Masteis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Şimdi tişört yaptırıyorum fakat bu 2 kelimeye bayılıyorum fakat anlamlarınıda bilmiyorum :) Ön tarafında Masteis OWNING!!! yazıyor tabi yanyana değil :) Arkasında ise PWNAGE yazıp altta paticik rullaz yazıcak. Fakat anlamları nedir valla? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ownage demek koydum yendim vs. Pwnagedaa o yerine p yannışlıkla yzlmış :)[signature][hline][b]80018[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Pardon Ownage'i biliyordum Pwnage olduğunu bilmiyordum. Peki owning ile aynımı? [Bu mesaj Masteis tarafından 10 Kasım 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 pwnage için "owned" daki o nun kanayan şekli (pwned) de olduğu gibi kan damlama hali de diyolar. leet dil işte kesin bi tanımı olacağını sanmıyorum.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ilk warcraft oyununda ownage yerine pwnage yazmışlar yanlışlıkla. oradan pwnage kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: horten, 10 Kasım 2005 15:28 tarihinde demiş ki: pwnage için "owned" daki o nun kanayan şekli (pwned) de olduğu gibi kan damlama hali de diyolar. leet dil işte kesin bi tanımı olacağını sanmıyorum. yok adam doru soluyo boyle olması lazım[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bu da var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 O ve P nin yanyana olmasından gelen bi geyik diye biliyorum ben[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Evet ben de geyik diye biliyom. Hatta "hackz0r", "da skillz" gibi s'yi z yazma; the'yı da yazma hatta ve hatta ünlem işareti serilerini !1!1!111!!!11oneoneone!11!!one!11! şeklinde yazma geyikler de var. Yanlış bilmiyosam, bu Amerika'daki "n1ggaz" denilen zencilerin konuşma tarzıyla dalga geçiyolar bi bakıma.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Pwned=player owned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 değil işte açılımı yok onun pwn diye bi fiil uretmişler adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 www.perforateartery.com da görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yalan onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Vauuv ne sert/ters cevaplar OMG! :-o[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ters cevap yok. Ben uydurmadım yani player owned diye.Bir yerde görmüştüm. Ama elin shift den kayması gibi bir durumda olabilir yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Yok zaten ben elvyn'inkileri demiştim :hmm:[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 owning Kazanmak, zaferle bitirmek. Cümle içinde kullanalım; Half way through the tournament i was owning! pwnage buda ownage anlamında.online oyun oynayanlar stres anında kazandıklarında, sevinme durumunda aniden yazılan ve o yerine p harfine basılan kelime. Cümle içinde kullanalım; William's pwnage in that game was complete and utter.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Cümleler nedense çok komik geldi :-)[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 [spo1=Kaynak:urban dict]A corruption of the word "Owned." This originated in an online game called Warcraft, where a map designer misspelled "owned." When the computer beat a player, it was supposed to say, so-and-so "has been owned." Instead, it said, so-and-so "has been pwned." It basically means "to own" or to be dominated by an opponent or situation, especially by some god-like or computer-like force. Unlike the other people who have posted definitions that are ridiculous, do not have substantial backing, or are simply mis-informed, I will give the complete definition of what "pwned" means. 1. The origins of "pwned" are debated but there are two possible sources: a. A prominent quake player mis spelled "owned" and the new word "pwned" was adopted by people who thought it was "1337". b. A warcraft map designer misspelled "owned" and thus people started using "pwned" instead. The definitions are as follows: In video games: 1. Completely annihilated or dominated. 2. Perfectly owned, meaning the other player did not do any damage.I pwned your head with my awp. OR I just pwned your ass noob! a common typo of owned that is used in the same way, or more sarcasticly to mock 1337 speak. If you think pwned can be attributed to a single source you are retarded.retard1: pwned originated with quake retard2 no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 P hakkatende sanırım üstünden kan damlayan O simgesi... Çünkü başka yazılardada o yerine p veya q kullananlar var:D ///Edit: Zaten ownage de demedim başka yazılarda filanda dedim:D Ama ben Qwnage görmüştüm:D Sizi bilemicem=) [signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 10 Kasım 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 qwnage diye birşey hiç görmedim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 şimdi alacağm giysinin ön kısmında Masteis owning!! yazıyor ve ne alaka ise canım çekti voodoo doll ekledim. Arkasında ise PWNAGE! yazıyor ve eşeğin kıçını tekmeleyen bi resim var onun altındada kick ass yazıyor. Nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Anlamını bilenlerin %70 i tarafından ezercesine bakışlara maruz kalabilirsin :) pwn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Evet onu düşündüm şimdi adam gibi bişi ile dolduracam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar