Kincal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Evet, ilk dersimizde, nargile nasıl hazırlanır,bunu öğreneceğiz. Öncelikle ihtiyacımız olan aparatlar. 1)[spo1=Su koymak amacıyla parçalanan nargile][/spo] 2)[spo2=Mangalımızı yakmak için fön][/spo] 3)[spo3=1 adet aluminyum folyo ve 1 adep sipsi][/spo] 4)[spo4=En önemli malzememiz,nargile tütünü][/spo] 5)[spo5=Huzur ortamını arttıracak bir kedi][/spo] Nasıl hazırlanır? 1)Öncelikle bir miktar tütün lüleye yerleştirilir.(Ot,esrar vs. gibi şeyler koymuyoruz raconu bozmuyoruz.Yasalara uyuyoruz) [spo6=Tütün lülede][/spo] 2)Mangalımızı yakıyoruz.(Ocakta yanan közler de mevcut fakat bunlar gerek ısı gerek kullanım açısından insanı tatmin etmemektedir.Nargileden amacımız zevk almak olduğuna göre her şeyle en ince ayrıntısına kadar uğraşacağız.O mangal yanacak! [spo7=Yanmaya yüz tutan mangal][/spo] 3)Mangal yavaş yavaş yanarken biz de nargileye saldırıyoruz ve aluminyum folyomuzu üzerine gergin bir şekilde seriyoruz/yayıyoruz/koyuyoruz [spo8=Gergin folyo][/spo] 4)Hemen arkasından kalem,şiş,çatal vs (maşanın ucunda delik açma aparatınız yoksa) kullanarak,dikkatlice,folyoyu süzgece çevirmeden,deliyoruz [spo9=Delik folyo][/spo] 5)Bu işler bittikten sonra süper anneannenin sürpriz yapıp demlediği çayı servis yapıyoruz. [spo10=Süper anane][/spo] 6)Közümüzü mangaldan alıp,folyonun üzerine koyuyoruz [spo11=Nargile hazır][/spo] 7)Kamerayı annaneye veriyoruz bi fotoğraf çeksin diye,ama o da ne,parmağını objektife koymuş "ANANE PARMAĞIN ÇIKACAK,ÇEK PARMAANI" derken,onun ,bu hareketi sırf bizi bu pozda yakalamak için yaptığını anlıyoruz ama çok geç flash patlıyor.Bok gibi çıkıyoruz.Ama göt eden annanenin emekleri boşa gitmesin,koyuyoruz bu resmi. [spo12=Herşey hazır][/spo] Nargile hazır,ilk 1 dakika boyunca sağlam asılın,tütünümüz duman vermeye başlasın,dikkat edin yanmasın.Yakarsanız közleri 1-2 dakika indirip,tütünü dinlendirin.Güle güle içilir.Ortalama 30 dk da bir köz konur.Dumandan balkon bile duman altı olur.Çaylar tazelenir.Keyfe doyum olmaz.[Bu mesaj Kincal tarafından 06 Kasım 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Kincal tarafından 06 Kasım 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ehehe güzel ögreti:) son resimde pek bi dehsetle bakmıssın;P[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aboo süperr[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 eheh son resim süper:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 o bakışta dumanı çektikten sonraki hal herhalde=)[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 köz oalyı biraz kasış olamsa yapardım evde yatıo nargile bikere yapmayı denedik olamdı,kulalndığımz malzeme kötüydü belki bilmiyorum,nargile uygun köz nerden bulabilrim bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya bide bole kabak dan cam gazos sisesinden filan nargile yapiyolarmiş o nasi oluyo bilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Hmm. Ben ocak kullanıyorum köz hazırlamak için. Daha pratik ;)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 cok güzel ama o alttaki su koyulan yeri flm kaca satıolar[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ben 70 e almıştım bunu.Parça parça satılır mı bilemiyorum.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Oha.70 milyon mu ?? İstanbulda 15-20 m a satıyolar.Çorlu da da 50 milyoncivarından. (Normal boyları. Yani nargile cafelerde falan olan orta boy olanlardan.)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bu en büyüğü arkadaşım. Şimdi kaliteden kaliteye fark var bir de ,aynı boy bile olsa ki değil,fiyat değişebilir.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 fön makinesi ne ise yaradı burda??