Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopegim Kediyi yedi

snapsys

Öne çıkan mesajlar

ya bu pitbullar cok tatli ama sokakda gezerken kediye daldi valla bakamadim zaten tasma koptu kedinin bi tek kuyrugunu gormustum kopmustu zaten kediler nese karistirmayak artik ben hala shock mod dayim benide yerse :=)[hline]http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39027->efsane/locus

http://hackeruo.kolayweb.com/transparan.jpg -> spherede yapilmis transparan menu ;) bakmadan gecmeyin

EVILS REALM UO
:...Snapsys...:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sLog, 05 August 2003 22:10 tarihinde demiş ki:
onlar hayvan diil...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) :
benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua

dogru, kopekler insanin en sadik dostudur :p[hline]never too old to learn!
old quaxis, new exile developer
Sosyal ağlarda paylaş

bu bana biraz sallama gibi geldi. Köğeklerin kedi yemediğini sanırım herkez bilir. Bence bu post garbage yolculuğuna çıkmalı.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de normalde kedi köpeği parça pinçik eder. Saniyede 3500 pati darbesiyle köpeğin en hassas yeri olan burnunu rendeler.
Zaten hayvan doğası gereği köpek çıldırmamışsa (ki pitbullarda bu durum olasıdır diye düşünüyorum) kedinin o kendince korkunç duruşu - ki o anda afrika cangıllarında bir leopardır o - kuçuyu zaten uzak tutar.
Tahmin ediyorum bu olayda kedi ya sakat ya hasta ya da yavruydu. Aksi takdirde o köpekten kurtulmanı salık vericem sana.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 05 August 2003 22:16 tarihinde demiş ki:
Bence bu post garbage yolculuğuna çıkmalı

Artık buna yöneticilerin karar verme zamanı gelmedi mi? Ortaçağa döndü burası. Karakedisi olan her çirkin kadını yakalım hesabı.
not: ikinci kere düşününce son yazdığım çok kötü bi fikir gibi gelmedi
Sosyal ağlarda paylaş

e elbette yöneticiler karar vermeli ben sadece bir user olarak görüşümü açık etmek istedim. eğer bilmeden paticik e uygunsuz birşeyler yaptıysam özür dilerim...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok.
pit bull yiyo direk kediyi. psikopat hayvanlar (gerçek anlamda)
şahidim biliyorum. ayrıca beslenmesine de karşıyım.

ps: şansı yok kedinin. pati pençe falan hiçbişey kar etmez.parça parça ediyo hayvanı ve sonra afiyetle yiyo. ÖGHHH!!![hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 05 August 2003 23:17 tarihinde demiş ki:
pitbul igrenc bir hayvan bence. her hayvani severim ama pitbullu sevmem sevemem ve beslenmemeli. Piskopat bisi ya cocuklara, kedilere hayvanlara insanlara herseye daliyor. igrenc birsey.

kusura bakma alindiysan ama nefret ederim ve hic birsey bu yargimi degistirmez.[hline]hangisi daha iyi?
Azmodai

infected, 04 August 2003 19:12 tarihinde demiş ki:
eski mesajlar gider uzun süredir 1000 için kasıyorum baya da yakınım sanırım

+1(buldum:) )[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, fındıkkıran, DM ve hatta hoooopit uzar daha...

MKC

Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki:
Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor...

Buraya Tıklayaman

[Bu mesaj Bonus tarafından 05 August 2003 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gunn, 05 August 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
Bi de normalde kedi köpeği parça pinçik eder. Saniyede 3500 pati darbesiyle köpeğin en hassas yeri olan burnunu rendeler.
Zaten hayvan doğası gereği köpek çıldırmamışsa (ki pitbullarda bu durum olasıdır diye düşünüyorum) kedinin o kendince korkunç duruşu - ki o anda afrika cangıllarında bir leopardır o - kuçuyu zaten uzak tutar.
Tahmin ediyorum bu olayda kedi ya sakat ya hasta ya da yavruydu. Aksi takdirde o köpekten kurtulmanı salık vericem sana.

yanlış,
aslında pitbull için doğru olabilir bende sivas kangal vardı komşunun manyak kedisini (azgın ve çevik :))saniyede öldürdü sinirinden, yavrularına saldırmıştı salak kedi
haa bir de kedilere akıllı derler ama aldanmayın çoğu salaktır, köpeklerin yaptıklarını yapamaz (kedi düşmanı diilim :D)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 06 August 2003 00:40 tarihinde demiş ki:
yavrusuna saldırılan bi hayvan insanı bile dover
siz hiçyavrulaırna yaklastı diye kopek doven koyun yada kedi kacırtan kus gormediniz herhaş[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn
I am not fat you asshole, I am just big-boned.
Screw you guys; I am going home.
You must respect my authoritaaaaaaa.
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa

hayvan nası dövsün lol
*! dişlerinlemi korkutcen len kaçma bak geliyorum taş verin taş* gibilerinden[hline]I'm back , man......
www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

Azmodayi bende sana katılıyorum zaten buradaki kedilerimize(enson 1 damda 8 tane gördüm pisi) dokunan köpek görünce pek acıdığımı söliyemicem:) Önce boncukla ateş ederm sonra baktı gitmio kedileri yicek bu saldırıo havalıyı çekerim oda olmazsa ok çekerim 20 okun biri tutar heralde![hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA"
Sosyal ağlarda paylaş

yaw kedilere ölüm dğycem ya satanik sanıcaklar yada ban yiycem siyah kediden :P
bende kopek var birtane teriyer ile rus finosu kırmasıymış soytarı bişey ama kedi felan yemiyo sokaktakı *ok ları yıyor dıger hayvanların pıslıklerını yalıyor hatta ufak kuzenım bızdeyken tuvalete işiyememiş yere işemiş agladı geldik cocugu teselli edicez oda ne kopek yerdeki çişleri yalıyor lak lak lak
cok pis bir kopek benimki cok sevimli ve kuşlardan bile korkuyor ama beni paramparça ediyor eheh bir benden korkmuyo hayvan
ve evde çop ogutucu olarak kullanıyoruz evımızde sınek bocek felan bulunmuyor yiyor cunki hepsini arı bıle yıyor hatta dun akşam kaptı arıyı havada arı bunu dılını bır soktu yarım saat cıyak cıyak bagırdı 1 gun salyaları aka aka gezdı dılı bole bavul gıbı oldu :D
yerleri supurmuyoz mesela kırıntıları otomatik yiyor bir defasında CD kutusu yedi :D yere koydum kutuyu bır baktın katur kutur yıyor eheh bır defada annem yazı yazıyordu kurşun kalemi kaptı hatur hutur yedı ustunede su içti :D

eheh bir defada alt komşumuz cok pasaklı evının onunde 8 cm lık hamambocegı vardı kokladı kokladı gel dıyom hart dıye aldı agzına boyle katur kutur bocegın ayakları kopegın agzından cıkmış öghhg eve gelince direk kustum bu ise lak lak su içti :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

ohh sallayan sallayana
ha bu arada
kedi ne yapıyodu o sırada oturmuş meditasyon a mı girmişti töbe töbe
kedininde ayağı var yani kaça bilirdi
sallamayın ya kafama gelcek şimdi :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Sosyal ağlarda paylaş

ee köpegin kediyi yerken sen napıyodun peki ?
bugunku mama parasından kurtuldum diyip izlemiyodun herhalde

insan bi tepik atar kopegine
ayrıca kedi öldüren çok duydumda yiyeni ilk defa duyuyorum

senide yer umarım ( eh kediyi yerken bişey yapmıyosan -ki gerçekse bu olay- hak ediyosun )
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi kopek kediyi nasıl yiyo yazmışın hakkaten
bi kere kopeklerin kedileri yakalamaları zaten zor
kedi sakata gelcegini anladımı vııın uçar gider agaca cıkar vs.
hadi kedi yavruydu belki yakaladı sen naptın baktınmı?
tasma kopmuş kuş ucmus harbi ii sallamışın[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin

Elenaor the Wizard

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...