Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendıme Is Buldum....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En Sonunda kendıme tekrardan bır ıs buldum ruhum sıkılıyordu ohh be artık gelsın eglence be...
Ya cafede calısıcam umarım yorulmam ya oglem 14,00de baslıyıp gece 24,00 saatlerı arasında calıscam gundelıkde 8,000,000 alıcam sızce ıyımı ?ve haftada 2 gun tatıl[hline]Bugun Bir Garibim...
Metall Ethlos
Mesaj tarihi:
19 yasındayım :) ama calısmadıgım gunlerın parasını vermezler sanırım o yuzden 5 x 8.000.000 : 40,000,000 (haftada)... 160,000,000 (ayda alırım)[hline]Bugun Bir Garibim...
Metall Ethlos
Mesaj tarihi:
evt yuruyerek 10 dk mı alır ya bu cafe zatı ya butun gun konusma olıcak benı de sıkmaz para sorun degıl bır kız tavladım mı ordan tamam :)[hline]Bugun Bir Garibim...
Metall Ethlos
Mesaj tarihi:
said:
Llama, 04 August 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
En Sonunda kendıme tekrardan bır ıs buldum ruhum sıkılıyordu ohh be artık gelsın eglence be...
Ya cafede calısıcam umarım yorulmam ya oglem 14,00de baslıyıp gece 24,00 saatlerı arasında calıscam gundelıkde 8,000,000 alıcam sızce ıyımı ?ve haftada 2 gun tatıl[hline]Bugun Bir Garibim...
Metall Ethlos

Almanya da ayni isi yapsan günde 60 euro en asa alirsin (saat basina en düsük 6 euro aliniyor) bahsislerle birlikte bu 80-90 euroyu rahat bulur...Türkiye sagolsun...[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Mesaj tarihi:
hehe
adama bak maymun iştahlı hemen atladı işte :)
Llama en iyisini yapıyon be
boş durcağına gir benim gibi çalış işte kötümü ![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
Usta aylık 160 milyon tl sence biraz az değil mi?Askeri ücretten bile az...Diğer yandan bu işin geleceği var mı?10 yıl burada çalışıp aynı yerde saymakta var.

Bana kalsa bir fabrikaya veya bir atölyeye girip bir meslek öğrenmeye çalış.Hem daha fazla para kazanırsın hemde meslek öğrenip geleceğe yatırım yaparsın.
Mesaj tarihi:
wraog haklı. ileriye dönük bi iş yapsan daha iyi. kendini ne olarak görmek istiyosan ilerde o yola adım atmak daha iyidir. fakat tabii senin tercihin. bir daha hiç bi zaman bu yaşta olmıcanı hatırlatmak isterim tekrar.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Mesaj tarihi:
said:
wraog, 04 August 2003 13:03 tarihinde demiş ki:
Usta aylık 160 milyon tl sence biraz az değil mi?Askeri ücretten bile az...Diğer yandan bu işin geleceği var mı?10 yıl burada çalışıp aynı yerde saymakta var.

Bana kalsa bir fabrikaya veya bir atölyeye girip bir meslek öğrenmeye çalış.Hem daha fazla para kazanırsın hemde meslek öğrenip geleceğe yatırım yaparsın.

ula hem okuyup hem meslek mı ogrencem bır ogrencı ıcın bu para cok bıle kıskanmayın bıle hem benım ıcın bır meshale bu gelecek ıcın yapılan bır yatırım degıl[hline]Cok Yorgunum Ve Cok Mutluyum...
Metall Ethlos
Mesaj tarihi:
bence 10 saat çalışıp ayda 160 milyon kazanmak az. en az 200 olmalıydı (bence) ama dersin okuyna adamım amacım başka (kız tavlamak) hiç bir şey diyemem...[hline]icq:108382340
  • Yeni Oluştur...