Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pristine Hide of the Beast

zaidral

Öne çıkan mesajlar

bikaç gündür düşürmeye çalışıyodum ama bir türlü göremedim. kendime kullanamam ama para eder diye ubrs yapıyodum. şöyle şeyler olmuş serverda:

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-realm-shadowmoon&t=177421&p=1&tmp=1#post177421

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?FN=wow-realm-shadowmoon&T=177082&P=1

yaptığı ninjalık değil bence ama terbiyesizlik. neyse benim sorum buna 310 skinnerlar mı roll atmalı yoksa questi olanlar da atabilir mi? boşuna kasmak istemiyorum çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

tamam o zaman.
mining icin 10 kisilik grup gerekiyor cunku butun vein'ler icin.
adam finkles skinner'i alirken de kendi sololadi the beast'i,hide'i dusururken de kendi kesti zaten.
80% drop rate'i var cunku pristine hide'in.tabii canim,cok sacma,sadece skinner eden almali.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de skinner almalı, çünkü +10 skinning i veren dagger da rollanabilir ama onu alan ve 300 skinning i olan biri varsa grupta kesinlikle hide ı da o almalı bence... sonuçta adam kasmış dagger ı da almış skinning i de 300 lemiş... o olmasa kimse alamayacak zaten...

P.S: hehe bende de var 310 skinning ama ben düşüremedim henüz bu hide ı :)...

bu arada çok bir bilgim yok ama bu mc den brd den çıkan dark iron'lar roll lanıyor mu ? eğer onlar roll lanmıyorsa bunun da rollanmaması doğal...

[Bu mesaj kfg tarafından 07 Kasım 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam abicim rollanmadan direk skinner alsın.Eğer böyle birşey uygunsa ve kabul edilirse bende 300 miningimi silip skinning kasmassam karafatma olayım.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

BRD'deki dark iron'lar miner'lar arasinda rotasyona tabii tutuluyor.
Ornegin ilk vein'i A miner'i aliyor,ikincisini B seklinde.
Ama dark iron her class'in epic questi icin gerekli olan bir materyal degil..

Ya bazen cok sasiriyorum,oyle seyleri tartisip oyle seyleri savunuyorsunuz ki.Duel'de pot kullanilmasini savunmaktan bile sacma sapan bir sey "pristine hide'a skinner rollasin" dusuncesi.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
Sosyal ağlarda paylaş

pickup grupla girildiğinde skinnerın rollamasına laf eden olursa ignore ederim o kişiyi. sonuçta drop değil ki, ayrıca finkle düşene kadar ebe ağlar, hide düşene kadar da ölür.
anlaşıp girilir runa, questi olanlar roll atar denir ya da skinner çok ucuza verir ama herkesin roll atmasına karşıyım. epic diye mi roll atacak?[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

skin eden olmasa nah bulursun onu. adam sen epic itemını al diye mi çalışıyo?
sonuçta benim ürettiğim bir şey, eğer kabul edersem questi olanlar arasında roll atılmasına ne diyeyim?[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olaydan dolayı çok ubrs raid dağıldı görseniz çocukca laflar yani anlamıyorum her iki düşüncede doğru yani herkes roll da atabilir skinner olanlarda atabilir tamam sen olmasan adam beast kesip skinleyemez ama o olmasa sende o hide alamazsın yani biraz karışık yani bu 2 seçenekten birisi olsa kimse çıkıp birşey diyemez :)
Sosyal ağlarda paylaş

ama beaste gelmek için aşırı bi çaba sarfetmiyo grup sonuçta. skinning endgamede para kazandırmayan bi profession bunu göz önünde bulundurun. adam skinning yerin enchanting , mining alsa çok daha fazla para kazancak.
evet skinningim var ve skinnerlar rollasın derim daggerı olması önemli değil. skinning almayanlar çok istiyolarsa güzel professionlarıyla para kazanıp satın alabilirler :)

aslında çok güzel bi çözümü var.. guild run ftw :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
heres a graff

