jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bugun sabah sularında antalyadan ıst e geldım ve hava burda antalyadan cok farklı kurban olam ıstanbuluma ne guzel ohhh walla ıstanbulun kıymetını bılın :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 adam gitmiş bile keşke bende istanbulda olsam :([hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 off ist. deme bana ya bi gelemedim ist. e bu yaz kafayı yicem.[hline]ghaldszar, 02 July 2003 02:59 tarihinde demiş ki: Baaluo, sen sünnet olmuş muydun? baaluo, 02 July 2003 20:41 tarihinde demiş ki: eet , noldu nie sordun ki , sünnetli mi seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 izmir yönetir[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 böyle bir nem oranı devam ederse, ben şahsen denklemi istanbul = cehennem olarak kurmayı tercih ediciim :P imdak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Oba haftaya bende istteyim Patsos'u özledim vallaha :)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, fındıkkıran, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ben açıkçası tatilime devam etmeyi dilerdim dersane açılana kadar.. illa ayvalık olması gerekmez değişik yerler de olabilirdi :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 walla ben antalyadada 1 agustos ıtıbarıyle oss ye calısmaya basladım :p ondan farketmıycektı fazla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Haftaya tatil :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Emaleth, 06 August 2003 11:05 tarihinde demiş ki: böyle bir nem oranı devam ederse, ben şahsen denklemi istanbul = cehennem olarak kurmayı tercih ediciim :P imdak! ema ınan antalyanın yanında cennet :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ya ben istanbula gelmek istiyorum abi siz burayı görmediniz ondan istanbul size nemli geliyo burası nasıl sorun bi jacaboya yanıyom anamm[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ahaha daha iyisini buldum: istanbul = cinnet :P ehe bunu başlık olarak blue jean'de kullanmıştım bi ara bodrum yazısı için, "bodrum cennet mi cinnet mi" diye, hey gidi be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Blue Jean ilk sayısında gitar şeklinde yaka iğnesi vermişti galiba geçen güm saçma bir yere onu görüp vay vayyy vayyy dedim :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 lol yannız, yaşın belli oldu absolutcuum. blue jean çıkmaya başladığında sene 88 miydi neydi ayol? eee... öööö... yani hatırladığımdan filan diil, ben o zaman daha... eee... *!hemen aklından 2003'ten 14 çıkarır* doğmamıştım... evet. hayır. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 absolut a abi değil amca diycez be ben o zaman hmm düşünür 3 yaşındaydım yaw galiba :) sümüklü sümüklü geziyoduk :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Samanta Fox sayesinde poker oynayıp Modern Talking ile (öğğğğhhhk) büyüyen bir nesildik biz :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Valla istanbulu bilemem daha hiç gidemedim bile, ama heralde antalyadan kat kat iyidir.Tabi ben burda izmirde de şapır şupur terliyorum bütün gün.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ne garip ha.absolut 88 yılında şuğurlu bir genç yada insna iken[yani konuşulabilir] ben o sıralarda tükürükler saçarak altıma yaparak hayat geçiren 2 yaşındaki bi turşuydum. ama şimdi aynı ortamda konuşuyoruz ne garip[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 88de 14 yaşındaydım yani pek şuurlu oldugumu hatırlayamadım bi dönem :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Marc Almond un star olduunuda gördük ayrıca A-ha filam gibi bir ton grup ortalarda geziyordu. C&C music factory den tut Technotronic vesaire gibi bi tonda akım geçti. Bugün daalmış olan bi sürü grubun kuruluşunu filam hatırlıyorumda hehe. Süperdi hatırlıyorum çocukken gördüüm sahneleri bi taraf yolun bi tarafında kaldırıma oyurmuş asitçiler metalcileri döver diyordu. Öbür taraftakilerde bunlara tükürüyordu haha.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Absolut, 06 August 2003 11:26 tarihinde demiş ki: 88de 14 yaşındaydım yani pek şuurlu oldugumu hatırlayamadım bi dönem :) en azından düşünebiliyodun.ben turşuydum ya hehe harbi asitçiler metalciler varmış dğeilmi.ablam asitçiydi ordan hatırlıyorum[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ben de 1 saat oldu antalyadan geleli. ben de hoşgeldim :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 New Kids on The block vardı da kızlar bayılırdı onlara bende sinir olurdum. Daha sonra bit gibi heryerden erkek gruplar çıktı. Birde Alkolsüz biranın çıkısını hatırlarım Annem elimde görünce bu çocuk alkolik olcak diye balkondan üzerime atlıcaktı, daha sonra olduk o ayrı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Hah bide Türkiyede ilk çıkan kutu kola Rc kola vardı hehe. Schweppes vişneli gazoz vardı o zamanlar.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ablam da hayranıydı o new kinds on the block un hatırlıyorum odaları posterleriyle doluydu. step by step huu beybeeee ne dalga geçerdim ablamla arkadaşına hangi grup elemanlarını daha çok sevdiklerini sölediklerinde.[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar