Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SEVGİLİSİNDEN UZAK OLANLAR!....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Deniz nasıl yani?severken nıraktın mı?bnce zor bulunan şeyleri de zor kaybetmeli insan.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Mesaj tarihi:
valla arkadaşlar benim durumum daha kötü,erkek arkadaşım askerde en son 23 eylülde yemin töreninde gördüm,onda da doya doya sarılamadım ailesi vardı yanında.Sanırım yaza kadar göremiyicem yani 9 ay kadar,onda da 20 gün izin alabilecek ancak.Tel de konuşma fırsatımız zaten 2-3 günde bir 5 dk falan oluyor ama insan gerçekten çok sevince bazı şeylere katlanıyor.Ne demişler sabrın sonu selamettir...
Mesaj tarihi:
ben de sevgilimden ayriyim taa hollandada yasiyor:( eski sevgilim rusyadaydi hiç görüsemiyodukk..eger görüsemiyorsaniz bu iliski yürümez benceee.. simdi ki sevgilim her ay hollandadan geliyor beni gormek icin ben de ona gidiyorum o yuzden sorun yok bizde nerdeyse 1 yildir:D siz de msnden telefondan fln görüsün aa:O çagreler tükenir mi :)[signature][hline]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
millet duyrulurrrr. 5 aylık ilişkimi bu gün bitirdim ....Severek ölerek ama binbir yalanın arkasına sığınarak...halanda umut var bekliyorum onu.

Var mı benim ile aynı duyguları paylaşan?
sizce doğru mu yaptığım....[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
Mesaj tarihi:
yaaaa unac gelme üstüme.Ya havle vela kuvvet!
hiç belli olmaz....[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
Mesaj tarihi:
Giovanni açar mısın konuyu biraz?Öğüterinize ve morale ihtiyacım var.Çölde üşümek gibi bir şeyler hissediyorum[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
Mesaj tarihi:
öğütler falan işe yaramaz mantığın bittiği noktadır şu an[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender.

bir önceki mesajımda söyledim yorumumu

[Bu mesaj Giovanni tarafından 08 Kasım 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o zaman konu hakkkında bir yorum alsam?[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
Mesaj tarihi:
yaw yazdım canım kardeşim.uzağız birbirimizden[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
Mesaj tarihi:
ya uff açmayın şöyle konular, kanada-istanbul kaç km biliyo musunuz siz?!?![signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Mesaj tarihi:
uzağız diye biter mi yaa:S üstelik aynı ülkedesiniz en azından,başka ülkede yaşayıp da ilişkiyi sürdürenler var( tmm tmm kendimden bahsediyorum)
ama görüşmek gerek,aynı sehirde oldukları halde görüsemeyenler de var. :O
Mesaj tarihi:
ne lan bu kral tv den şarkı ister gibi[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
öhee nee de mi aşk nelere kaaaadirdir[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
Mesaj tarihi:
şimdi de tüm sevenler için geliyo, şu montreal'in suyuu akar serindiiir ooy oooy öleeem öleem derdoo ölemm..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Mesaj tarihi:
hoca montreal nerenin ilçesi?
boşver allahını seversen uzak olsun hem uzaktan uzağa ilişki yürütmek cesaret ister karşılıklı güven ister saygı ister
bunklar bi arada toplanıyosa bir taraf uzayda da olsa bu ilişlki yürür hemde daha sağlam olur daha sağlam yürür..
  • Yeni Oluştur...