Xaero Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ACE, ARC, ARJ, BH, BZ2, CAB, ENC, GZ, HA, JAR, LHA, LZH, MBF, MIM, PAK, PK3, RAR, TAR, TBZ, TGZ, UUE, XXE, Z, ZIP, ZOO formatlarına destek veren gelişmiş bir arşiv yazılımı. Program ayrıca standart açma/sıkıştırma işlemleri dışında arşiv dosyaları içerisinde arama yapma ve bozuk ZIP dosyalarını onarma, ZIP dosyalarının şifrelerini bulma gibi özellikler de sunuyor. http://free.top.bg/izsoft/[hline]Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki: kafam girsin o kara benim be! XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 24 Şubat 2003 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 I sense leeching in SourceForge... :P[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 En iyisi winRAR bence gerçekten bayağı bayağı sıkıştırıyor bi de şeyi merak etmişimdir neden Zipler Ziplenmez?[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 winrar en iyisi.. ama winzipin şu wizardı çok rahat geliyor bana[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: Deep-Night, 24 Şubat 2003 11:23 tarihinde demiş ki: En iyisi winRAR bence gerçekten bayağı bayağı sıkıştırıyor bi de şeyi merak etmişimdir neden Zipler Ziplenmez?[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Kim dedi olmuo die ben genelde büyük dosyaları önce zipler sonra rarlarım manyak düşüo boyutu[hline]Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki: kafam girsin o kara benim be! XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Canım istediği başlığı atmakta serbestim... O yüzden np...[hline]Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki: kafam girsin o kara benim be! XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Xaero netin in ve outlarını belirliyor, kendince liste hazırlıyor işte. Biz de faydalanıyoruz ne güzel. Bunu denemedim ama winrar süperdir, hastasıyım onun arşivlerinin de zaten, winzip gibi salak diil ikonu en azından =] lol önce zipleyip sonra rarlamak hiç gelmemişti aklıma, yarıyor mu bi işe? Güzelmiş ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: fizban, 24 Şubat 2003 12:23 tarihinde demiş ki: bilgisayarcıdan gider oyunalırdık, şöyle bişiler yazardık: arj.exe -u tim01.arj c:gamestim[/b] Oy oy, canım çıkardı onları yazana kadar. Hep unuturdum parametreleri. WinRAR iyidir bu arada.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 winrar abi kullan...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 arj.exe yi çalıştırınca bütün parametreleri gösteriyordu o zaman ingilizce bilmediğimden kağıda yazmıştım ezbere yapıyordum pkunzip falan vardı çok eğlenceli şeylerdi[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: XaeroFarb, 24 Şubat 2003 11:26 tarihinde demiş ki: said: Deep-Night, 24 Şubat 2003 11:23 tarihinde demiş ki: En iyisi winRAR bence gerçekten bayağı bayağı sıkıştırıyor bi de şeyi merak etmişimdir neden Zipler Ziplenmez?[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Kim dedi olmuo die ben genelde büyük dosyaları önce zipler sonra rarlarım manyak düşüo boyutu[hline]Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki: kafam girsin o kara benim be! XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] bi tanesin 1gblik film senin bu yontemle 500 mbye dustu oleyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar