paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 selam, audi modifiyesi konusunda uzman olan mtm mühendisleri fantazi yapalım demişler ve yapmışlar da. [spo1=#1][/spo] [spo2=#2][/spo] [spo3=#3][/spo] [spo4=#4][/spo] [spo5=#5][/spo] [spo6=#6][/spo] 50 iş saati harcanarak yapılmış bir proje. standart 1.8T 4 silindir 20V motor üzerine kurulmuş ve ikinci motor arkaya yerleştirilmiş. elbette her motorun kendi şanzımanı var. soğutma, pompa herşey çift motor için iki tane olarak yerleştirilmiş. arka cam f360 ile aynı işlevselliği sergileyip arkada yer alan motora göz atmanıza imkan veriyor. şuan için minimum güç 740HP (2x370HP). bunu 1002HP (2x501HP) yapmak için motor hacimlerinin 2 litreye çıkartılması ve daha büyük bir turbo ile mümkün. yol tutuşu için ise mevcut motor yazılımı ve abs kullanılmış. önden kayma durumunda ön akstaki güç iptal edilerek arka akslar vasıtasıyla araç yolda tutuluyor. ilk etapda 10 adetlik küçük bir parti üretilecek. fiyatı ise 600.000 EUR :P özellikleri: 1490kg coupe 82lt yakıt tankı frenler brembo ön disk 355x32mm 4 kliper (opsiyon 380mm 8 kliper) arka disk 323x32mm 4 kliper (opsiyon 380mm 8 kliper) lastikler 245/35x19" pirelli mtm özel jantlar 8,5x19" çift 6 kademeli şanzıman difransiyel kilidi: ön aks %25, arka aks %50 çift su soğutmalı 4 silindir motor 2x430PS (2x316kW) 6750rpm 2x510Nm 4900rpm 2x1796cc 374km/h max hız 0-100km/h 3,5s 0-200km/h 8,9s 0-300km/h 19,8s (1099metrelik yolda) fiyat 600.000 EUR [spo7=mtm bimoto vs pagani zonda S ivmelenme][/spo] kırmızı olan tt ;) saygılar.[signature][hline]parameciumwww.audiworld.com Vorsprung durch Technik[Bu mesaj paramecium tarafından 11 Kasım 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 guzel arabalar nede olsa alman arabalari :D[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 selam, boşuna; das ist wunderbar! dememiş adamlar :) (almancam kötüdür, yanlışsa idare edin lütfen ;) saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 2 tane motor koyuyorlar yinede viper ım kadar iyi ivmelenemiyor :) audi severim bende ama herşey kategorisinde güzel abartmasınlar valla öyle üst sınıf bol beygirli modellerde dizaynıda komple değiştirmek gerek en iyi sonuç için.. das ist nicht wundebach (orta okulda öğrendiydik be heyt)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 gel antalyaya 5.1sn 0-100 çift motor crx. kapıştırın bu TT ile.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 tt'yi severim ama bence normal halide güzel. genelde modifiyeli arabalardan hoşlanmıyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ben bu TT kadar karaktersiz, yumurta kabuğu kılıklı araba görmedim diyerek olaya noktayı koyuyorum. Zevkler ve renkler tartışılmaz, ben köşeli araba seviyorum ve bir arabada sevebileceğim tek kıvrımlar Dodge Viper denen alete ait. (Bu iddia tamamen tek kapı üst sınıf spor arabaları ilgilendirmekte olup A3le hiçbir alakası bulunmamaktadır).[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 lol kıyamamış bi yandan audiye :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 selam, cafein sen a3ü unut :P yoksa sana a3. çift motor daha önce mercedes tarafından a160 modeli için denenmiş. bu biraz biz bunu yapabiliyoruz, ya siz? sidik yarışı için yapılmış birşey. sayglar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 nası çift motor çift şansıman ya?! uyumlu mu çalışıyolar?? o zaman oha derim ne mühendislik :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 benım doğan slx geçermi bunu ?? 1600 beygir..süper benzin yer.. ortalama 1 dk da 100km/h ye cıkar.. 5 viteslidir..(viteslerini bilen adam için iyidir ama bilmeyen için..dişiliyi bile kırar)130km/h geçtiğiniz zaman tabut moduna dönüşüyo sağa sola çekiyo gibi oluyor bi titreme başlıo.. -ama ben arabamı seviyorum..nede olsa yerli malı yurdun malı(denebilir)[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 2 motor nasıl oluyoda 0 saniye hatayla senkron çalışıyo * Yani öndeki arkadan 0,000001 saniye yavaş dönse, araba kafayı bırakır direk, spin atar. Ben hala çift motor olayını anlamadım. Çift motoru geç çift şanzuman diye bi olay imkansız yaf.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 beyin kontrol ediyodur çekişi, hem motor hem de şanzıman açısından[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar