LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hani bu xp li bilgisayara şifre koyuyoruz ve kimse ifreyi yazmadan açamıyo ya. işte onu nasıl yapıyoruz? :D[signature][hline]Rabbim isterse, sular büklüm büklüm burulur, Sırtına Sakaryanın, Türk tarihi vurulur Sakarya; sâf çocuğu, mâsum Anadolu'nun, Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun! Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya; Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 denetim masası - kullanıcı hesapları[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya ordan yaratınca escape e basılıp girilmiyo mu?[signature][hline]Rabbim isterse, sular büklüm büklüm burulur, Sırtına Sakaryanın, Türk tarihi vurulur Sakarya; sâf çocuğu, mâsum Anadolu'nun, Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun! Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya; Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 o 98'deydi[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kullanıcı hesaplarından yapılıyo da bu hesaplar hd'de cok yer kaplıyo ne alakaysa.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 documents and settings'teki kullanıcı hesaplarının içinde desktop, belgelerim var. asıl yerleri orası :) ondan kaplıyor heralde[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya şifreyi koydum iyi güzel çalışıyor ama sınırlı kullanıcı hesabındaki kişi d: sürücüsüne ulaşabildiği için benim belgelerim klosörümüde görüntüleyebiliyor. bunu engellemenin bir yolu var mı?[signature][hline]Rabbim isterse, sular büklüm büklüm burulur, Sırtına Sakaryanın, Türk tarihi vurulur Sakarya; sâf çocuğu, mâsum Anadolu'nun, Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun! Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya; Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bilgisayara 2 partition açıp.... C'yi fat yapıp D'yi ntfs yapıyorsun... 98 ve xp'yi birlikte kuruyorsun xp şifreni kimseye vermiyorsun 98'i isteyen kullansın... Xp içinde hem fat formatı hem ntfs'i görebildiğin için d'yi istediğin gibi kullan 98'i açanlar c'den başka hiçbirşey göremiyor... Biliyorum çok zahmetli ama mantık olarak en güvenlisi bu denenmiş bir yöntem değil sonra olmadı diye kızmayın bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 NTFS sürücülerine programlarla erişmenin yolları var. O yüzden pek güvenli bir yol değil bu anlattığın. Anca bilgisiz kullanıyıcı engellersin o şekilde. Onunda biraz gözü açıksa bir kaç foruma girdikten sonra gözü açılır. Hiç bir şey saklayamazsın. XP'nin kullanıcı sınırlaması en mantıklısı. Ayrıca kendi hesabından şifre koyarsan klasörlere diğer kullanıcı hesapları o klasörlere giremiyor diye biliyorum.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 o tarz programlardan haberim yok :( tu :) Bi başka öneri müthiş bir angarya olacak sanırım ama bana güvenli gözüküyor... Şifrelemek istediğin klasörleri zip yada rar yapıp sonra şifre koyarak orjinal klasörüde silerek şifreyi bilen kişi olarak sen ulaşabilirsin... Bundan 5 yıl önce gizli klasör sistemini kullanıyorduk yetersiz kullanıcılarda işe yarıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 XP'de policies kullanırsan ya da klasörü senin kendi kullanıcı hesabın ile şifrelersen. (Klasör'ün Özelliklerinden) Admin haricinde hiç kimse o klasörün içeriğine ulaşamaz ulaşsa bile görüntüleyemez.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: PrudenT, 09 Kasım 2005 21:14 tarihinde demiş ki: denetim masası - kullanıcı hesapları ammaaa bilgisayarı güvenli mod a alıp açarsan o hesabı silebilyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar