rayka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya neden 2 gündür bişi yazılmayan konulara yazı yazılmıyor ben o kadar uğrastık konu actım 2 gündür yazılmıyo die cevap yazamıyorum bunun bir caresi yokmu[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Var tabi. Sağ tarafta bi tuş var "Yeni Konu" diye. Hani kurala uymam, kural bana uysun mantığı.[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. [Bu mesaj Kojiroh tarafından 10 Kasım 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bi kelime bile anlamadım affet[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 100 post?[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj sayınle alakası var bildiğim kadarıyla 100 olması lazımdı. 100 mesaj sayısını geçince 2 günden eski konulara mesaj yazabiliyorsun. Hangi konu sen söyle biri uplasın sen yaz.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: DynamicK, 23 Ağustos 2005 18:12 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 23 Ağustos 2005 13:30 tarihinde demiş ki: * 1 yıldan eski konu baslıkları uplanamaz hale geldi. * yeni üyelerin 2 günden eski konu baslıklarını uplamasına artık izin verilmiyor. (yeni üye=msg sayısı 100 den az) * msg sayısı 250den az üyelerin 1 ay dan eski mesajları uplamasına izin verilmiyor hayırlı ugurlu olsun efendim. 1 yıllık topic ile ilgili kuralı 6 aylık olarak degiştirdik. Nicklerin altındaki mesaj sayıları= toplam mesaj sayıları. Toplam mesaj sayıları = gösterimde olan + silinen mesajlar. Silinen mesajlarınız kaale alınmıyor(bu kuralları uygularken). Mesela fake üyelerin actıgı konu baslıklarına mesaj atanların mesajları, fake üyelerin actıgı konubaslıgı ile birlikte silindiği için kaale alınmıyor... [signature][hline]why don't you take me there wanna feel some infinity why don't we just dare cause after all remains ... Eternity lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 10 Kasım 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya benim spor bölümünde cok güzel bir f1 baslığım vardı en son 8 inde msj atılmış bana soru sormuş cevap verecem yok[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hayır bu kural o degil. 100den az postu olan uyeler 2 gunden eski topiclere mesaj atamıyor. [Bu mesaj elvyn tarafından 10 Kasım 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hemen yeni gelenler bölümüne git... Mesaj sayın 90 olmuş zaten, 10-11 kişiye Merhaba Hoşgeldin desen mesaj sayın yeterli hale gelir, cevabını atarsın ///Edik: İşte buda linki... Yeni Gelenler Kafana göre 10 kişiye hoşgeldin de mesajını at Fikir 2: Mesaj atmak istediğin konunun linkini ver uplayalım sonra sen mesajını atarsın... [signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 10 Kasım 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bunada katlanıcaksınız bir zahmet. Herşey bizim iyiligimiz için.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: rayka, 10 Kasım 2005 22:59 tarihinde demiş ki: ya neden 2 gündür bişi yazılmayan konulara yazı yazılmıyor ben o kadar uğrastık konu actım 2 gündür yazılmıyo die cevap yazamıyorum bunun bir caresi yokmu hangi konu link ver döveyim.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Nickname: rayka | Kayıt: 01/25/05 | Mesaj: 90 yeni üyelerin 2 günden eski konu baslıklarını uplamasına artık izin verilmiyor. (yeni üye=msg sayısı 100 den az)[signature][hline]Rage Against The Machine Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 formula 1 ile ilgilenenler !!!! gibi bişi döv valla tamam ii liğimiz için ama böyle yazamayınca içinde patlıyo gıcık oluyosun[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 eski üye olmak için kac yıl gecmesi gerekiyo ocak ayında üye olmuşum yetmezmi[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 link ver link[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: rayka, 10 Kasım 2005 23:24 tarihinde demiş ki: eski üye olmak için kac yıl gecmesi gerekiyo ocak ayında üye olmuşum yetmezmi Mesaj sayısıyla ilgili bişiy... 100 Mesaj atman lazım:D Yeni Gelenler bölümüne gir, orda millete hoşgeldin filan diyerek mesaj sayını 100 le, sonra istediğin konuya mesajını atarsın:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=154841 pardon[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 git bak bakalım yine msj atamıyomusun?[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 zaten buraya attığım msj lar ile 100 e tamamladım yinede tesekkürler[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yalan atma 96 daha[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ama yazıyorum[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bozdun o zaman[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hadi rayka bi cvp da buna:D[signature][hline]www.maksatibnelik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 100 degil arıtk.. 250 oldu[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Fistan, 10 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki: hangi konu link ver döveyim. Ben topiclerinden tutarım sen double post atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar