Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SEVGİLİSİNDEN UZAK OLANLAR!....

tipitip

Öne çıkan mesajlar

Deniz nasıl yani?severken nıraktın mı?bnce zor bulunan şeyleri de zor kaybetmeli insan.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Sosyal ağlarda paylaş

valla arkadaşlar benim durumum daha kötü,erkek arkadaşım askerde en son 23 eylülde yemin töreninde gördüm,onda da doya doya sarılamadım ailesi vardı yanında.Sanırım yaza kadar göremiyicem yani 9 ay kadar,onda da 20 gün izin alabilecek ancak.Tel de konuşma fırsatımız zaten 2-3 günde bir 5 dk falan oluyor ama insan gerçekten çok sevince bazı şeylere katlanıyor.Ne demişler sabrın sonu selamettir...
Sosyal ağlarda paylaş

ben de sevgilimden ayriyim taa hollandada yasiyor:( eski sevgilim rusyadaydi hiç görüsemiyodukk..eger görüsemiyorsaniz bu iliski yürümez benceee.. simdi ki sevgilim her ay hollandadan geliyor beni gormek icin ben de ona gidiyorum o yuzden sorun yok bizde nerdeyse 1 yildir:D siz de msnden telefondan fln görüsün aa:O çagreler tükenir mi :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
millet duyrulurrrr. 5 aylık ilişkimi bu gün bitirdim ....Severek ölerek ama binbir yalanın arkasına sığınarak...halanda umut var bekliyorum onu.

Var mı benim ile aynı duyguları paylaşan?
sizce doğru mu yaptığım....[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
Sosyal ağlarda paylaş

Giovanni açar mısın konuyu biraz?Öğüterinize ve morale ihtiyacım var.Çölde üşümek gibi bir şeyler hissediyorum[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...