olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Arkadaşlar bu Tribute run yanılmıyorsam guardları kesmeden son bossa gitmek ve kesmediin her guard için bir rare demek fakat bu Tribute run nasıl yapilir acaba onu detaylı acıklarmısınız yani item falan gerekiomus tribute için öle dediler ...[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 rare mob cıkmıyor,eger trıbuteyı uygun sekılde tamamalarsan ensonunda kralı oldurdugunde yenı kral oluyorsun ve kralın sandıgı gelıyor,işte basarılı olduygunda bu sandıktan daha cok mavi vs cıkıyor.guardları kesmıyceksın ve ortadakı guardı trapa yakalatacaksın.gereken malzemeleri allakhazamdan falan öğrenebılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Giderken yaninda Ogre Suit ve Frost Trap icin esyalar götüreceksin. Ogre Suit'e thottbottan bakarsin, Frost Trap icin de 1 Frost Oil, 1 (2 de olabilir) Thorium Widget götüreceksin yaninda. 1. guard i pass gecebiliyon zaten, 2. yi de öyle. 3. boss u yerdeki frost trapi tamir ederek geciceksin, 4. boss u da o trapin ordaki gobline ogre suit yaptirarak (veya tailoring varsa ondan aldigin recipe ile kendin yaparak) ogre kiyafeti icinde kandirip geciceksin.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alkar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tribute run için 3.guarda trap kurman zorunlu değil biraz dikkatle geçebilirsin.Gordok ogre suit içinse Leatherworker yada tailorlar reçeteyi öğrenebilirler goblinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya roguelar kesmeden direk bossa gidemezmi stealth olarak[signature][hline]sensiz hayat bir iskence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 cok teşekür ederim yanıtlarınız gayet acıklayıcı oldu saolun saygılar...[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 gidemıyorlar sanıyorum,yoldaki itler stealthı görüyorlar ayrıca son guard yolun ortasında beklıyor gecebılecegını sanmıyorum.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Inner Courtyard Key'i almak icin ilk guard'i hep kesmek zorunda kaliyorum.Bu key iste son guard'a cikan koridora acilan kapinin anahtari. 20-25 tribute run yaptim,rod of the ogre magi hic dusmedi.Ve hepsinde de ilk guard'i kestik,acaba bundan mi bilmiyorum. O Inner Courtyard Door'u acmak icin rogue'larda kac lockpick skilli gerekiyor bilen var mi,ya da bunun bir cozumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 o guardi kesmene gerek yok yane 2 inciyi o guardin cok sabit bir patrol rotasi war bi kapidan giriyo otekidnen cikiyo yane bole nakis isler gibi bi icten bi distan gidiyo o nedenle guardi iyi izliceksin guard cikytigi an bi rogue girip anahtari alip cişkcak hatta warrior bile girebilir yane bizde warrior almisti anahtari ilk boss ve ikinci bossu gecmek kolay 2 incide biraz zamanlama yeterli 3 de ice trap 4 te de ogre suiti kullaniyosun, bisiyi bilmiyoruz daha dogrusu denemedik biz bi uye kral olduktan sorna tributei alip ilk 2 bossu kesme sansimiz war kesersek item dusuyo mu[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hayir hayir,onu demiyorum. giristeki,bahcedeki guard'dan bahsediyorum.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 iyide o guardi neden kesiyosun ki abi o guard bahcede duruyo sen ust yoldan sola dogru gidiceksin o guardla isin yok ki[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 isin var yukardaki kapıyı acmak icin. partyde rogue yoksa yada kapıyı patlatcak engineer yoksa ilk guarddan anahtar alam gerekiyo.(engineer acabiliyomu emin degilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 aciyor mu seaforium charge?[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ha orda ki kapiyi diyosun rogue aciyo orayi ya yane bizimki acmisti 275 ustu lockpick laizm[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Oyunda 300 enginar bi playerın açamicağı kapı yo kdenicek kadar az bi şekilde patlatılıyo butun kapılar :)[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 scholodaki kapıyı açamadık biz : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: zaidral, 09 Kasım 2005 23:49 tarihinde demiş ki: scholodaki kapıyı açamadık biz : / dm instance girisi kapilarinda da bu taktigi uyguyalayabilirsiniz,lock bulun bir tane,life tap yaparak hp'sini bayagi bir indirsin,sonra hellfire atsin,olsun. ss ile reslensin,giris tarafinda,kapiyi acsin. afiyet olsun.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 npc ye ölsün direk bi ton ogre var dısarda :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 eh scholo'da pek mumkun olmuyor. bir de life tap'le oldugunde dura kaybetmiyor sanirim. soyunacak bag space'yi falan yoksa kullanilabilir.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Eğer grupta bir rogue yok ise ilk guardı kesiyorsunuz. Anahtarı lootluyor ve dışarı çıkıp instance ı resetliyorsunuz. 2. guardda yine rogue yoksa hunter veya druid gidip anahtarı alıyor. Hunterın feign deathide oldukca yararlı bu konuda. 3. guarda geldiğinizde frost trapi aktif hale getirmeniz için 1 frost oil ve thorium widget lazım. Yalnız trapi aktive ederken hemen trape yakın bi grup var. O grubu guard uzaklaşınca iyice geriye cekip haklamanız lazım yoksa trapi kurmaya çalışırken saldırıyorlar. Guard tuzaga yakalandıktan sonra hemen goblinden ogre suiti alabilirsiniz. 4xbolt of runecloth, 2 rune thread, ogre tanin ve 8 rugged leather lazım. ogre tanin hemen yukardaki katta npclerin arkasındaki bi kutuda duruyor eger kimsede yoksa. 4. guardı ogre suiti giyerek kandırıyorsun. ordaki gnoll lover muhabbetine hastayımdır :D Gerisi belli zaten. Biri observerı oyalerken geri kalanlar kingi pataklıyor ve sonra kutudakileri bi güzel ninjalıyoruz :)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - Magtheridon Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ilk guard'in kesilmesiyle rod of the ogre magi'nin dusmemesi arasinda bir iliski var mi merak ediyorum gercekten. allakhazam'da da buna benzer bir yorum okumustum. fikri olan var mi?[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ramdom tamamen, her guard yeni krala bi rare item odul hediye ediyor, olay bu. oldurduklerinden alamiyorsun hediye haliyle.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: dream_endless, 09 Kasım 2005 23:55 tarihinde demiş ki: said: zaidral, 09 Kasım 2005 23:49 tarihinde demiş ki: scholodaki kapıyı açamadık biz : / dm instance girisi kapilarinda da bu taktigi uyguyalayabilirsiniz,lock bulun bir tane,life tap yaparak hp'sini bayagi bir indirsin,sonra hellfire atsin,olsun. ss ile reslensin,giris tarafinda,kapiyi acsin. afiyet olsun. hafız onu akıl etmişler,life tap ya da hellfire ile kendini öldüremiyorsun,belli bir hpye gelince höt diyor. üstelik SSin varsa olduğun yerde resleniyorsun,belli bir range uzaklığında değil.o yüzden o DM kapılarını açışımız yalan olur bu şekilde.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 275 engineering ile yapılan powerful seaforium charge ile bahsettiğiniz kapı açılıyor. Test ettim, onayladım.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ne kasıyonuz yav alın bi rogue halletsin =) hatta beni alın kromcrushu keseriz ama..[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion [Bu mesaj tunca tarafından 10 Kasım 2005 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar