Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyunu bıraktım

sadATS2

Öne çıkan mesajlar

evet arkadalar bu gece itibari ile tc de dahil olmak uzere swg yi bilgisayarımdan kaldırmıs bulunmaktayım. hepınıze sevgılerımle beraber hoscakalın dıyorum. bana ulasmak ısteyen arkadaslar ıcın msn ım [email protected] . bır baska oyunda karsılasmak dılegıyle.[signature][hline]Army Captain of Vader
sad(mbh)
sadness(djk)
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

sad bende ekleyeyim bari :D Hep beraber gene bir oyunda toplanalım en iyisi...

Bende silsem mi silmesem mi arasında kaldım.Ama kesinlikle sileceğim zaten çekilir bir şey kalmadı.Son kez girsem mi girmesem mi :([signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

guild wars eq2 ve wow u denedim hiçbiri sarmadı en iisi bide şansımızı middle earth online da denemek...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Sosyal ağlarda paylaş

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=nge_discussion&message.id=72744
beni destekleyin :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF

How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Sosyal ağlarda paylaş

ya evet güzel de ranged için bisey yapmaları lazım adamlara vuramıyosun...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 10 Kasım 2005 21:50 tarihinde demiş ki:
eq2 denemesem mi yani :D

eq2 güzel 1-2 ay idare edebilirsin ilk zamanlar çok zevkli ama eq1 den sonra acayip kolay geldiği için bıraktım ben senin kararın...
ama gw dan iyi olduğu (bana göre) kesin[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF

Sosyal ağlarda paylaş

jedi da rangedler ile ilgili seler yok diil.. bi kere deflection var ranged attackları etkisiz hale getirmek icin.. snare var ls throw var sonra powerların var choke ve shock. hicbirini denemedm :) ama ise yararlar sanırm[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

othmo anlamadın sanırım target in önünde biri oldumu ona tıklayamıyosun , yani vuramıyosun adama..[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF

[Bu mesaj Gwindon tarafından 11 Kasım 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gorusuruz sad'cim umarim baska bi yerde gorusuruz...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...