Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtiraf.com

shippy

Öne çıkan mesajlar

Zamanında rendden düşen bir mage yüzüğüne (band of rumination sanırım %1 crit chance for spells) gibi bir şeye yanlış okuduğum için need demiştim. %1 chance on hit görüp zara ıttım, o zamanlar need greed roll sistemi yok master lootırın yanına gidip roll atıoruz, ml de bana yolladı itemı kazanınca millet isyan edio napıcan onu filan die. Saçma sapan sebepler söylemeye başladım sırf ninja damgası yememek için, işte +4 mana regeneration verio bana lazım yok işte arcane shot spell sayılır ona lazım falan bende çok üzüldüm ama bi yandanda bozmuorum durumu gidip öğrenin hunterı öyle gelin filan diyorum. Bide guildimden adamlarda var raidde sırf o yüzden salak gibi haftalarca o yüzüğü takmıştım solo haricinde. Aynı olay rendin polearmını bir warriore karşı roll atıp kazandığımda da hissetmiştim ama o an elimde cidden çok rezil bi polearm vardı ve bayada işime yaramıştı o alet, hala çantamda durur mele girişceğim zamanlar elime alır hordun kafaya kafaya eklerim.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon
Sosyal ağlarda paylaş

bir scholo raidinde oyuna baslarken konusmustuk savas devam ederken lootlamayın dıye,neyse ılk bosstan işime yarar bişi cıktı n dedım aldım,devam ettık biraz sonra tam mobların arada kalmıs aoe yaparken biri lootladı baktım işime yarar bişi adamlarada kızmıştım direk n bastım,sonrada görmedim bile ne cıktıgını ben aoe yapmaya calısıyordum demıstım,hoş bendeki ingilizceyle onlar emınım baska seyler anlamıslardır ama almıstım itemi:P[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

İtiraf edeyim ki ne Paladin ne de Tauren karakterimle, burada itiraf etmeyi gerektirecek bir eylemde bulunmadım. İstemeden birilerini üzdüysem de bu vesile ile onlardan özür dilerim. :)

Human Paladin ve Tauren Hunter karakterlerini birbirine yakıştıramayanlar için, Huma Destanı'nı okumalarını tavsiye ederim.[signature][hline]Level 40 Human Paladin, EU Emerald Dream - REMAT

Level 28 Tauren Hunter, EU Emerald Dream - KAN
Level 28 Pet, Needles Cougar - KAN
Level 23 Pet, Humar The Pridelord - KAN

---------------------------------------------
My Honor is my Life
Sosyal ağlarda paylaş

ben bikere uldamandan düşmüş olan nightblade e rollamıştım hunter olarak rogue un delirmesine sebep olmuştum ve gruba upps sorry wrong :((88 çekmiştim :) 50g gelmişti havadan sonra yedim hepsini çatır çatır şimdide içimde yatan ninjayı uykuya saldım oyuna girmiyorum..[signature][hline]harbi?
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide şey var mage bir arkadaşa (lebgra) gnomeregandan birfeet farmlıyorduk ki ben 1823798742934 defa kestiğimiz vicious fallout un genel düşürdüğü itemlardan birisi sanıp rollamış ve kazanmıştım birkaç hafta adım ninja kalmıştı arkadaşlar arasında :))[signature][hline]harbi?
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere çok sıkıcı ve ezik bi parti ile BRD ye gitmiştim yawaş yawaş ilerlioz.millet bi dakka çişim geldi yok yemek yicem fln dikerekten paso oturuoz.partideki palada garibanın teki lvl 60 olmuş kılıcı ezik büzük bişi.bi ara bi mob kestik o mobdan birinide MC yapıp lavlara attım pala dedi ben kahve yapacam o sırada lavlara düşen mob tekrar spawn oldu pala afk iken kestik içindende "kang the decapitator" düştü ulan dedim buna need atsam alt karakterime versem ayıp olur şimdi herkes greed attı balta bana geldi bide BOP diil tabe baya bi sewindim.sora pala gelince dedi ya oo bana lazım lütfen lütfen wer bak bnnm kılıç ezik fln derken ben dayadım suratımı alt+f4
sora baya acııdım paladine ya garibana yazık be keşke versedim die ama 150g yi de cebe attım :)[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu...
-aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım?
Sosyal ağlarda paylaş

ehuah ice barbed spear alsın gidip ''the nubstick'' :P kang the decipitator level 51 den sonra işe yaramaz valla 51 de ice barbed spear geliyo (tabi bu battleground patchden sonra geçerli eğer ondan önceyse dediğin e tabi ama greedle kazandın napalım adam gitmicekti mesela bende geçen gün sapphirons scale boots düştü afk dim *ne yaptığımı söylemeyim karşı cinsin bizim cinsin üstünde yaptığı bir takım şeyleri izliyordum diyeyim* alamadım maalesef :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kaz the Minatour adlı kitapta geçen Kaz, Huma Destanı adlı kitaptaki, Paladin Huma'nın dostu olan Minatour.