1 2 3 4 5
rogue rogue

[Bu mesaj Phlox tarafından 07 Kasım 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Phlox tarafından 07 Kasım 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında biraz fazla tepki verilmiş dediklerime ama bunu genel olarka burada tartışmak mantıklı değil... öncelikle şunu belirteyim eğer quest i olan varsa onlar roll lamalı ilk olarak ama bu tip şeyler her raid de baştan karar verilir... illa böyle olacak diye bir olay yok... bu arada mining in nasıl olduğunu bilmediğimi söyledim, eğer öyleyse dediğim gibi her raid de raid deki üyelerin ortak kararına bağlı olmalı...
Sosyal ağlarda paylaş

BOE epic'lerde ne yapılıyor peki? Satılabilen bir şey diye herkes zar mı atıyor, yoksa sadece kullanacak olan kişiler mi zar atıyor? Bu sunucudan sunucuya, raid'den raid'e değişebilir belki; ama Burning Legion ve Magtherion'da benim bulunduğum raid'lerde sadece kullanacak kişiler zar atıyordu, boe bop farketmiyordu.

Bence doğrusu da budur. Diyelim ki UBRS'deyiz, boe bir cloth item düştü. Bir warrior olarak bu item'a zar atmayı düşünmem bile. Ben böyle gördüm, böyle alıştım, bu işin varsayılanı böyle benim için.

Dediğim gibi bu sunucudan sunucuya da değişebilir. Burning Legion'da başladım oyuna. İlk level 60'ların çıktığı zamanlarda zaten tek tük ubrs yapan vardı. Anahtarı olan, raid'leri düzenleyen kişiler parmakla sayılacak kadar azdı. Kuralları raid'in başında söylerlerdi. Pristine Hide için ise yine aynı şekilde sadece kullanacak olanlar zar atıyordu.

Yine sunucular arasındaki farka bir örnek. Guild'ten bir arkadaşa bwl questinde yardım etmek için ubrs'ye girdik, ne yazik ki 7-8 tanımadığımız kişi almak zorunda kaldık. Ben MT'ydim ve bizim healer'larda mana olduğu sürece hiç durmadan mob çekiyordum (dakkada 40 saniye dursana mana bitti "..." "..." diye küfür yiyordum üstüne). Tam Goraluk'un odasını geçip merdivenleri çıktık. Patrol'ler öldükten sonra hemen sağ tüneldeki mob'ları çektim. Sonra bi baktım mantar hunter'ın biri balkon'daki 2 dragonkin'i çekmiş.

Sonra epey tartışma çıktı. Balkon'dan atlanıldığında bazen onlarca add'in odaya girdiği için diğer yoldan gideceğimizi söyledik, herkes bağırışmaya başladı "napıyosuuuun! rend'i öldürmeyecek miyiiiiiz! deli misin seeen!". Bunlar shadow moon tayfasıymış sonradan anladığımıza göre. Bu yol daha güvenli dediğimizde: "ne yolu? ne diyosun?" gibi tepkiler verdiler. Meğer balkondan atlamak dışında bir yol olduğun bile haberleri yokmuş. Shadowmoon'da yaptıkları bütün UBRS run'larında balkondan atlamışlar. Biz de tam tersi Burning Legion'da hiç balkondan atlamazdık (istisnalar kaideyi bozmaz).

Neyse konu sapmasın iyice, demek istediğim: Sunucudan sunucuya, raid'den raid'e değişir. Bence en mantıklısı raid başlamadan liderle konuşup anlaşmak, uymayan çıkarsa raid'e katılmamak.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

sadece finkle ı olan skinner lar rollamalı kimse partideyken arcane crystal düşürdüğünde rollatmıyor? adam deri için hem skin kassın hem finkle arayıp bulsun. derinin düşme ihtimali zaten az bide düşünce alakasız i adama verilmemeli şahsen zamanında ubrs raidlerinde sadece finkle ı olan skinnerlarına rollatyodum ve kimse itiraz edip çıkmıyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

peki ozaman UBRS key i olan cok fazla kisi yok genelde. her raid de 1 kisi vardir buyuk ihtimal. hadi bakiyim o key i olan kisi tum item lari alabilir Need Greed. ne guzel mantiginiz var yaw sizin boyle. Ninja larda bu sekilde cikiyor zaten. Kendine gore birseye hakki oldugunu zannedip itemlari aliyorlar komik olmayin lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...