sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 evet arkadalar bu gece itibari ile tc de dahil olmak uzere swg yi bilgisayarımdan kaldırmıs bulunmaktayım. hepınıze sevgılerımle beraber hoscakalın dıyorum. bana ulasmak ısteyen arkadaslar ıcın msn ım [email protected] . bır baska oyunda karsılasmak dılegıyle.[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnesia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kendine ii bak kardeşim keşke bırakmasan...[signature][hline]Jedı nedir? jedi insann kendine yakısanı gıymesidir =============== jedi padawan in eclipse magnesia thal'gerth anashazy thal'gerth forsetra thal'gerth Raise of the Dark Lords;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 master sadness may the force be with you always.Bu oyunu çekilir kılanlardan biriydin ,benim acc zaten cancel neyse kendine iyi bak.Msne ekliyorum seni [email protected][signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sad bende ekleyeyim bari :D Hep beraber gene bir oyunda toplanalım en iyisi... Bende silsem mi silmesem mi arasında kaldım.Ama kesinlikle sileceğim zaten çekilir bir şey kalmadı.Son kez girsem mi girmesem mi :([signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben wow a başladım bile ama yine nge live a gelince bi bakıcam ve muhtemelen bende cancel edicem...[signature][hline]Eucau (Jedi) Yuca (BH) Stareus (Jedi) "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 güle güle[signature][hline]|nebula|'da bir depresif manyak... Şimdi Burada o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chimera-tr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Güle güle sad :([signature][hline]Chimera-tr ==>Jedi Padawan in Eclipse Anashazy Thal'Gerth==>Master Doc,Master WS Malkavian-==>Master Artisan Raise of the Dark Lords;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 gule gule sad :([signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Güç seninle olsun !.. /deepbow[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Sağlam bir oyunda görüşmek üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hepinize tesekkur ederim insallah en kısa zamanda yine birlikte oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yuh soe sad a bile oyunu bıraktırabilcek kadar kastı demek dandiklik konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sad sen nereye ben oraya ğeşinden ayrılmayacağım nhuahuhuhuh :D Güle GÜle sad arkadaşlar guild wars 'a alternatif olarak başlayalım.Ben Eq2-Wow- Guild Wars düşünüyorum :D Başlayalım :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 abi dark naaptin sen de.. butn gun oyun mu oynucaz? :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 guild wars eq2 ve wow u denedim hiçbiri sarmadı en iisi bide şansımızı middle earth online da denemek...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=nge_discussion&message.id=72744 beni destekleyin :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Gwindon bence ryzom u dene bir de =) Ryzom Ayni sekilde ben de wow eq2 gw denedim hic biri sarmadi beni simdi ryzom oynuyorum sanirim ryzomda epey takilacagim [Bu mesaj Sylian tarafından 10 Kasım 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 eq2 denemesem mi yani :D Guild Wars'a bi bakacağım Cod zamanından bir arkadaşım bayadır oynuyor site vs. de açıyor alternatif olarak takılacağım :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya nedense bu oyun bana daha yakın geliyor eski SWGye nazaran... içimden bir ses bu oyun güzel olucak diyor[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bir usta daha aramızdan ayrıldı. We are gonna miss you SAD:) Eğer bigün denersen evime gel sana Blob Candy ikram ederim:)[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ya evet güzel de ranged için bisey yapmaları lazım adamlara vuramıyosun...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: DarKRideR, 10 Kasım 2005 21:50 tarihinde demiş ki: eq2 denemesem mi yani :D eq2 güzel 1-2 ay idare edebilirsin ilk zamanlar çok zevkli ama eq1 den sonra acayip kolay geldiği için bıraktım ben senin kararın... ama gw dan iyi olduğu (bana göre) kesin[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 jedi da rangedler ile ilgili seler yok diil.. bi kere deflection var ranged attackları etkisiz hale getirmek icin.. snare var ls throw var sonra powerların var choke ve shock. hicbirini denemedm :) ama ise yararlar sanırm[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 othmo anlamadın sanırım target in önünde biri oldumu ona tıklayamıyosun , yani vuramıyosun adama..[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? [Bu mesaj Gwindon tarafından 11 Kasım 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 gorusuruz sad'cim umarim baska bi yerde gorusuruz...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar