Eloise Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Davion, 09 Kasım 2005 01:37 tarihinde demiş ki: Bakın beyler olayda bi kart var. Ve bu kartta size özel bişeyler yüklü. Ok. kartta bana ait ozel bir seyler olmasi kismini anladim fakat, kartta olan ozel bir seylerimle hangi platformda / nasil temasa gecip bilgileri dogrulayacagimi anlamadim. kabus gibi.:)[signature][hline]- psidø - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 En büyük ipucunu verdim dahada bişey söylemem yorun kafanızı biraz valla ben 5 saat kastım söylemedi ark oturdum karaladım bişeyler bayağı bi uğraştım. Bide o üstüne bana hiçbi ipucu vermedi :) Kasın abi yorun kafayı biraz :)[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kart ta birseyler yüklü oluyorsa bunun bir zayıf noktası olması lazım. olmasa dahi türkler bulurlar bundan kuşkum yok.ben olsaydım hırsızlara ipnelik değil mi aynı anda retina taraması ,parmak taraması,ses,dna taraması ve diğer bilinmeyen bütün taramaları bir arada yapardım. şayet adam aynı anda on parmağıda yaralanmış, iki gözüde kör olmuş,dna ları mutasyona uğramış sa sistemim iptal olurdu? şöyle bir seyde bana mantıklı geliyor. kızıl ötesi ışınlardan yararlanarak beyindeki bazı almaçlardan yararlanmak, ama masrafı ne olur bilinmez. gerçi yukarıda dediğim hırsızlara ipnelik değil mi diye yapacağım taramalar pek te ucuz sayılmaz ama parası bol olanlar yaşar hiç yoktan. asıl cevap ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 MUSTASYONNN sabah sabah yarıldım pc basında war ya ilaç gibisiniz :D[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ruslarin ikinci dunya savasinda uyguladigi tek kulanımlık sifre kocanlari var o taktikle uygulayabilirsin karsi taraf tek kulanımlık kocana gore sifreyi yollar sende o kocana gore sifreyi alırsın ama birdahaki sifre o kocana gore yollanmaz digerine gecer cozulme ihtimali sıfır olan bir sifreleme yontemidir.rus ajanlari kullanmistir[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: DueLisT, 09 Kasım 2005 12:39 tarihinde demiş ki: Ruslarin ikinci dunya savasinda uyguladigi tek kulanımlık sifre kocanlari var o taktikle uygulayabilirsin karsi taraf tek kulanımlık kocana gore sifreyi yollar sende o kocana gore sifreyi alırsın ama birdahaki sifre o kocana gore yollanmaz digerine gecer cozulme ihtimali sıfır olan bir sifreleme yontemidir.rus ajanlari kullanmistir bu şifre sistemi soğuk savaş sonrası kullanılmaya başlandı ve küçük hatalarda bile şifre açığa çıkıyor ama bu sistem doğru düzgün kullanılırsa şifreyi dünyadaki en gelişmiş bilgisiyar bile kıramaz bunun nedeni ise bir msj gönderildiğinde cevabı ancak tek kullanımlı koçanlarla anlayabilindiğinden bilgisiyarın işi biraz zor olur[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Hesaba bankamatik üzerinden erişim, kredi kartı dışında her şekil için engellenir. Kartı geçirdiin anda şifre değiştirme sistemi aktif olur. Şifre değiştirme kısmı da kart kullanmak dışında hiçbi yolla erişilemez olur. Kart geçirilince bankamatik rastgele bi şifre yaratıp sana gösterir. Şifreyi girer, hesabına ulaşırsın. Hesaptan çıkış yaptıında bankamatik eski şifreyi karta kopyalar ve yeni bi şifre yaratır ama bu sefer sana göstermez ve eski şifreyi aklında tutar. Sen evine gidersin. Bi dahaki gelişinde kartı geçirince bankamatik kartta yüklü olan şifreye bakar; doğruysa en baştan devam eder, değilse işlem yaptırmaz. İşlemi yapıp bitirdikten sonra bankamatik karttaki ilk şifreyi siler ve 2. koyduğu şifreyi yazar. Sonra hesabına yeni bi şifre koyar. Sonrası aynen böyle devam eder. Ama bu da kartın çalınması durumunda çöken bi güvenlik olur :hmm:[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu tür şifrelemeler üzerinde çalışılınıyor. quantum şifreleme denilen belirsizliklerin yarattığı random durumlara belirli bir sayı atanarak random şifrelemeler yapılmaya çalışıyor. ancak bunların günlük kullanıma girdiğini duymadım. bi de bi ara aynı mantıkla yapılmış basit bi düzenekten bahsedildiğini okumuştum. ısıya dayanıklı bir kap alınıyor ve tabanı belirli karelere bölünüyor, işaretleniyor. sonra kaba su doldurup ısıtılıyor. su kaynatılıyor. kaynayan su, kabın tabanından kabarcıklanarak yüzeye