Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Merhaba seviyeli ve romantik bir sohbete ne dersiniz guzel bayan? ASL? YAŞ KAC PLİZ?[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Kızı lokantaya götürüp lahmacun ısmarlıyomuş, beklenir lokantacıdan.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 iyi iste abi, arkadas olalım mı falan diye yaklasma bence. Her seyi oluruna bırak.Bulusun geyik yapın, gülüşün, birbirinize kendinizi anlatın vs. gelir gerisi kendiliginden. tabi bazen piskopat kızlar oluyo, onlar erkeklere acı cektirmekten baska bi ise yaramıolar!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 siz daha burdamısınız ? haha lokantacı sizin bütün gazlarınıza ramen ayarlayamadı muhahaha yarıldım ama zuahahhaa[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 üzüldüm bak simdi ya. noldu olayın sonu? daha dogrusu gelişme bölümü? [Bu mesaj Peradur tarafından 06 August 2003 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 kız oğlana şakkk diye bi tokat eder oğlanda artık eski filmlerdeki gibi değildir ulan ben senin diye bi başlar şak şak kız dumur olur gider :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 başlık enteresan :) hehe. olmaz tabi :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ciddi olemı oldu :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 yok be anlatmayım :) anlatırımda şimdi arkadaş kötü olur :) kızda salak galiba yada lokantacının tipi görünce şok oldu yalan söyledi :) hem buluşalım diyo , sonra telefona mesaj yolluyo çaldırıyo felan şahidim bunlara :) sonrada kız benim erkek arkadaşım var diyo zuhaha yarıldım ama :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 dengesız :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Dengesizlii şöle anlatıyım size: mert_erbahar gönderdi... "Selam Mert nasılsın? Nasıl gidiyor hayat? Umarım iyisindir? Bence iyisindir. İyi olmayabilirsin de aslında. Aslında pek umurumda da değilsin. Görüşmesek daha iyi olacak gibi. Kendine iyi bak..." => Banka kuyruğunda tanıştığım ve bir kere görüştüğüm ruh hastası kızdan gelen SMS Shockhaberden alıntıdır.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 zuhaha kızın poıskolojısı o kısacık msg ı yazarken degısıyor allah ole kızlardan bızlerı korusun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bone bosver senıde harcar kız 1 dk da :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Kız olayı bi mesajda halletmiş işte, ekonomik takılıyo yani :P[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ehehe başlangıç gelişme ve en sonunda defol kısmını bir arada atmış, süper 3 msg yerıne 1 msg harıka :) ama böyle konuşmalar çok uzun sürüyo sıkılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar