Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni tanıdıgız bi bayan arkadaşınıza teklif etmek ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi iste abi, arkadas olalım mı falan diye yaklasma bence. Her seyi oluruna bırak.Bulusun geyik yapın, gülüşün, birbirinize kendinizi anlatın vs. gelir gerisi kendiliginden. tabi bazen piskopat kızlar oluyo, onlar erkeklere acı cektirmekten baska bi ise yaramıolar!!!!!
Mesaj tarihi:
siz daha burdamısınız ?
haha lokantacı sizin bütün gazlarınıza ramen ayarlayamadı muhahaha
yarıldım ama
zuahahhaa[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
kız oğlana şakkk diye bi tokat eder
oğlanda artık eski filmlerdeki gibi değildir
ulan ben senin diye bi başlar şak şak kız dumur olur gider :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
yok be anlatmayım :)
anlatırımda şimdi arkadaş kötü olur :)
kızda salak galiba yada lokantacının tipi görünce şok oldu yalan söyledi :)
hem buluşalım diyo , sonra telefona mesaj yolluyo çaldırıyo felan şahidim bunlara :)
sonrada kız benim erkek arkadaşım var diyo zuhaha yarıldım ama :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
Dengesizlii şöle anlatıyım size:
mert_erbahar gönderdi...
"Selam Mert nasılsın? Nasıl gidiyor hayat? Umarım iyisindir? Bence iyisindir. İyi olmayabilirsin de aslında. Aslında pek umurumda da değilsin. Görüşmesek daha iyi olacak gibi. Kendine iyi bak..." => Banka kuyruğunda tanıştığım ve bir kere görüştüğüm ruh hastası kızdan gelen SMS
Shockhaberden alıntıdır.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Mesaj tarihi:
Ehehe başlangıç gelişme ve en sonunda defol kısmını bir arada atmış, süper 3 msg yerıne 1 msg harıka :) ama böyle konuşmalar çok uzun sürüyo sıkılıyorum :)
  • Yeni Oluştur...