Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni tanıdıgız bi bayan arkadaşınıza teklif etmek ?

Lokantaci

Öne çıkan mesajlar

ya beyler ben daha az sonra bi kıza 5dk bakısmadan sonra teklıf edıcem sızlerın gorusu ben cokmu kıro , salak , abaza yada cokmu cesur veya atılganım ?Vede ılk gorusumden beri kıza asık oldum dıebilirim etkilendimde olur ne oldugunu bılmıorum gece uyuyamadım !???!
1-Sizin görüşünüz?
2-Siz bu Durumda ne yapardınız ?[hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem:
:utaniem: [b]Kebap Store [b] :utaniem:
:tebrikz:
Sosyal ağlarda paylaş

abi ama kızla nasıl buluscaz bılıonmu ben kendımı gızemlı olarak tanıttım yane gızemlı derken benı tanımıo ama gordu bende onu gordum ama arklara sorusturttum ole tanıom yane tel actım falan goruselım dedı kımsın sen dıe gelıo yanıma yane bende dırek teklıf edecem gelınce slm naber ben recep arkadas olalaımmı :P[hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem:
Sosyal ağlarda paylaş

yane daha cıceklık bişii yok hadi hayırlısı ama kızı ılk gorusumde vuruldum yaw hastayım askım benım :P
ınsallah kabuıl eder ngece falanda uyuyamadım.
kabul etmessede baska kızmı yopk der avuturum kendımı[hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem:
Sosyal ağlarda paylaş

Telefon numarasını iste. daha sonra mesajlaşmaya başla. bi süre mesajlaş daha sonra ara konuş mesajlarin akısına gore en sonunda bir yere çagır ornek guzel bi kafe felan. ama mesajlar çok onemli guzel mesajlar olsun duygularını mesajla daha iyi ifade edebilirsin.[hline]ALI G. MY BITCH
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ben bundan bişii anlamadım yorumlarınızı bekliyorum beyler bayanlar!
ilk once 20dk beklettıkten sonra evlerı geldıgım yerın yakınlarında olmalıkı bana bakmıstır kesın o 20dk da nasıl biri olduguma sahsen ben ole yapardım nese ıcerı cafeye gırdım 2 kere ust uste cagrı kapıdan baktımkı kız orda oturuo bana el salladı falan benım o cafeden oldugumu kesın olarak bılıomus bende ona el salladım sona yanına gittim meraba dedı bende meraba dedım elımı uzattım arzuydu dımıı dedım evet dedı gulustuk sonra arkadaslarım gelıcek sımdı gezmeye gidicez dedı tamam dedım ha bide bu aksam telefonum babamda olucak (ama bu aksam mı yada baska bişiimi dedı anlamadım)o yuzden dedı tamam anladım dedım aramam ayaa ama delı gıbı arıcam :) işte bole gectı aramızdakı konusmalar bide ustune ustluk pot kırdımmı dxedsem ne desem bılmıom artıkım arkdamda hani su arabalar gırmesın dıe konulan mantar gibi pembe seyler warya tam dondum ayagımı attım onlardan bırıne carptım off yerın dıbıne girdim walla sonra girdim cafeye suanda kız hala dur bakayım gitmiş nese işte bole yorumlarınız ?
Not:(imzam nasılo olmus bıu sefer bu gece guzel bişi bulursam deiştiricem :) )[hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem:
Sosyal ağlarda paylaş

ya istedigim cevap acaba benı beyendımı amannnnnnn tın ya off kafa ıktı buda kafam allak bullak oldu gidemde bi lehmacun soleyem sabahtan berı kızla konuscam sigara kokmayam dıe sıgara ıcmıuom aksma 5 paket sıgara alcam walla[hline]Büyük olma yolundaki ilk adım, dürüst olmaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...