Ben de Human Paladin ve Tauren Hunter char'larımın aslında birbirine zıt iki char olmadığını bu kitapları referans göstererek yazmıştım.

2 farklı dünya olsa da...[signature][hline]Level 40 Human Paladin, EU Emerald Dream - REMAT

Level 28 Tauren Hunter, EU Emerald Dream - KAN
Level 28 Pet, Needles Cougar - KAN
Level 23 Pet, Humar The Pridelord - KAN

---------------------------------------------
My Honor is my Life
Sosyal ağlarda paylaş

said:
olorin84, 09 Kasım 2005 10:29 tarihinde demiş ki:
Gecen ubrs deydik Warchief i kestigimiz arenadayız onden gelen ejder ve orkları kesioz ben t ye bastım karşı balkondakı mob u hedef almıs ates ettim arka kapıdan 50 tane orc daldı iceri wipe yedik ben hemen kapiya yakn duranları sucladım kimse bende şüphelenmedi :D:D:D

aynısı benim basıma geldi o kadar rezildiki varya offf.
canlandırma yapıom.
Ns Chain light attım yukardaki moblara.
-add coming
-where
-will come from back of us
-1. time here ?
-nono you will see be carefull
-WTF Who pulledm them[signature][hline]Shippy
Jeffrey
7 Cüceler
Sosyal ağlarda paylaş

BRD deydik o sıra elimde barman shanker yoktu ve yeni 60 olmuştum yani deli gibi istiyodum onu. Ama raid le girmişiz millet MC questini fln yapıyo...

Neyse o barman shanker ı düşüren elemanın oraya geldik. Orda işte kapı sorunsalı varya.Dedim ulan zaten raidiz şimdi burdaki elemanları yeriz fln.Ben gittim elemanı pickpocket ladım kimseye sormadan ki pickpocket lamadan açıcaktık kapıyı.Herifler farkında deil bu arada.Elemanların hepsi birden kırmızı oldu ben de WTF fln yazıyorum,ama bi yandan da mage e AOE yap fln diye bagırıyorum millet aoe fln yapıyo ben de gittim barman a dalıyorum o arada karambolde ama olaya gel wipe yedik.Hem daggerdan oldum hem de parti dagıldı.Ama tabi salak muamelesi görmemek için de elemanlara bagırıyodum ahh ahh :D
Sosyal ağlarda paylaş

Acikcasi 3 sayfa boyunca okuduklarimdan sunu cikardim;
Yanlis bir seyler olmussa en cok sesi cikan hatalidir :D[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...

[Bu mesaj hikmetozsahin tarafından 11 Kasım 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
dEaThMooN said:
BRD deydik o sıra elimde barman shanker yoktu ve yeni 60 olmuştum yani deli gibi istiyodum onu. Ama raid le girmişiz millet MC questini fln yapıyo...

Neyse o barman shanker ı düşüren elemanın oraya geldik. Orda işte kapı sorunsalı varya.Dedim ulan zaten raidiz şimdi burdaki elemanları yeriz fln.Ben gittim elemanı pickpocket ladım kimseye sormadan ki pickpocket lamadan açıcaktık kapıyı.Herifler farkında deil bu arada.Elemanların hepsi birden kırmızı oldu ben de WTF fln yazıyorum,ama bi yandan da mage e AOE yap fln diye bagırıyorum millet aoe fln yapıyo ben de gittim barman a dalıyorum o arada karambolde ama olaya gel wipe yedik.Hem daggerdan oldum hem de parti dagıldı.Ama tabi salak muamelesi görmemek için de elemanlara bagırıyodum ahh ahh :D

vay anasını ne adiymişim be :D

ama bu konu çok güzel ya kimse kızmasın da harbi yeni itiraflar eklenir buraya :)
Sosyal ağlarda paylaş

prim ile zg yapıyordum mandokir e giden moblardan epic neckless düştü.. aslında beniki ile aynıydı ama şeytan dürttü dedim i need it for my mana pool :) rolldim aldım takmadığımı ve wts çektiğimi gören guild memberları officer a şikayet etmişlerdi.. o officerda mage idi böyle çook hararetli tartışmalar geçmişti aramızda ben de officerdım cocukla ventten kapışıyorduk... sonra sinirlendim.. defol git ventrilomdan diyerek cocugu kovmuştum bile :) ninjaladığımız yetmedi.. bize zeytinyağı gibi çıktık suyun üstüne
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...