kfg Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 benim önceden geforce fx5200 ekran kartım vardı sonra onu değiştirip asus 6800 ultra aldım... şimdi fx5 serisi ile 6 serisinin driver ları farklı mı ? çünkü ben yanında gelen cd ded yüklediğimde dirver ın versiyonu 105.31 gözüküyor ama daha önce de çektiğim gibi nvidia nın sitesinden çekmek için girdiğimde en son versiyon 81.85 gözüküyor... sitede önce graphics driver ı seçiyorum sonra geforce and tnt2 yi seçiyorum sonra da windows xp yi seçiyorum ve karşıma 81.85 çıkıyor... kartı aldığımdan beri hiç driver ını yenilemedim, yanında gelen cd deki yüklü yalnızca...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 tıkırdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ekran kartının cdsinden üreticiye(Asus MSI faln) özel sürücü çıkmıştır kimisi nvidiadan sürücüleri alıp kendine uyduruyor. (belki sadece logo bile değiştiriyor olabilirler.)[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 soulcube o sitede nereden benim için olan driver ı seçeceğim ? nvidia forceware bölümünde gene en son 81.85 var...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] [Bu mesaj kfg tarafından 10 Kasım 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sen asus'un driver sitesinden indireceksin ekran kartı driverlarını. asus kendisi ayrı çıkartıyor[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hmm tamam o zaman sağolun... :)[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ayrı driver olmaz. Bütün nvidia gpu kullanan kartlar aynı dirverı kullanabilir. Kendilerine uydurmaları çok ufak şeyler oluyor, logo vs gibi. Tabi kalkıpta driverın içine "bizim markanın biosu değilse çalışma" diye bi kod koyarlar mı? sorusu geliyor . Yok daha da nelerm diye cevaplıyorum. Sen markayı bırak en iyisi, nvidianın sitesinden indir en yeni driverı.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hayır ayrı değil canım, sonuçta hepsi nvidiadan çıkıyor. ama asus'un sitesinde de var, asusa göre panel yapılmış falan öyle yani[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hmm yok pek fazla bilgim yok bu konuda işte ama bendeki driver 105.31, nvidia nın sitesindeki son driver 81.85... o nasıl oluyor ?[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya işte asıl version nvidianınki. ama asus işe başka bi yolla numaralandırmış driverlarını. asusun paneli falan da farklı, sen asusun sitesinden indir[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hmm teşekkür ederim... hehe biraz fazla olacak da son bir şey isteyebilir miyim prudent ? :) ben asusun sitesinden download lara girdim de orada da en son 44.05... benim driver da bi acayiplik var galiba... eğer işin yoksa benim için gerekli olan driver a bir bakıp direk linkini atabilir misin ? :)[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] [Bu mesaj kfg tarafından 10 Kasım 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bu arada sistem özelliklerini tam yazar mısın? Yani 5200 den 6800 ultraya geçtiysen, işlemcinin,ram'inin ve anakartının da düşük kaliteli olması 6800'ü kıvrandırabilir. Onları da bir yaz da ne yapmışsın görelim.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Asus P4P800 VM anakart Intel P4 3.0c HT işlemci tagan 480w psu 1024 mb ram ram oem ne yazıkki :(...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] [Bu mesaj kfg tarafından 11 Kasım 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 işlemcin güzel, ram çok sorun olmaz sanırım ancak anakart biraz ucuz gibi. İşlemci+anakart en önemlisi. Böyle bir sistemde 6800 ultra normal olarak çalışmalı. Ancak keşke 6800'e para vereceğine ( eğer verdiysen tabi ) anakart + işlemciyi değiştirmeni tavsiye ederdim. Umarım performans artışın seni memnun eder çünkü her koşulda düzgün bir upgrade olmuş.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 işlemciyi iye değiştirsin ki[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 teşekkür ederim... aslında şu anda zorlandığım hiç bir oyun olmadı full versiyonda :)...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 up... tam olarak hangi dosyayı çekmem gerektiğini bilen yok mu ? bu arada bende gene nvidia graphics controller var driver olarak, görünüşü de farklı değil... yani asus un programı değil galiba bu gene nvidia nın...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Primary Download Site Bu sayfada her hangi bir link'e tıkla, bekle ve çıkana accept de. Sonra da indir işte .[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar