Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası

Catscratch

Öne çıkan mesajlar

KARGALARRRR CEMM kArgALarrrr :D:D:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

ahuuhau cem süper olmuş:D:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ata_Demirer, 29 Eylül 2004 21:30 tarihinde demiş ki:
koparırım sizi yavrularım
istersen dağlar dağlar...

az ye lem:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Superdi bende koptum gercekten bugun
Ama Azmonun dediği gibi umarım uzatıp suyunu cıkarmazlar
Bu karakterler en fazla bir bolum daha kaldırır ki o da devam bolumu olacağı icin
Cem karakteri bugune kadar hep cok geride kalıyordu ama bugun biraz one cıkarak diiger karakterler arasında yer edindi bu da hoş bir durum
Yoksa adam kül tablası gibiydi

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 30 Eylül 2004 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

geçen bölüm daha güzeldi.onu devam ettirmek istemişler.. yine de güzel. tek seyrettiğim türk dizisi benim bu galiba.
ben seline'e bayılıyorum. tam tweety.ehehehe..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

yaa ben a.y. nı çok seviyorum ama şunu anlamadım neden club vs. yerlere gitseler hep rebel moves çalıyorlar[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...