Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Evet düzgün kız nasıl olur bana birisi bunu söyleyebilirmi ? Zor bir soru ama cevabını aramak lazım...[signature][hline]RunUo Manager
unac Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kişiye göre değişir.kimi çılgın kimi hanfendi kız ister mesela.. .[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hiç bir şeyin mukkemmeli olmaz. Bana durust olsun yeter. Her baglamda.[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 düzgün kız olunmaz, düzgün kız doğulur.. diyorum ben :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 +1[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 düzgünlükte kız erkek ayrımı yapılmaz[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Görecelidir bence.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tabi ya sana güzel gelen bana gelmez huyu sana gore iyi olan bana gore cok kotudur yani evrensel bisi yok bu konuda:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 msn kullancak, adsl i olcak, mumkunse oyun oynıcak, internet cafe kültürü olcak az da olsa, küfür etcek, tekme atcak, bagıra bagıra bullet ride soliebilcek, benm için herşeyi yapablck ( tabi bende onun için ) falan filan[signature][hline] Beni benden daha çok seven biri aranıyor!.. yeah [Bu mesaj Aradhell tarafından 02 Kasım 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ha tabi ek olarak kendim icin sunu soleyeyim benim tarzıma uygun olacak bole bnm gibi uzun sacları olsun metal dinlesin metalci tripleri gibi:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Tabi "dürüst olmalı" ibaresi her durumda geçerli olmalı.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 way ardhell guselmıs ozellıkle sonkısım[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sweetcıme +1 once durustluk erkek kız farketmez[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 benm için herşeyi yapabilmesi için ztn durust olması lzm =) tabi bende onun için ya ben salak mıyım? mukemmel aşkı arıorum*[signature][hline] Beni benden daha çok seven biri aranıyor!..
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bulursun inş ben de arıodum falan ama sonra zor pardon ımkansız olduğunu anladııım sen bulursun umarıım[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 mükemmel ask yokki 5 te 3 ü buldunmu atlıcan üstüne:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 gerçekçi olun imkansızı isteyin, hadi bana baş baş , hoşçakalın , sağlıcakla kalın.[signature][hline] Beni benden daha çok seven biri aranıyor!..
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 güzel olur bence ama kolay bulunur mu o var[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eet ya hayırlısı bakalımm..[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 imzamda en sondaki link te yazıo[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 gereksiz tripler atmadan olunur[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: AthleT, 02 Kasım 2005 20:30 tarihinde demiş ki: Dürüst olmalı Kendine Bakmalı Parası olmalı Özgün ki$iliği olmalı Büyük-Küçük, Bayan-Erkek herkese saygıl olmalı Düzgün bi i$i olmalı Kaliteli giyinmeli Spor yapmalı edik : kısaca ben yazmayı unutmu$um aa. ..vs.vs yaa..[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 evlenilecek kız ise evinde otursun hamur acsın cocuk dogurma antremanları yapsın,cünkü türk erkeginin istedigi bir gercek artık bu[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Düzgün kız olmak insanın kendine yakışanı giymesidir.
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Olivies, 02 Kasım 2005 20:44 tarihinde demiş ki: evlenilecek kız ise evinde otursun hamur acsın cocuk dogurma antremanları yapsın,cünkü türk erkeginin istedigi bir gercek artık bu Sırtından sopa + Karnından sıpa felsefemiz her daim mevcuttur.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Öne çıkan mesajlar