çıkıyor. bu kabarcıklar kabın tabanında tamamen random oluşuyor. kabın tabanındaki karelerin belirli bir değeri var ve her çıkan random kabarcık bir işarete denk geliyor. böylece sürekli olarak hiçbir parametreye bağlı olmadan random şifreler üretilebiliyor. böyle bişeler duymuştum. [Bu mesaj armra tarafından 09 Kasım 2005 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Beyler bakın çok basit ve söylediğiniz herşeyden çok çok daha fazla güvenli bir sistem. Siz hala yok şöle yok böle diosunuz :) Ama sizede hak veriyorum yani kolay kolay kimse bulamaz neyse yorun kafaları :)[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tamam yeter yorduk hadi bulamadık[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Davion, 09 Kasım 2005 00:57 tarihinde demiş ki: Valla Qui harbiden kırılamayan şifre var biraz kafanızı yorun önce die söylemiyorum. Arkadaş tarif etti ve zaten şu an rusyada falan uzay araştırmaları yapılan tesislerinde kullanılıyormuş bu sistem. Biraz yorun kafayı söyleyecem :) Valla kriptocular söylüyor bunu ben demedim.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben yaptim ama 35 takla atip, azinizla kus tutup, burnunuzla dag devirmeden soylemem nasil yaptigimi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 resimli kart olsun bari resimdeğişmez en azından[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 telekinetik yöntem? :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Açıklıyorum arkadaşlar hazır olun :)[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Oldu, ama meraktan çatlayacaz yani. Asıl tepki bu kadar beklediimiz şeyin aslında ne kadar basit bi şey olduunu gördüümüzde gelicek sanırımç[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 böyle birşey mümkün değil falan derse şimdi uçacam :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Beyler bakın öncelikle bizim olayımızda rakam denen şey yok. Bu bi kafanıza kazıyın. Rakamla hiçbi işimiz yok. Bizim işimiz resimlerle evet yanlış duymadınız resimlerle. Öncelikle bankamatik örneği ile tarif ediyim olayı. Öncelikle banka sizden hesap açtırırken 3 yada daha fazla vesikalık insan resmi istiyor. Bunlar hiç önemli değil ister tanıyın ister tanımayın. Sonradan bu resimlerle örneğin 4x4 ebatında bir tablo içine yerleştiriyor. şekilde diziyor. Bu tablo içerisinde sizin vermiş olduğunuz resimler haricinde de resimler bulunuyor, sizin hiç tanımadığınız bilmediğiniz kişilere ait. Ve bu tabloda resimler her gittiğiniz sürekli olarak yeri değişik bir şekilde ve sadece size 10 saniye görünüp yok oluyor. Karşınıza çıkıyor her defasında farklı bi yerde çıksada resimleriniz siz kendi resimlerinizi tanıdığınız için tablo içerisinden resimlerinizi tıklayıp şifrenizi bu şekilde girmiş oluyorsunuz. İş bu kadar basit ve son derece güvenli. İsteyen arkadaşlar buradan deneme yapabilirler.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yazık size valla bişeyi çözemediniz :) Bu arada bende çözemedim ama ben hiç olmasa olayın resimlerle alakalı oldugunu bulmuştum :)[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ne cahiliz biz ya :([signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bence bu sistem kırılır :) sonuçta makine hangi suratın doğru surat olduğunu biliyor. hiçbi makine bildiği bişeyi insanlardan saklayamaz ;)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 İyi nasıl kırılacağını söylede bilelim :)[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 senin dedign bu sistem Sanal Kredi kartlarında kullanılıyor sanırın çünkü HSBC müşteri hizmetleri bana bahsetmişti böyle birşeyler[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 alla alla ben diyomki gelecekte yıldızlarada gidilebilir. şimdi sen sorarsınki iyi nası gidilir sölede gidek :D:D ben diyomki kırılabilir sonuçta bilg.in hafızada olan bişey bu ama ben hacker deilimki nerden bileyim nası yapıldıını :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 şimdi bu verdiğin örnekteki gibi 9 resim çıkçak biz önceden belirlediğimizi seçecez ve sisteme giriş mi yapçaz, böyle değildir heralde en az 4 kere çıkar di mi o 9lu tablo. yoksa güvenlikle alakası olmaz hehe[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar