiloluk siskoyu aldim kucagime cikardim... :!:
*Neyse bu seferde her bisi yapana gitmeye basladi ho diyene kosuyor.. :!:
(Cildiricaktim artik )
*Geldik bu sefer gezecegimiz parka kuslari fln kesfetti.. :P
*Eve gidicez die hadi dedim yok gitmio oturdu kaldi ciktik gidiyoruz otoparka geldik hooop yine oturdu kaldi en sonunda aldim kucagime getirdim eve napicam ben ! :!: :([signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

*!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !*

Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Periyodik olarak dışarı çıkarmaya devam et.Hatta önceleri kucağında gezdir bence.Havasına alışsın ortamın.İlk bırak ara sokaklarda yürüsün sonra insanların fazla olduğu ortamlara girsin.Zamanla alışacak tabi.Sonra her akşam tasmasıyla gelecek :)[signature][hline]Büyümek istemiorum,
Değişmek de istemiorum..
-Benim hayvanat bahçesi =)
-Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Sosyal ağlarda paylaş

yavash yavash alısacaktır
hehe dunyayı kesfediyo napsın cocuk =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Eclipse] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Sosyal ağlarda paylaş

:lol:
Dun aksam saatlerinde tekrar cikardim Efe die bir Golden war 1 yasinda o ogretiyor yavas yavas mazgallardan fln gectik merdiven ciktik ama inemedik :) ornek alio onu.. Sanirim boyle halledilecek :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

*!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !*

Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

benim kont ta öyleydi
zamanla alışıyor
ilk zamanlar çok doğal bi olay
yalnız kedilere dikkat et
öyle çok kötü bi anım olmuştu
yavru olduğu için kedilerde kendinde cesret buluyor ve saldırabiliyor
öyle çeviklerki ayrıca gözünü falanda çıkarbilirler

4kere tekmelemiştim kediyi havada taklalar atıp yine saldrıyodu
burnunu kanatmıştı köpeğimin hatta

ayrıca hayvan tecrübesiz olduğu için kendini koruyamıyor
daha sonra kedilerden korkan yada onlara aşırı kim duyan bir kpöeğin olabilir
psikolojik olarak etkiliyor bu tür olaylar onu çünkü

bide öle bi durumla karşı karşı kaldığın zaman
kayışı elinden bırka
özgürce hareket edebilsin köpeğin
bunu da sonradan öğrendim[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de anlatıyım,husky'mle her dışarı çıktıımızda aynısı oluyordu ; kendisi kedi kus köpek ,her canlıdan korkar ;P ama gördüğü her insana kosardi!! ((hala oyle)) etrafımda döner ve tasmasını bacaklarıma dolardı.iki adımda bir olmadık yerlerde uyumaya kalkardı! caddenin ortasında uyunur mu justin yaaa :P

simdi büyüdü kocaman oldu :) cok tatlıdır,ama hala bbek gibi yaramazlık peşinde ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...