Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Fırtına'nın Filmi cekiliyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kitabı buyuk ilgi goren eserin filmi cekiliyor filmin butcesi acıklanmadı ama buyuk bir pay ayrılıcakmış.ayrıca yazarlar;Orkun UCAR,Burak TURNA da filmde oynıyacakmış ..
bence hasılat rekorları kıracaktır.[signature][hline]DN 41
Mesaj tarihi:
cok yüzeysel bir anlatım vardı kitabında cok amatorce yazılmıs bir kitaptı[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Mesaj tarihi:
Kitabı çok gereksizdi filmleri daha da gereksiz olucak.Kurgu falan çok salakçaydı.

Olmasın böyle bir film.Onun yerine Kurtlar Vadisi Trilogy çekilsin razıyım.[signature][hline]Ethernass
Mesaj tarihi:
Osman Sınav'ımsı bi film olur :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Mesaj tarihi:
açıkçası metal fırtınanın filminin nasıl bişiy olcağı hakkındahiçbi fikir yürütemiyorum...güzel de olabilir,batırabilirler de...

[Bu mesaj jksqe tarafından 01 Kasım 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence goradan sonra en buyuk hasılatı bu yapar
neden derenız bılmeyen kalmadı bu kıtabı ve ülkemizde boyle konulara ılgısı olan cok ınsan var.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
Bu kitap kadar Mukemel bis sekilde Amerikayi öven bi kitap yok gereksiz bi ülkeyi gereksiz bi sekilde fazla büyütüyolar gözümüzde .. fİLMİ umarim brz daha mantikli acilardan ele alir hava savunmamızın 5 dakka inmememsi gibi ne lan Zuzaylimi bunlar Allan Iraklisi elinde 80 doalrlik kalasikovla Ameriaknın ön öte gelismis savas helikopterleirni görünmerz savasciklarini düsütrüyto .. neyse töbe töbe gene sinrilendim bak[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
angband, 01 Kasım 2005 18:52 tarihinde demiş ki:
ben kitabını hoş karşılamamıştım,bence filmide reklam balonlarından biri olur..ama tabi eleştirmek icin erken..

Bence hiç de erken değil, yazarları oynatıyorlarmış hale bak. Başka oyuncu mu yok be!?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
iyi de o apayrı bişey hitchcock diyosun ya... Adam sadece 2 kişinin olduğu denizde mahsur kaldıkları filmde bile kendisini gösteriyo bi şekilde[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
bence senaryosu boktan amerikan filmlerine göre çok daha sağlam olur.yani günümüzde geçen siyasi ve amerikan palavrası olmayan pek film yok. olmalı bence.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
"Kurtlar Vadisi" saçmalığının beyazperdedeki hali olacağını düşünüyorum ben... Şekli şemali farklı olacak tabii ama... neyse görüciiz :P [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 01 Kasım 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
para?[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
  • Yeni Oluştur...