mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 arkadaslar kacıranlar icin diziyi buraya full surum dizi bittikten sonra bir yardımsever arkadasımız anlatabilir mi acaba :) seyredemedim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 O en son reklamdan sonra selin'in babası devrim hakkında bişi söledi izleyen birisi yazabilir mi ya merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Devrim ruh hastasıymış yanı ne populerse ona takılan bır kışıymış kı bende kaçırdım oyle duydum...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 süperdi ya babası söyledi bi arada budist olmaya kalktı fln diye şesu tabi dumur =D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Haha hadi ya öyle mi dedi? Babası nerden tanıyormş? oof şu son dakka hatta son sanie öncesi reklamlardan tiksiniyorum hatta tiskiniyorum :P[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bence son bölüm o kadar iyi değildi...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Uzun bir aradan sonra bunu da uplayalim. Bence dizi çok iyi devam ediyor yer yer kendini tekrarlasa da sirf kil Kubi için izlerim diziyi. Hele son bölümlerde Gülse potansiyeli farketti herhalde epey ön plana çikardi Kubiyi hehe *!Diziyi över gördüm kendimi*[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 tekrar up yapıorum :p Ya hala izleyen var mı?BEnce artık bayamaya başladı hep aynı şeyler gibi gelior bana...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Horrible, 08 Haziran 2005 20:25 tarihinde demiş ki: tekrar up yapıorum :p Ya hala izleyen var mı?BEnce artık bayamaya başladı hep aynı şeyler gibi gelior bana... şu an itibari ile gidiorum islemeye[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben yakalarsam yani tvyi açarsam haftada 1 fln işte izliyorum[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Arada komik yerleri falan var ama,baymaya başlamadı da değil.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 atv'de 5.30 civarı tekrar veriyorlarda başlardaki bölümlerini izledim çok iğrenç geldi.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: fastreload, 08 Haziran 2005 20:35 tarihinde demiş ki: ben yakalarsam yani tvyi açarsam haftada 1 fln işte izliyorum Dizi zaten haftada bir lol[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 haftaya son bölüm ü :( selin le Volkan evlencek bitcek.5.30 da yayınlanan bölümlerinde gecen gün 1. bölümünü verdiler.Çok acemilermiş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: uncla, 09 Haziran 2005 01:32 tarihinde demiş ki: atv'de 5.30 civarı tekrar veriyorlarda başlardaki bölümlerini izledim çok iğrenç geldi. nasıl iğrenç geldi?baştaki bir kaç bölümdeki seviyeye şimdiki bölümler hiç bir şekilde ulaşamıyorlar....baştaki bölümleri tek geçerim...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 jame bond gördüm kendimi demişti kubilay en cok orda güldüm dizi boyunca(butun bolumlerı ızlemedım)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Truwan, 09 Haziran 2005 08:55 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 08 Haziran 2005 20:35 tarihinde demiş ki: ben yakalarsam yani tvyi açarsam haftada 1 fln işte izliyorum Dizi zaten haftada bir lol eheh ben hafta 1 tv izliyorum demek istedim ama ne zamana denk gelir bilmiom[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Truwan, 09 Haziran 2005 08:55 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 08 Haziran 2005 20:35 tarihinde demiş ki: ben yakalarsam yani tvyi açarsam haftada 1 fln işte izliyorum Dizi zaten haftada bir lol nesine guluyosun anlamam ki, hafta ici hergun tekrarı var.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 iyi iyi seneye lise3 oluyoz avrupa yakasının olmaması iyi olmuş .)[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 şahsen bana çok kötü geldi ilk bölümler selin'in 30 sefer oha fln oldum demesi vs..[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ben hala izlerken eğleniyorum da bazı karakterler çok bayık bence..kubilay 'a gülüyorum.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bence kubilay ve sertaça çok gülüyorum özellikle de sertaça her zmn olayları karıştırıp sonra da düzeltmeye çalışıyo spr...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ben de sertaç ve kubilay diyorum. şesunun eski hali de baya güzeldi ama bu sıralar biraz sıradanlaştı. alıştık mı desem ne?[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 "kubi" süper eheh. "ispiyoncu gördüm kendimi? HAHHAHHAHHA"[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bir bölümde kubi "Kendimle konusur gördüm kendimi.....Iki Kubi ha?! hahahaha " Demisti de yarilmaktan gebermistim.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar