Sheref_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Tek kelime : ALAYINA GİDER :)[signature][hline]Server:Xigenon Job :Mage Level :6x Np :240k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kukumav_tr kaçın bu adamdan yoksa yir sizi yavru bitroll king adeta[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_More Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 LA olm hepsinden korkuon sen hiç gitme cz< ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 BP den korkmuom+ NP transfercilerini takip etmek te ÇOK hoşuma gidio[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Z1d4N3 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 şunu söylemek istiorum ki bp kullanıorum ve lupinim olduğu zaman asas tan korkmorum parazit ve torment yiyince %95i town çekio archerlar uzaktan vur kaç yabıo bp ye karşı hiç bişi yabamaz bence magelere sadece malice atıorum 2 sn lik işleri kalıo wariorlardan korkuorum seri 600 600 vuruo ama spear def im olunca 350 falan warior kesmek biraz kası cok fazla hp ve defansları var masive torment ve paraziti vururum arkasında healer yoqsa kapışıyoruz 65+ deilse kimin kimi keseceği pek belli olmuyo bplerle kapışırken de önce parazit ve torment vuran genelde kazanıyo eğer pad priest varsa önümde kesmesi biraz zor ama mana swep baya işe yarıo :) tabi ben hep kesmiorum karşıdan 3 mage gelirse arkasında healeri olan bir warior gelirse kaçarım lupin yoksa dd olmadığında asaslar tam bir baş belası[signature][hline]nick:_Zid4N3_th3_Buff3r_ server:Beramus ırk:Karus lvl:61 np:43k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kimseden deilde bir kaç tane warrior var çekindiğim o kadar onlarda ban bile yemiyen arkadaşlar adam 1700 vuruyor daha ne olsun[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 malice+parasite+massive atipta 1vs1de ölen bpden cok korkarim...[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 diezde KaLGelDi den korkan yok mu lan o kadar pm yagdırıyosunuz sonra moradona geçince burda adımız hiç geçmiyo.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: HasMez, 09 Kasım 2005 01:01 tarihinde demiş ki: diezde KaLGelDi den korkan yok mu lan o kadar pm yagdırıyosunuz sonra moradona geçince burda adımız hiç geçmiyo. yaw ben de bi BP acsam diezde gelsem yanina OHHAfalanOLDUMyani seklinde. Yaw bu kal geldi ismi aslinda level 62 bi warriora cok ii gider. adam saldirmaya bashlayinca bana bi KaLGelIyOr olecene yerimde japon askeri hesabi..[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 eheh xigenonda mıydın sen?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: HasMez, 09 Kasım 2005 01:01 tarihinde demiş ki: diezde KaLGelDi den korkan yok mu lan o kadar pm yagdırıyosunuz sonra moradona geçince burda adımız hiç geçmiyo. Ben KalGeldi seni görünce korkuorum ... mümkünse kacıorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
victory__j Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 areste ben orc um ama insandan korkmam...insanların tırstıgı adamları soliim....holy_sexi....bobert....tabiki nychris.....lord_mozart..soulslayer...daha cok var..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Z1d4N3 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 +9 +10 raptorlu full +8 shelli +5we li, roc lu,in li,glas beltli wariorlar biliorum ben onları 10 kişi dalınca zor kesioz adamda 10k hp var mq gm nasıl banlamıo anlamıom[signature][hline]nick:_Zid4N3_th3_Buff3r_ server:Beramus ırk:Karus lvl:61 np:43k clan:oLympoS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Zian, 09 Kasım 2005 09:46 tarihinde demiş ki: Ben KalGeldi seni görünce korkuorum ... mümkünse kacıorum ... gerek yok duperlara dalmıyorum ztn[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Informer, 07 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: cure pls ? elimde cs ile benimi kesçeni sanıyosun ? 3 acid pot başı magic hammer mı basıcan ? bu arada üstümde 70 e yakın acid taşırım , sanırım magic hammer ların bitene kadar fırlatırım kolumda cs varkende kaçmam rezil olan taraf sen olursun , debuff lı halde kesemiyo konumu olur , çok büyütüyosunuz şu bp yi beyler , daha iyi şeyler yazalım lütfen. Eğer varsan iddaya ben kolunda ms varken sana 700 den aşşa vurusam tornomentli sana bi cs 7 verecem ama kaybedersen de cs ni alırım kabul ediyorsan arena yapalım..[signature][hline]Günün geceye karıştığı noktadaki ışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 CZ de korktugun charları sıraya koymaktansa onların özelliklerinide belirtmek daha iyi olur korku sırası bence şöle 1) lightning mage (benden biliom:) ) 2) rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Z1d4N3 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu lightning mageler ne kadar çok lr ye sahipsen o kdar az mı stun atıo?[signature][hline]nick:_Zid4N3_th3_Buff3r_ server:Beramus ırk:Karus lvl:61 np:43k clan:oLympoS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuMa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 1.debuff 2. warrior 3. mage 4. rogue 5. normal priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bütün meleler diyebilirim.Ama artık kokrkmayacam fazla böle hayvani damageler yemicez.. roc+4 rol+4...serisi ve bütün +9shard zart zurt silinidği için içim rahat[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar.... Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tek korkum kendim :D[signature][hline]endless_nightnare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_ramazan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 lolz:D kaçın benden:D hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: bombaci_ramazan, 10 Kasım 2005 02:17 tarihinde demiş ki: lolz:D kaçın benden:D hehe senin ne zaman patlatacagin belli olmadigindan ben kaciom senden zaten :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 tek korkum gavura vurur gibi bize vuran wariorlar :))) lol[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 85K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hicbirinden korkum yok :D Teke tekte herkezle kapişirim. Yaticagimi bilsem yine dalarim :D Zaten 1vs1 e hasret kaldik. Gerci bu aksam iyiydi cz , orclar geldi hep town önune.[signature][hline]http://www.clan-tr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 picallo 1vs1 pls :D:D:D gecen memleketteyken fullmoonla kapisirken gördüm seni baya bi ugrastiniz ama sonra sen otur kalk yapinca o da birakmisti :D:D:D ben o kadar ugrasmam demek istiyorum yani :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar