Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server1m1z hizmetinize girmistir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar bu geceden itibaren yeni warcraft battle serverımız acılmıstır... Hepinizi beklioruz...

www.wareurop3.net

bu adresden cliente ulasabilirsiniz...

iyi oyunlar...

[Bu mesaj Lyrent tarafından 11 Kasım 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Başarılar da,
Ne gereği vardı hakkaten? İnsanların Waxxi, PvPGN'yi bırakıp akın akın geleceğini düşünüyorsanız ...ııhh.. çok yanılıyorsunuz efenim.
Mesaj tarihi:
yalniz waxxi icinde ayn isey soylendi zamaninda

eurobattle net parali sisteme gecme sinyalleri verip stabilitesini kaybettigi an oraya gectik.

ayni sey waxxi icinde soz konusu olursa ilerde elde bir serverin durmasi iyi birsey

ancak su anda pek ilgi cekecegini sanmiyorum lakin waxxi kusursuz calisiyor.
Mesaj tarihi:
waxxi su anda bi hosttan degil..bi evden açılmıştır..bence kalitesi tartisilir..ama tabi herkesin dusuncesine saygım var...kimseyi servera girin diye zorlayamamda...ama server kimse girmesede acık kalıcak cunku benim icin bisey fark etmio..sadece host makinalarimdan birini ayirdim o kadar.
EuroPvgn artık cok sorunlu bi server..ne zaman ne olacag1 belli degil serverda..zaten biz herkes buraya gelsin demioruz..seviyeli arkadaslarimiz gelsin yeter..bizde bi oyun cevirelim yeterli

[Bu mesaj Lyrent tarafından 11 Kasım 2005 02:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
THARKAS, 10 Kasım 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
yalniz waxxi icinde ayn isey soylendi zamaninda

eurobattle net parali sisteme gecme sinyalleri verip stabilitesini kaybettigi an oraya gectik.

ayni sey waxxi icinde soz konusu olursa ilerde elde bir serverin durmasi iyi birsey

ancak su anda pek ilgi cekecegini sanmiyorum lakin waxxi kusursuz calisiyor.

kusursuz calıstıgını pek sanmıyorum bazen bazı hatalar verıyor salak salak hatalar[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Yönlendir
Mesaj tarihi:
bu arada verılmıs olan www.wareurop3.net adres calısmıyor sanırım tam 15 dk bekledım acılmadı halada beklıyorum hadı hayırlısı[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Yönlendir
Mesaj tarihi:
Bazı hatalar veriyor waxxi? Sunucu tabanlı değildir hiçbir zaman error'lar. Sunucuda yaşayacağınız tek sorun sunucu göçmesidir. Diğer kalan bütün hatalar sizin sisteminizden kaynaklanır.

Oyun açıldığından sonrada sunucuyla aranızda bir bağ kalmaz. Oyunu açan kişiye bağlanırsınız. Bunu niye söyledim çünkü çoğu kişi oyun içinde lag yaşayınca "waxxi'de sorun var" tipi şeyler söylüyor. Alakası yok. Yediğiniz fatal error'lerde tamamen oyunun bug'ından kaynaklanır.

Server fikrine gelince, ben waxxi'de kalmayı tercih ederim.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun.insallah daha niceleri acılır.hatta biz gec bile kaldık w3 de.pvpgn sanırım 2,2.5 sene oldu acılalı.biz daha yeni baslıyoruz. :)

ya bir de warcraftta pek ole adminlerin tutumuna gerek yok.cunku kaybedilen acc dısında birsey olmaz :).bisey mi dedi ,direk kufuru basarım :).yeni acc alıp oynarım en temizi
Mesaj tarihi:
slmlar,

1.si okuyunca cok sinirim bozuldu hemen soliyim server avrupadaki uptime oranı %99.9 olan bi data center da barınıo. Bu yüzden artık ping ler 100ms kadar daha düşük.

Bir önceki server'ı yukarıdaki server'ı açan arkadaş (veya onun arkadaşı) host ediodu ve karşılığında benden adminlik istemisti. Bende kabul ettim. Uzun bir süre bu şekilde devam ettik fakat bir kaç gün önce kendisinin admin sıfatını kötüye kullandığına dair (oyunlarda güç gösterisi yapma gibi) şikayetler aldım. Ve bu konu gündeme geldi. Daha sonra bana server'ın kapatılacağını ve dosyalarımı almam gerektiğini soyledi. Bende 2-3 gün süre istedim. Fakat ertesi gün ne bilgisayara erişebiliodum ve haliyle ne de dosyalarıma. Bu olayı söylediğimde bana kendilerininde tüm dosyalarını kaybettiklerini ve birşey yapamayacaklarını söylediler. Sonra kullanıcılarımdan biri bana wareurop dan bahsetti. Bende bakıyım nedir ne degildir diye girdim o server'a ve isin asıl yüzü ortaya çıktı. Amaçları benim server'ımı kapayıp kendi serverlarına adam çekmek imiş. Bununlada kalmayıp hakaretlerde bulundular. Sonuç olarak bende bütün bunları anlayıp hemen işe koyuldum ve hemen avrupadan bir server kiraladım. Ve aslında almadığımı söylediğim fakat günlük yapılan backuplarım sayesinde hemen server ı yeniden kurdum. Ve nerdeyse kurulumu bitirdiğim sırada server ı kapadılar. 15 dk içerisinde avrupadaki kendi serverım üzerinden pvpgn yi actım. Ve bunu beklemedikleri için inanılmaz derecede şaşırdılar, afalladılar. Olaylar böyle gelişti sevgili arkadaşlar.

Size tavsiyem kesinlikle www.aktifhost.com la çalışmayın iş yapmayın ve host kiralamayın sonra üzülürsünüz.
Mesaj tarihi:
said:
waxxi, 11 Kasım 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
ha bu arada mutos yakında her istediğin anda üyelik alma devri kapanıyor herkesin 1 üyeliği olucak
bizi izlemeye devam edin:D

hadi ya :(
  • Yeni Oluştur...