Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haydi 2006'ya

emirkiraz

Öne çıkan mesajlar

Tamam bu eleme maçları falan Kanal D veriyorda...Dünya kupasına gidersek yayın haklarını alsınlar onlardaysa WC2006'yı ilker sunmasın lütfen :( Para toplayalım alalım yayın haklarını kaç kişiyiz burda..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 07 Kasım 2005 14:30 tarihinde demiş ki:
Tamam bu eleme maçları falan Kanal D veriyorda...Dünya kupasına gidersek yayın haklarını alsınlar onlardaysa WC2006'yı ilker sunmasın lütfen :( Para toplayalım alalım yayın haklarını kaç kişiyiz burda..

World Cup 2006'yı TRT verecek...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğim üdnya kupası atv de reklam yapıolardı bi ara ama dünya kupası ve tek kanal biraz saçma gelio neyse hele geçelim şu isviçreyide şu ilk maçın hakeminin deişmiş olması akıllara garip soruları getirio fifa başkanınında isviçreli olması nedeniyle hadi bakalım[signature][hline]can't settle the area
Sosyal ağlarda paylaş

abi gitmesine gidelim de ntv de 90 dakika yı izliyorum . bunlar bi komplo teorisi ortaya attılar.

uefa başkanı İsviçre limiş son dakika kararıyla hakem değişmiş bu gün hemde maçı yönetecek hakem yanlış hatırlamıyorsam belçikalı olcakmış . bide seneye böle bir organizasyon orda düzenlenecekmiş. euro 2008 veya dünya kupası olabilir yanlış hatırlamıyorsam bu etkenler ve türkiye - İsviçre baraj maçı . gerçekten de soru işareti olabiliyo .[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!
Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM

www.2pac.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 07 Kasım 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
abi gitmesine gidelim de ntv de 90 dakika yı izliyorum . bunlar bi komplo teorisi ortaya attılar.

uefa başkanı İsviçre limiş son dakika kararıyla hakem değişmiş bu gün hemde maçı yönetecek hakem yanlış hatırlamıyorsam belçikalı olcakmış . bide seneye böle bir organizasyon orda düzenlenecekmiş. euro 2008 veya dünya kupası olabilir yanlış hatırlamıyorsam bu etkenler ve türkiye - İsviçre baraj maçı . gerçekten de soru işareti olabiliyo .

Olası bir başarısızlıkta bahaneler türetilmiş maşallah NTV'ye :)
1.Lennart johansson(UEFA başkanı) İSVEÇ'li...
2.UEFA asbaşkanı sayın Erzik ve böyle bir haksızlığa sessiz kalmayacak güçte bir adam...
İsviçre bu konuda rahatsızlık duysa hak veririmde bizim açımızdan pek bir sorun yok bence :)[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?

[Bu mesaj BulletRide tarafından 08 Kasım 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray - Diyarbakır spor maçını izledim ali sami yen'de çıktım yürüyorum üzerimde forma atkı bere dedeman otelin tam önünden geçiçem bir taksi durdu İlker Yasin hanımı ve çocuklarıyla indi bana şöyle çaktırmadan bi baktı (holigan mı? gibilerinden) geçtim gittim önünden.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...