emirkiraz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Arkadaşlar bizim almanyaya gitmemizi engelleyen tek öge bu.haydi türkiyeye tam destek için takımımızı çıkarmak için herşeyi yapalım Almanya bileti bitmek üzere:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ooouu.zabıtalar geliyor.mühürleyecekler burayı galiba[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 topic acarken başlıklarda capsin kapalı olmasına ozen gosteriyoruz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 İlker Yasin : Bekle bizi Almanya geliyoruz. 1 - 0 öndeyiz Danimarka karşısında.Bravo çocuklar.Almanya bekle bizi.. ... İnanılır gibi degil 1 - 1..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ahahah 90. dakika geride kaldi.. Evet "helebeb" ne diyorsun? Burdan aldığımız 3 puan ile almanya yolu açildi mi? :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 admımıızı attık girdik kapıdan aldıgımız bu 3 puanla danimarka 12 puanda kaldııı olur sey degil 1-1 :P[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Tamam bu eleme maçları falan Kanal D veriyorda...Dünya kupasına gidersek yayın haklarını alsınlar onlardaysa WC2006'yı ilker sunmasın lütfen :( Para toplayalım alalım yayın haklarını kaç kişiyiz burda..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tmm herkes atsın 10bin dolar hade cıkın paraları[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: BulletRide, 07 Kasım 2005 14:30 tarihinde demiş ki: Tamam bu eleme maçları falan Kanal D veriyorda...Dünya kupasına gidersek yayın haklarını alsınlar onlardaysa WC2006'yı ilker sunmasın lütfen :( Para toplayalım alalım yayın haklarını kaç kişiyiz burda.. World Cup 2006'yı TRT verecek...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 TRT nin aldığı kesinleşti mi?[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki: fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Trt yayınlar inşallah , yorumcuda Ömer Üründül olur inşallah uğurlu geliyorlar :)[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Onu bilmiyorum ama :D ben sadece tahmin ettim,çünkü şimdiye kadar tüm WC'lar TRT'dedi...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Eleme maçları da TRT'deydi bir aralar ama kaptılar...Dış saha Show'da iç saha Kanal D'de biliyordum da..İsviçre maçLarının 2side D'de...Of of[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 benim bildiğim üdnya kupası atv de reklam yapıolardı bi ara ama dünya kupası ve tek kanal biraz saçma gelio neyse hele geçelim şu isviçreyide şu ilk maçın hakeminin deişmiş olması akıllara garip soruları getirio fifa başkanınında isviçreli olması nedeniyle hadi bakalım[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 abi gitmesine gidelim de ntv de 90 dakika yı izliyorum . bunlar bi komplo teorisi ortaya attılar. uefa başkanı İsviçre limiş son dakika kararıyla hakem değişmiş bu gün hemde maçı yönetecek hakem yanlış hatırlamıyorsam belçikalı olcakmış . bide seneye böle bir organizasyon orda düzenlenecekmiş. euro 2008 veya dünya kupası olabilir yanlış hatırlamıyorsam bu etkenler ve türkiye - İsviçre baraj maçı . gerçekten de soru işareti olabiliyo .[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hadi[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: thug_life, 07 Kasım 2005 23:53 tarihinde demiş ki: abi gitmesine gidelim de ntv de 90 dakika yı izliyorum . bunlar bi komplo teorisi ortaya attılar. uefa başkanı İsviçre limiş son dakika kararıyla hakem değişmiş bu gün hemde maçı yönetecek hakem yanlış hatırlamıyorsam belçikalı olcakmış . bide seneye böle bir organizasyon orda düzenlenecekmiş. euro 2008 veya dünya kupası olabilir yanlış hatırlamıyorsam bu etkenler ve türkiye - İsviçre baraj maçı . gerçekten de soru işareti olabiliyo . Olası bir başarısızlıkta bahaneler türetilmiş maşallah NTV'ye :) 1.Lennart johansson(UEFA başkanı) İSVEÇ'li... 2.UEFA asbaşkanı sayın Erzik ve böyle bir haksızlığa sessiz kalmayacak güçte bir adam... İsviçre bu konuda rahatsızlık duysa hak veririmde bizim açımızdan pek bir sorun yok bence :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? [Bu mesaj BulletRide tarafından 08 Kasım 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ahah yüreyime su serptiniz vallah gece gece[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kardeşim gitmiş topic açmış yaş 11. olum git ders çalış otur,biraz daha büyüyünce gelirsin.. accontın açık kalsın. gelince eski ama madalyasız üye die caka satarsın.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 atv veriyo 2006 ve 2008 i[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 abi konudışı olcak biraz ama o ilker yasin kadar kötü spor spikeri yok, adam bide kendini uber falan zannedio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Galatasaray - Diyarbakır spor maçını izledim ali sami yen'de çıktım yürüyorum üzerimde forma atkı bere dedeman otelin tam önünden geçiçem bir taksi durdu İlker Yasin hanımı ve çocuklarıyla indi bana şöyle çaktırmadan bi baktı (holigan mı? gibilerinden) geçtim gittim önünden.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar