Cuma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Laraken, 09 Kasım 2005 18:56 tarihinde demiş ki: -gerilim filmi:geren müzik girince el çabukluğuyla mısır ağza atılıp yenir.sinemadaki diğer kişilerin gerilmekten sizin mısırı duyacak takatleri kalmaz. -korku filmi:en tehlikelisidir.canavarın çıkacağı yeri iyi kestirip,tam çıktığı an mısır ağza hızla atılır ve yenir.yalnız siz de korkarsanız mısır nefes borusuna yuvarlanır.aman dikkat edin. bu ıkısı yer degistircek korku filminde böö die cıkan yaratıklar olmaz korkarsın . gerilimde böö die cıkan yaratıklar olur gerilirsin:P
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ring 1 dışında hayatımdaki bütün korku filmerinde güldüm:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 antalyada arkadasla sınemaya gitcwekdik gittik megapole adamlar arkada cekırdek cıtlıyodu cıt cıt
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ahh çekirdek en gıcığıdır... Deli eder adamı:D Çekirdek çıtlatan birini gördümmü ayağımdaki botu çıkarıp kafasına fırlatma ihtiyacı duyuyorum yaa... Manyakmıyım neyim:P Git dışarda ne halt yersen ye de ben böyle tiplerin çıtırtısını şapırtısını böğürtüsünü dinlemek zorundamıyım yaa?[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yok abi gorcen bole piknige gelir gibi sinemaya geliyo insnlar bole bi ker daha gıormustum manavgatta kadınlar yaprak sarma getirmişler ara oldu cocuklarına yedirdiler . utanmasalar piknik tupu filan getircekler[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ağzında biraz bekle. Salyalansın/nemlensin biraz sonra çiğne.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Cuma, 10 Kasım 2005 15:29 tarihinde demiş ki: yok abi gorcen bole piknige gelir gibi sinemaya geliyo insnlar bole bi ker daha gıormustum manavgatta kadınlar yaprak sarma getirmişler ara oldu cocuklarına yedirdiler . utanmasalar piknik tupu filan getircekler Ehehehe salıncak kurup sallamadıklarına şükret:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
matematik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Öğreti bölümüne taşınsın. Cuk diye öğreti olmuş. Tebrik. :-D Başlık da süper.
kickass Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben haywan gibi cıtırıdıyarak yiyorum çok makara oluyor :))))[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ya şu mısırların genleriyle filan oynuyamıyolarmı???mesela Şapırtı ve çıtırtı sesine duyarlı yapsalar şapırdatınca genleşse filan böylece şapırtada çıtırdata mısır yiyip çevredekileri krize sokanların boğazında kalırlar, dünya daha güzel biyer olur:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
unac Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 öğretilere açmak daha dogru bence..=) güzel[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben sinemahya dürüm döner 1 litre kolayla giriyorum. tabi bunları dışardan alıyorum ahaha görevli suratıma bakıyo mal mal =))[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: SoulCube, 10 Kasım 2005 16:46 tarihinde demiş ki: ben sinemahya dürüm döner 1 litre kolayla giriyorum. tabi bunları dışardan alıyorum ahaha görevli suratıma bakıyo mal mal =)) Oha desem? Brrssttttt[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: ShadowFury, 10 Kasım 2005 16:15 tarihinde demiş ki: said: Cuma, 10 Kasım 2005 15:29 tarihinde demiş ki: yok abi gorcen bole piknige gelir gibi sinemaya geliyo insnlar bole bi ker daha gıormustum manavgatta kadınlar yaprak sarma getirmişler ara oldu cocuklarına yedirdiler . utanmasalar piknik tupu filan getircekler Ehehehe salıncak kurup sallamadıklarına şükret:D yok yok yapicaklar onuda[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 iyice ezip un kıvamına getirmek...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sınırsız yerken pizzahuta dışardan kola getirdimi biliorum bende pahalı die pizzahutta. sonra sınırsız die pizzaları poşete doldurup yurttaki açlara dağıtıoduk ,akşam yiyoudk hehehe:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ueheu tabi açlık sınır tanimiyo.[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 valla ben hemen yerim film başlamadan mısır biter zaten[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar