BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bir konuy6a bakıyorum biri demiş "patsos yiyelim" bir başkasında biri alakasız olacak ama manasız şekilde "artiz" demi ş başka konuda "psikopat" kelimesi geçiyor bnirileri pide börek diyor ya gecenin bu saatinde bir insan sırf forumlarda dolaşmaktan bu kadar acıka bilirmi yaa dürüm getirttim onlarda kesmnedi adamlarda birazdan dükkanı kapayacak zaten oturdum kendi çapımda psikopat gibi "Acıkmış deli" diye birşey yaptım onu yemekle meşgulüm... yetsin gayrı gece gece dünyanın hangi yerinde bir insan forumlarda yazıları okurken bu kadar acıkabilir "ki? tuh yaa bu saatte de açık nöbetçi psikopatçı da yoktur[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 geceleyin bazı arkadaşlar ozellikle durum boyle yagları akan mantı mıs gıbı kokan doner peynırlerı erımış ustunde sucukları tuten pıde den başka bışey yazmıyor bazen şupheleniyorum acaba bu adamlara ruşvetmi veriyor ocakbaşılar kokareççiler felan diye açlıktan gebericem ama cok ıyı bır yontem buldum acıyı azaltıyor bana bunu cok sevdıgım bır ogretmnım vardı ortaokulda hıç unutmam o ogretmişti tombul bir bayandı ve yaşlıydı acıkıyor ve hemen gaza geliyor diye (ben bir çanakkale savaşı anlatırdım hoca aglardı kafadan 5 verirdi oyle biri yani) biz onu imrendirirdik ama bir gun hiç imrenmemeye başladi benlede arası cok ıyı sordum meger kandıncagız bıkmış psıkologa gıtmış psıkolok soyle bişey ogretmiş ne zaman imrenirsen aklına ekşi bir bardak limon suyu getir ve imrendigin şeyin yerine koy veya onu içtigini hayal et digelim mantımı çekti canın gozlerini kapa mantı tabagını düşün sonra üstüne bir koca bardak limon suyu dök ve o yemegi yedigini farzet hemen iştahın kapanır ben uyguladım oluyor valla ama ne yazıkkı açlıgın verdıgı karın agrısına etkı etmıyor[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hmm aç olduğum zaman üstüne b.k koysalar yerim herhalde... hele uyanık olduğumher an birşeyler yemeye hazır biri olduğumhesaba katılırsa... acaba yermiyim?[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bence yiemessin[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: gel dedim kucağıma oturdu. omzunu felan okşadım sonra öptü kendiliğinden Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Tövbeee kol-esterol had safadaaai milletimiz nefs-i alasina duişmiş durumdaaaaai. Bedbaht olacaiz bedbaaaaht sayın vatandaşlarıim. o kadaar gıdayı tüketeceğiize tel kadaaaaayif tüketseniz dahaa mutmayin olursunuuuuuz.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Babacum kap dürüm atla gel yiyelim (ciddi)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 blue demon turkce plz[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: gel dedim kucağıma oturdu. omzunu felan okşadım sonra öptü kendiliğinden Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 babacum tıp kurallarını bıle yıkmayı başaran tek adamsın daha ne dıyım :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bide domates ohh bide cola[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: gel dedim kucağıma oturdu. omzunu felan okşadım sonra öptü kendiliğinden Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hüüh karnım açıktı yicek bişi yok ama[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: gel dedim kucağıma oturdu. omzunu felan okşadım sonra öptü kendiliğinden Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 sıpa gettiiiiii bolonez yedim 1.5 tabak ooooh yami yami yam, ham hum. şapurt şupurt[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Herkezin türkiyede olmasını da bekleyemezsiniz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 heh gece yatmadan önce bakkaldan çizi ile kola alcaktım lightı varmış lightından aldık pehhh tadı iğrenç be bunun iğrendim valla yiemedim bide üstüne chemicalin iğrenç esprileri gelince hiç iştah kalmıyo Bence Chemicalin esprileri iştah kapatmaya bire bir !! deneyin !![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Viktor, 05 August 2003 04:35 tarihinde demiş ki: babacum tıp kurallarını bıle yıkmayı başaran tek adamsın daha ne dıyım :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır hangi tıp kuralı? ha bu aradaben yine acıktım.. daha 20 dkn önce bira içtim iştahım açıldı... ben bi omlet yapiim ego mod on: jankis nasıldı omlet iyiydi demi tabii ben yaptım çünkü :)[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 lol dehşey azım sulandı[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=30238 nihehehe[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 aa karpuz neredesin ya görünmüyordun ortaslarda[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Diablo, 05 August 2003 04:35 tarihinde demiş ki: blue demon turkce plz[hline] İşin esprisi orda be gülüm.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com [b]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Bu saatte yiyince de çok pis göbek yapıyo be. Ben su içiyorum öyle kesiyorum artık açlığımı[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Bu nedir ya sabahın 5'inde acıktım. Karnımdan acaip sesler geliyor ve evde yiyecek bir şey yok. Olsa da yiyemem çok göbek yapıyor. En iyisi kafamı yiyeyim ben.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 4 biber dolması 2 domates dolması kesti valla beni yami yammm[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar