Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Account Satışını Durduracak Sorunlar..

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Artık E Mail Değişimi Durdu.. Gizli Soru Ve Email ile 2 dakikada sattıgınız acount u geri alabiliyorsunuz.. Hatta Şifrenizi Resetmelek istediğinizde cd keyiniz.. ve acc i açarken ki bilgilerinizi girmeniz yeterli.. Bu tür durumlarda kime güvenicez ?[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom

- ExEcute -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

lol , o kadar fazla hack olayı oldu ki adamlar cağreyi e-mail değişimini durdurmakla bulmuş anlaşılan.

bilgileri değiştirme sayfasına girerken istese o gizli soruyu , cok daha mantıklı olurdu , e-mail değişimini durduracagına.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

evet şimdi satış imkansız artık.. Wow alacaklara ve satacakların haberi olsun.. şahsen elimde ne kutu ne secret word var.. sadece acc de benim maillim yazıyor... bir kere çalındı.. ilk sahibi zar zor aldı.. bir daha çalınırsa kısmet..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom

- ExEcute -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

iyide zaten en basından beri saıs tamamen guvene dayalı bisidi
sattıgını acc yi 2 telefon vasıtasıyla yada e mail ve 2 faksla adam neyiş deiştirirse deiştirsin geri alabiliydunzu cunku accyi ilk acan adam adına oluyodu acc
yane guvenmedigin adamdan acc alan zaten accsini resike atmıstıre[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...