[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 közlere üflüyerek korlaşmasını sağlamak sana kalmış tabi.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ocağın üstüne koyuyorum kömürleri oluyor bitiyor. Üflemeye gerek yok Ocak batıyor orası ayrı temizlemek gerekiyor.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 walla şöle bi şeyi eve sokabilsem bende yapacam da..zor iş be..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 eline sağlık güzel olmuş =)[signature][hline]Nebula'da Bir Depresik Manyak... Şimdi Burda o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Arkadaşlar inanılmaz keyifli bir şey herkese tavsiye etmek isterdim ama sağlığa zararlı o yüzden etmiyorum.Ama süper, *!Alttan gazı verir*. Bu arada fön mangalı yakmak için kullanılıyor. Ocakta köz ise bence hiç güzel olmuyor.Mutfaktan köz taşı vs. çok kasıyor.Ayrıca piyasada benim bugüne kadar gördüğüm ocak kömürleri/közleri hiç ii ısıtmıyor hem de çabuk sönüyor.Duman tatmin etmiyor o zaman. 15 dk bi mangal yak daha kolay.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 işte cızıtık tutoriallarla, hafif mizah içerikli ciddi tutoriallar arasındaki farkın anlaşıldığı an, tebrik ediyorum, çok güzel olmuş...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya canımı çektirdin ben nargile içmee gidiyorum valla :) ,[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 oh. cok iyi oldu bu. muallakta kalmistik kardesimle (benim kadar salak en azindan) Kettle ile su isitmak gibi düsünceler falan gecti aklimizin ücra kösesinden haha.En sonunda arama fikri aklima geldi. Neyse yettik evet fekat, kömürü nasil yakacagimizi düsünüyoruz simdi kara kara. Mangal yapma gibi bi imkanimiz yok su an. bi dakka, yakti bizim denyo. yangin cikabilir. bb. edik: yetersiz vanil ve yetersiz kardesi gururla sunar: YETTIK! Saol reyis. [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 00:23 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Osman abi? Ohahahaha. [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 00:23 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 vanille mangal yakmadan en basit komur yakma metodu sey aliyosun komurleri ocaga koyuyosun ocagi aciyosun birakiyosun 2 3 dakka yansinnar diye sonra zaten sen cekerken yaniyo onnar surekli ocakta komur tutmak laizm bu durumda ocakta biraz batiyo en mukemmel icat ise ustu barutlu bi komur war bulabilirseniz bol kalsiyum sandoz tableti gibi bi ates gordumu barutyanip komuru tutusturuyo sonra iciyosun ama bulmak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 iste o tabletimsi kömürlerden vardi zaten bizde, cakmakla yaktik oldu. ''nas yakcaz yaa'' dedik ilk basta bi ama, sonunda caktik olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Bır Kaç Tavsıye Verıyım 1 Oncelıkle Tutun Yetersız Koyuyosun ve Parmaklarınla Bıraz Ayırman Gerekıyor Tutunu ki Hava Alsın 2 Kömür Seçimin Yanlış Tam Goremedım Ama Normal Mangal Komurune Benzıyor. Odun Komuru Kullanmanı Onerırım Aksı Taktırde Fazla Yaşamazsın. 3 Şişeye Suyu Çok Koymuşsun Bıraz Daha Azaltman Gerekır. Nargılenın En Onemlı Parçası Marpucudur ve Su Kaçarsa Mundar Olur. 4 Kullandığın Folyo Ince Folyo Buda Yanmasına Neden Olur Ya Cıft Kat Yaparak Kullan Yada Daha Kalın Olanını Al 5 Tercıhe Kalmıs Ama Tutunun Iyı Degıl. :) Şiddetle Tavsiye Tablet Komur Kullanmayın. Nargılede Komur Secımı Cok Onemlıdır Yukarıdada Yazdım Odun Komuru Kullanılması Gerekır. Öneri Kullanmadıgınız Bır Tencereyı Alın ( Teflon Olmasın ) Icını Folyo Ile Kaplayın Ve Onun Icınde Yakında. Havalandırmayı Calıstırmayıda Unutmayın. :) [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 19:28 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar