tellos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Kitabı buyuk ilgi goren eserin filmi cekiliyor filmin butcesi acıklanmadı ama buyuk bir pay ayrılıcakmış.ayrıca yazarlar;Orkun UCAR,Burak TURNA da filmde oynıyacakmış .. bence hasılat rekorları kıracaktır.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 doğrusu ben metal fırtına ve serisini çok fazla beğenmiyorum. filmi nasıl olur onuda bilemiyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben kitabını hoş karşılamamıştım,bence filmide reklam balonlarından biri olur..ama tabi eleştirmek icin erken..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cok yüzeysel bir anlatım vardı kitabında cok amatorce yazılmıs bir kitaptı[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Kitabı çok gereksizdi filmleri daha da gereksiz olucak.Kurgu falan çok salakçaydı. Olmasın böyle bir film.Onun yerine Kurtlar Vadisi Trilogy çekilsin razıyım.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Osman Sınav'ımsı bi film olur :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 açıkçası metal fırtınanın filminin nasıl bişiy olcağı hakkındahiçbi fikir yürütemiyorum...güzel de olabilir,batırabilirler de... [Bu mesaj jksqe tarafından 01 Kasım 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 holivud yapımı olursa birşeye benzeyebilir[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 kitaptan güzel uyarlanırsa bayağı tutar ancak kitapta bazı yerler çok baymıştı[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Filmde de Ankara düşmesinde! Töbe Töbe![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bence goradan sonra en buyuk hasılatı bu yapar neden derenız bılmeyen kalmadı bu kıtabı ve ülkemizde boyle konulara ılgısı olan cok ınsan var.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 walla uyarlamlar gercekci olacakmış hatta Anitkabir'i bombalama sahnesi dahi olck.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bu kitap kadar Mukemel bis sekilde Amerikayi öven bi kitap yok gereksiz bi ülkeyi gereksiz bi sekilde fazla büyütüyolar gözümüzde .. fİLMİ umarim brz daha mantikli acilardan ele alir hava savunmamızın 5 dakka inmememsi gibi ne lan Zuzaylimi bunlar Allan Iraklisi elinde 80 doalrlik kalasikovla Ameriaknın ön öte gelismis savas helikopterleirni görünmerz savasciklarini düsütrüyto .. neyse töbe töbe gene sinrilendim bak[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: angband, 01 Kasım 2005 18:52 tarihinde demiş ki: ben kitabını hoş karşılamamıştım,bence filmide reklam balonlarından biri olur..ama tabi eleştirmek icin erken.. Bence hiç de erken değil, yazarları oynatıyorlarmış hale bak. Başka oyuncu mu yok be!?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 alfred hitchcock da her filmde oynuyor ama figuran. bu da oyle birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 iyi de o apayrı bişey hitchcock diyosun ya... Adam sadece 2 kişinin olduğu denizde mahsur kaldıkları filmde bile kendisini gösteriyo bi şekilde[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Eksik kalmıştı... :hrr:[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bence senaryosu boktan amerikan filmlerine göre çok daha sağlam olur.yani günümüzde geçen siyasi ve amerikan palavrası olmayan pek film yok. olmalı bence.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 "Kurtlar Vadisi" saçmalığının beyazperdedeki hali olacağını düşünüyorum ben... Şekli şemali farklı olacak tabii ama... neyse görüciiz :P [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 01 Kasım 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yalan olur[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 belki iyi savaş sahneleri yapmayı becerirler ama hikaye kötü...[signature][hline]May the force be with you, always! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 goranın hasılat rekoru kırdıgı ulkemızde metal fırtına neler kırar sız dusunun.M.Ali.erbil oynuyormuymus?[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 para?[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ahah iğrenç olcak.. en az kitabından 10 kat daha iğrenç olsa wow.. sağlam güleriz belki kim bilir?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kitabı dandikti, kitabın uyarlaması olan film de dandik olur.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar