Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Fırtına'nın Filmi cekiliyor.

tellos

Öne çıkan mesajlar

Osman Sınav'ımsı bi film olur :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

bence goradan sonra en buyuk hasılatı bu yapar
neden derenız bılmeyen kalmadı bu kıtabı ve ülkemizde boyle konulara ılgısı olan cok ınsan var.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kitap kadar Mukemel bis sekilde Amerikayi öven bi kitap yok gereksiz bi ülkeyi gereksiz bi sekilde fazla büyütüyolar gözümüzde .. fİLMİ umarim brz daha mantikli acilardan ele alir hava savunmamızın 5 dakka inmememsi gibi ne lan Zuzaylimi bunlar Allan Iraklisi elinde 80 doalrlik kalasikovla Ameriaknın ön öte gelismis savas helikopterleirni görünmerz savasciklarini düsütrüyto .. neyse töbe töbe gene sinrilendim bak[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
angband, 01 Kasım 2005 18:52 tarihinde demiş ki:
ben kitabını hoş karşılamamıştım,bence filmide reklam balonlarından biri olur..ama tabi eleştirmek icin erken..

Bence hiç de erken değil, yazarları oynatıyorlarmış hale bak. Başka oyuncu mu yok be!?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

"Kurtlar Vadisi" saçmalığının beyazperdedeki hali olacağını düşünüyorum ben... Şekli şemali farklı olacak tabii ama... neyse görüciiz :P [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 01 Kasım 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...