agabey19 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Şu an sahip olduğunuz en pahalı item nedir?[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 elimnde +8 wizarddan bakşa item yok . allahtan dupe değilmişti. dah belli de değil ya salla o da gider yakında gm in arkadaşının canı çeker o da gider.[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 +2 kekuri ring vardı aldığım kekuriler dupemiydi bilmiyorum ama silindi[signature][hline]holigun returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 elimde şu an en pahalı ve tek itemim +6 tokmak :D onun dışında çırıl çıplak dolaşıom 3 günden beri :D[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 kekuri ring :D[signature][hline]İlahi adalete inanıyorum, O hepimizi görüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 :P[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 elimdeki en pahalı itemim elimdeki mirage ve cleaver olsa gerek :) elimdekilerin topunu satsam bi uniq etmez ama artık para kasacam karar verdim. 1 ay sonra tekrar yazarım itemlerimi[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 iron +7 bow ( du ) suan en degerli şeyim fake char ım lwl 20 ımıs opal görevini yaptım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 +7 lycon stafim birde ben varım lol :)[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 90K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 +7 hell braker SS+7 Cs+6 dth+3 bla bla bla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Elixir +8 , ROL , Mage Earring +1[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Iron necklace +8 shard +8 mirrage rol Secret Silver Earning +8 chitin part +7 shell parts vsvs bide param :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 valla lyconumu 45 gb ye satarim 4buucuk milyara nede olsa toplu temizlikten annın akıyla cıktıı isteyen varsa 45gb satiyorumm[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 90K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 alnının akıyla çıkan çok dupe item var piyasada. neyse artık silinmiycekmiş itemler dupe te olsa[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 +2kekuri ring im var (ibow+7silindi)[signature][hline]Server : Cypher Name : n0th1ng Clan : SacreD Job : Shadow Vain Np :72.316 Clan :GOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 2x rol var benim gerisi dandiq[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Owned_By o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: 17_TR_Ujio_TR_17, 11 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki: harbiden yalanini :D:D:D:D valla var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 way anasini way anasinii in fln silinmedi ha +8 shard iimiş +8 elixir kendiniz mi bastınız die sorabilir miyim??[signature][hline]İlahi adalete inanıyorum, O hepimizi görüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Dual SHARD +8 80...Bunun disinda 1 elf belt var ve fp+7 12 yi bile utanmadan silmisler... Not=shardını satiormusun diye 1 soru gelebilir..iron necklace+25 gb a sadece 1 ni satabilirim..suan zaten 50gb lik bir teklif var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 en degerli itemim dragon toot hummer +8..bide chitin sield +5 olsa gerek digerleri pek para etmez sanırsam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilkisses Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 +5 roque chitin en pahalı seyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Wizard Staff +8 Lobo Pendant Bi sürü Silver Bar :D ee malum GB artık tarih oldu :D Yaw ben shunu merak ediyom. Artık char satmak için 99999999 silver bar isticez :D[signature][hline]Nick: Bezgin_bekiR Server: Diez Level: 6x Race: Mage Spec.: Flame / Lighting Üst Baş: Full +7/12 Hp Paper Mage items. Lobo Pendant Wizard Staff +8 Clan:Knights® Np: Bilmem belki biraz vardır (1 k yok ama:( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 valla bi +7 mirage sword um var başka bişiyim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 priest chitin shell +6/10 tüm dupe wipe lerden alnının akıyla çıktı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBaD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 chitin shield +7 :D[signature][hline]Name : _kurt_ lvl : 62 (shadow knight) Server : Beramus Np : 7x.xxx [Bu mesaj BigBaD tarafından 11 Kasım 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar