Anelor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben onu gercekten seveyim oda beni gercekten sevsin gerisi gelir zaten[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 akıllı olsun,dürüst olsun,bide güzel olsa hiç fena olmaz hani[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu domestik ev hanımı modası nerdeyse her yerde kalkmış erkekler daha kendine güvenen hırslı süslü kadınları istiyorlarmış bir yerde okumuştum anne tipi kadın artık sevmiyorlarmış ondan bu genelleme çürümedi mi? ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 şimdi düzgün kız dediğin; kız gibi giyinmeli, ama öyle mini etek giymemeli (kıskancım üstüme gelmeyin hehe), kıskanç olmalı birazcık, öyle dana gibi olmamalı minik birşey olmalı, şirin olmalı, zeki olmalı, böyle görünce sevesiniz gelmeli, şirin olduğu gibi çekici olmalı, çook güzel olmalı tabi ki de, saçları uzun olmalı, saçlarını kestirmeyi teklif etmemeli, ekonomi okumalı =p, şirin ötesi olmalı, alakasız müzikler dinlememeli, sinemaya gitmek istemeli, mütevazi olmalı, yanakları tombul olmalı, zayıf olmalı, hasta olduğumda bana bakmalı nıhhhahah, şık giyinmeli, ŞİRİN olmalı, öp öp bitmemeli, rus klasiklerini bitircek kadar kitap okumalı, meraklı olmalı. bende var bir adet böyle bir insan :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? [Bu mesaj metboy tarafından 02 Kasım 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yani yanaklarım TOMBUL! ben saçımı kestiremem öyle mi =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hafif şirretlik de olmalı diyelim tam olsun hehe.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hmm. cidden çok zor bi soru bu.. ama birinci kural hiç bi zaman değişmez. %100 düzgün kız yoktur..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kız dediğin İstabul gibi olmalı; Fethi ZOR, Fatihi TEK!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kimsenin 4*4lük olamayacagi gibi düzgün insan da yoktur ... zaten sana göre düzgün insani buldugun zaman , ruh ikizini de bulmussundur .. hayatinin sonuna kadar onla yasayip mutlu olursun...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ruh ikizi filan, yalan onlar vaniLLe ;)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 susup kaldığım anlarda benden sıkılmayıp aksine üzerime gidecek bi kız olsun yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 1-Küfür etmez 2-El hareketi yapmaz 3-Erkekçe hareketler yapmaz(beden dersınde futbol oynamz gb.)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kiz dedigin perdesiz bass gibi olucak gercekten tanimayan yaklasmaya korkucak... mmmm 1-tatli olmali 2-sevmeli 3-konusulabilecek bi insan olmali 4-ona baktigimda bile dertlerimi unutmaliyim 5-oda bana sarilinca bütün dertlerini unutmali 6-bos olmamali 7-benimle bazen ters düsüp tartismali 8-delilik barindirmali 9-romantizmi sevmeli ahhhhhhhhhhhhhh ah[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 i want a girl with a short skirt and a looooooong jacket...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: duende, 02 Kasım 2005 23:13 tarihinde demiş ki: kiz dedigin perdesiz bass gibi olucak gercekten tanimayan yaklasmaya korkucak...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 benim gibi olur[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 asıl benım gıbı olur!![signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Düzgün kız olmaz, doğrultulabilen kız olur...[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 -bu arada biraz yukarda belirttim özelliklerdden 5 veya fazlas1na sahipseniz yada sahip birini taniyosaniz konusabiliriz:-)[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: metboy, 02 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki: hafif şirretlik de olmalı diyelim tam olsun hehe. hehe birbirlerine gönderme yapıolar çok şirin ya benimde bi tane sevgilim olsaydı keşke şimdi imrendim size ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 düzgün kiz diye bir sey yokturrr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: ruby, 03 Kasım 2005 04:03 tarihinde demiş ki: düzgün kiz diye bir sey yokturrr! :tup:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! [Bu mesaj Lonely tarafından 03 Kasım 2005 04:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Gigabyte, 02 Kasım 2005 19:54 tarihinde demiş ki: Evet düzgün kız nasıl olur bana birisi bunu söyleyebilirmi ? Zor bir soru ama cevabını aramak lazım... sen erkek mısın kız mı bir onu acıklasaydın?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nemessis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 dürüst yeri geldiğinde çılgın yeri geldiğinde ağır başlı olabilecek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 duzgun kız bırakmıosunuz kı paso psıkolojımızı bozuosunuz.ben mesela cok normal bı kızdım sımdı delıyım deeeeeeeelı deeeeeeelı:)ya ya.bızı delırten sız erkeklersınız.gercı bızde de az catlaklık var da..kısacası <ıcımızdekı delıyı cıkaran sızlersınız> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar