Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 ScreenShot bize neler anlatır.

DeMiRMaSKe

Öne çıkan mesajlar

nek senin horizons ile olan alakan nedir? sana reklam yapman icin para mi veriyorlar? neryee gitsem horizons asmis diye mesajinin sonuna eklemis halde mesaj atiyorsun.

Jadelith e sor, beni yakindan taniytan uyelerden, ben MMORPG sevmem fazla, UO yuzunden tiksindim hepsinden, ama sirf bu oyun icin tekrar ilgi duymaya basladim (bu oyun = WOW) Cunku oyun Blizzard oyunu (dunyada oyun icin guvenecegim ilk firma, zamaninda oyun cikartma konusunda guvenecegim son firma), ve Warcraft tarifhi zxaten yillardir yazilmis ve gelistirilmekte olan (10 yildir tarihi ustunde oynaniliyor) koklu bir dunyanin tarihi olmus. Kimileri icin bu tarih 10 yildir bilinen bir sey.

Herseyi birak, horizons u illa ovmek istiyorsan onun yeri baska MMORPG lerin forumuna gelip onu kotulemek degildir, acmissin paticik forumlarinda, baska forumlarda acmanin bir manasi yok.[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nek2004, 31 July 2003 10:52 tarihinde demiş ki:
abi güzel oyun bence de .

volfied gördüğün gibi ben wow u kötülemedim ve hiç kimseye hayır gidin horizons alın demedim. ayrıca karşılaştırmalar diye ayrı bi bölüm olmadığı için ve horizons da wow gibi yeni çıkacak bi mmorpg olduğu için onunda bi alternatif olduğunu yazdım. eğer ki o horizons la ilgili yardım bölümüne gelicek olursak, daha çabuk cevap alabilmek ya da başka ilgilesnen varsa duyurabilmek için yazdım ama eğer ki yanlış foruma yazdıysam üzgünüm. inşallah yazdığım cümle forumu fazla karıştırmamıştır. bi de para konusu ayrı mesele. site başına 500 milyon alıyorum ve yardım ederseniz kırışabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

ne reklamı ya! dakla mı geçiyonuz siz benle. herifler 15 yaşındayız diye beta için cevap bile yollamadılar. hem verseler ben onların parasına tenezzül eder miyim(bu palavra işte) ?
yani hayır bi de para alsam içim yanmıcak. burda çıkarcı oyun kötüleyici olarak gösteriliyoruz. ben oyunu kötülemedim de. bkz. üstteki mesajım. hem bu forumlara yazmak için illaha en iyi oyun bu muhteşem mi demek lazım? adam beyenmediyse onu da yazabilir. ve tekrar belirtiyorum ben kötüdür demedim! ayrıca ne demek reklam iki defa adres yazdık bu mu reklam? millet imzaya adresleri dolduruyo. yani böyle bakılması çok kötü. o zaman sanki mmorpgler ya da mmorpg ciler arasında savaş varmış gibi oluyo ki bu oyunlar daha çıkmamış bile. yani burdan bir iki kişi çıkınca horizons oynasa bana ne yararı olur oynamasa ne zararı? belki ben bile oynayamıycam çünkü bilgisayarım yetersiz şu an. yani diyceğim şu ben burada ne reklam yaptım ne de insanları oyundan soğutmaya çalıştım. sadece başka bi seçeneğin daha olduğunu söyledim.

[Bu mesaj nek2004 tarafından 31 July 2003 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Horizons'a baktim ben eh fena degil ama WoW derim ben. Gerci silah cizimleri daha iyi. Fakat genel grafik bakimindan WoW ile ancak SWG yarisir. Daoc'u biraktiktan sonra ki bir seneyi gecti multi oynamam demistim ama Wow icin tekrar baslarim. Bir de dusuk sistemde calismasi da onemli oyunun bak SWG gf fx p4 2ghz ile bile yavas calisiyormus.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

swg iyice abartmış zaten. yani nerdeyse oyunu rahat oynayacağınız bilgisayar yok daha sonra alın diycekler. ben de daoc a başlıycam birkaç gün içinde ama belki sonra yatay geçiş yapabilirim. yani onun içinde upgrade lazım ama eğer wow
u kötülüyosun demezseniz. bana horizons daha yakın geliyo gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizons filan bilmem ama WoW'u geçse geçse Guild Wars geçer. Onunda sebebi Blizzarddan ayrılan progframcıların kurduğu bir şirket. Oyunu Arena.Net üzerinde oynatacaklar(Battle.Net'in mimarının son şaheseri yani) onada bir bakın derim.[hline]What if the prophecy is true
What if tomorrow the war could be over?
Isn't that worth fighting for?
Isn't that worth dying for?
Sosyal ağlarda paylaş

sadece 4 kişi ayrıldı ve onların WoW ile alakası yok
onlardan çıksa çıksa diablo gibi birşey çıkar[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

ölüleri koymazlar oynanan ırk olarak, bence garip olur olursa, herkes lich olmaya kalkar, oyunun dengesi açısından undead olmamalı bence.
ama 1-2 ay içinde betadan hemen önce 1 yeni ırk açıklanacak, benim tahminim troll olacak, yada yeni bi tane ırk çıkarmıştır belki blizz.[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...