dereque Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mage diince akLıma UrUc gelir.... Ve o özlü söz "Gimme the Blissss" xDxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ya cidden bu UruC vardı bi zamanlar çok kıral mage di.Noldu ona yahu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Hacı çok dikkat çekiodu... Scam , hack bütün olaylar onun başından geçti.. Sora bu oyuna küsmüş öle duydum ona yakın birinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: BuRiAL_TR, 07 Kasım 2005 08:33 tarihinde demiş ki: Bir zamanlar uruc diye mage vardı çok sağlamdı asfughsfvguahsf Hakkate çok sağlamdı ne olduysa artık ona bir keresinde ben başak,ramazan ve o kral mage URUC la pkdaydık 73 kez tp demiştim tplemişti hiç unutmam asyfg8oyafsvgıasf[signature][hline]Liseli Serap ve Bangbus Ekibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 düşün işte kinkeh bile 80. de tp lio.. Bela bi mage ti Uruc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ben sordum o lagdanmış yoksa fastest tper die bilinirdi zaten asdasd[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 o_0[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: forrazzi, 07 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki: Ya cidden bu UruC vardı bi zamanlar çok kıral mage di.Noldu ona yahu [spo1= ][/spo][signature][hline]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Marl0_on, 07 Kasım 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ben 80 de olsam üstümdeki complete seti çıkartmam :D 80 olsan paper olmana gerek kalmaz :P 71 den sonra gelen stat point 10. heralde 75 lvl de mp i 255, int i 160 yaparsın :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 zuhauhz haklısın hiç öle düşünmediydim xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher [Bu mesaj Marl0_on tarafından 07 Kasım 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: 0ttavio, 07 Kasım 2005 20:13 tarihinde demiş ki: bizim tanıdımız abi war yağ die gecmeyin oda gecmesin ama ''centrix'' dir cunku hem cafeden hemde nezman ihtiac olsa yardım edio bilgi werio nezman bana lwl 60x mage atıyorum polifoniq_osduruq yada talkalatiwe cıkarıp 20m para werio ama centrix werio hem tanıyo hem de cafedeki herkeze en azından 5m wermiştir bu arada polifoniq_osduruq talkalatiwe 20ser m werceniz zaman benim treda(!) we pm acıktır ok :D Yeni bir kalem üstadı aramıza katılmış haberimiz yok. Akıcı yazı stili ve dili harika kullanışıyla Sarsie'nin tahtını sarcağa benziyor. Demedi demeyin[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: Mohikan da takılıyoz bir süre... güle güle w00t Server: Ares Durum: 70 mi olsam charı mı satsam? [Bu mesaj bilinc tarafından 07 Kasım 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 polifonik_osuruk sağlam mage tir .... xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Murtaza, 07 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: said: forrazzi, 07 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki: Ya cidden bu UruC vardı bi zamanlar çok kıral mage di.Noldu ona yahu [spo1= ][/spo] aıshvıhavsgas Benim ing o zamanlardada akıcı ve nefis auhgsvduga[signature][hline]Liseli Serap ve Bangbus Ekibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 çok fazla akıcıymış karışmış kelimelerin yerleri eheh[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ve tabi ki centrix çok çılgın oynardı bir çok kez 1 v 1 yaptık centrixle işte onlardan biri uzun zaman önce almıştım bu ss i [spo1=BuRiAL vs. Centrix][/spo] agfuasfasg[signature][hline]Liseli Serap ve Bangbus Ekibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: BuRiAL_TR, 07 Kasım 2005 23:41 tarihinde demiş ki: ve tabi ki centrix çok çılgın oynardı bir çok kez 1 v 1 yaptık centrixle işte onlardan biri uzun zaman önce almıştım bu ss i [spo1=BuRiAL vs. Centrix][/spo] agfuasfasg zauhzuahzauzhauzhauza[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 200 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Hiç unutmam talkative felan toplanmışlar town basıyorlar yandan gelir 2 sd çakardım exped. olurdu uauhauh sonra Lee yapma o arkadaş cafeden ağlıyor yanımda demişti :P:P:P:P:P[signature][hline]Liseli Serap ve Bangbus Ekibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: BuRiAL_TR, 07 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Hiç unutmam talkative felan toplanmışlar town basıyorlar yandan gelir 2 sd çakardım exped. olurdu uauhauh sonra Lee yapma o arkadaş cafeden ağlıyor yanımda demişti :P:P:P:P:P Lee cafeden ama exp gitti die ağlamadım ben :D zaughzuahza ama 1 lvl düştüm Hbde Rekor Yuberde jnaım [signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 200 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 centrix ile 1vs1 ss acaip sağlam olmuş gratz asjdhasjkdahsdjka[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: TaLkative, 07 Kasım 2005 23:45 tarihinde demiş ki: said: BuRiAL_TR, 07 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Hiç unutmam talkative felan toplanmışlar town basıyorlar yandan gelir 2 sd çakardım exped. olurdu uauhauh sonra Lee yapma o arkadaş cafeden ağlıyor yanımda demişti :P:P:P:P:P Lee cafeden ama exp gitti die ağlamadım ben :D zaughzuahza ama 1 lvl düştüm Hbde Rekor Yuberde jnaım 57 ye düştüydü en son yuber ama şimdi 61 olmuş sanırım xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Marl0_on, 08 Kasım 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Rekor Yuberde jnaım 57 ye düştüydü en son yuber ama şimdi 61 olmuş sanırım xD Yuber bir günde %80 kaybederek büyük bir rekora imza attı. Evet şimdi 61 ama onu gerizekalı bir herif oynuyor bilbo diye biri. gerçek yuber hayatta lvl kasmaz, nefret eder. Bilboya demişki onu tekrar 62 yap battle priest olacam demiş. Bu salakta onun adına kasıyor. İlk başlarda hiç oynayamıyordu, milletin alay konusuydu. şimdi azıcık öğrendi.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: Mohikan da takılıyoz bir süre... güle güle w00t Server: Ares Durum: 70 mi olsam charı mı satsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Awwwww level 62 battle priest çok fena yaa. Hiç bi varlık gösteremez yani. Ben TnT deyken yuber BP denemişti, ayakta duramıyodu :>[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: X_MeDiC_X, 07 Kasım 2005 23:33 tarihinde demiş ki: polifonik_osuruk sağlam mage tir .... xD asfsafdasfasfa yok degil:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:80k+ Clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 işin şaka yönü biryana valla ben saglam falan degilim:)..300 ac ile 600 defans falan vardır bende:Dbiraz fr..ama assas eger tek başına kovalıyosa aslaaaa 00000 bile olsa town atmam..dön blade le dal kitle eger lr yoksa:D yani oyunun eglenceli yönüde bu işte:Dgeçen benle dalga geçiolar f9 staffla kitlenirmi diye..evet kitlenir.:D hatta bkz:Synergenx staffla nsl kitlenir:Dhareket edemez ve ölür:D:D:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:80k+ Clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bende poliye katılıorum şansa öldürüo insanları.. 75 k yıda şansa yaptı zaten:D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar