Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Owning, pwnage

Masteis

Öne çıkan mesajlar

said:
horten, 10 Kasım 2005 15:28 tarihinde demiş ki:
pwnage için "owned" daki o nun kanayan şekli (pwned) de olduğu gibi kan damlama hali de diyolar. leet dil işte kesin bi tanımı olacağını sanmıyorum.

yok adam doru soluyo
boyle olması lazım[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ben de geyik diye biliyom. Hatta "hackz0r", "da skillz" gibi s'yi z yazma; the'yı da yazma hatta ve hatta ünlem işareti serilerini !1!1!111!!!11oneoneone!11!!one!11! şeklinde yazma geyikler de var.
Yanlış bilmiyosam, bu Amerika'daki "n1ggaz" denilen zencilerin konuşma tarzıyla dalga geçiyolar bi bakıma.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Sosyal ağlarda paylaş

owning
Kazanmak, zaferle bitirmek.

Cümle içinde kullanalım;
Half way through the tournament i was owning!

pwnage
buda ownage anlamında.online oyun oynayanlar stres anında kazandıklarında, sevinme durumunda aniden yazılan ve o yerine p harfine basılan kelime.

Cümle içinde kullanalım;
William's pwnage in that game was complete and utter.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Kaynak:urban dict]A corruption of the word "Owned." This originated in an online game called Warcraft, where a map designer misspelled "owned." When the computer beat a player, it was supposed to say, so-and-so "has been owned."

Instead, it said, so-and-so "has been pwned."

It basically means "to own" or to be dominated by an opponent or situation, especially by some god-like or computer-like force.

Unlike the other people who have posted definitions that are ridiculous, do not have substantial backing, or are simply mis-informed, I will give the complete definition of what "pwned" means.

1. The origins of "pwned" are debated but there are two possible sources:
a. A prominent quake player mis spelled "owned" and the new word "pwned" was adopted by people who thought it was "1337".
b. A warcraft map designer misspelled "owned" and thus people started using "pwned" instead.

The definitions are as follows:
In video games:
1. Completely annihilated or dominated.
2. Perfectly owned, meaning the other player did not do any damage.I pwned your head with my awp.

OR

I just pwned your ass noob!

a common typo of owned that is used in the same way, or more sarcasticly to mock 1337 speak. If you think pwned can be attributed to a single source you are retarded.retard1: pwned originated with quake
retard2 no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

P hakkatende sanırım üstünden kan damlayan O simgesi... Çünkü başka yazılardada o yerine p veya q kullananlar var:D

///Edit: Zaten ownage de demedim başka yazılarda filanda dedim:D
Ama ben Qwnage görmüştüm:D Sizi bilemicem=)
[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 10 Kasım 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...