Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana noluyor ??

oper

Öne çıkan mesajlar

bugün çok boktan bi sınavım oldu...30 üzerinden 5 civarı bi not bekliyorum.. ama asıl sorun bugün içimden foruma yazmak hiç gelmiyor ya.. sınavdan olacagını sanmıyorum.. konuşcak kimse de yok, pff canım sıkılıyor :'([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

fizik sınavı oldum 7 soru 6'sını yaptım 2'si sallama, 3'ü yarım, 1'i tam. sadece tam olandan eminim. hayatımda bu kadar kötü not almayacağım :(. sonra nası düzelticem bilmiyorum. nası alışıcam bu liseye. öteki sınava 2 hafta önceden çalışmam gerekçek[signature][hline]Oynak Online
İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon
PrudenT a.k.a Sorrowful
Sosyal ağlarda paylaş

yıne benı bı depresıf mod sardı ilk 2 bira fondip gitti annem öeh diye bagırmasa 3. de giderdi niye böyle oldum bılmıyorum sevdıgım kızıde unuttum .. unuttum sayılır yanı arada bır aklıma gelsede unuttum sayılır ama yınede aklımı dürtükleyen bi iki şey war konsmuyo arkadaslarım sankı ben yokum gibi takılıyolar yada ben kuruntu yapıyorum nıye bu böyle öeh daraldım yine geçmek bilmio[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben..
Sosyal ağlarda paylaş

27 saattır uykusuzum ve pc basındayım herhalde 27 saatın 7 saatını patıye bakmaya ayırmısımdır acaıp uykum geldı benden bu kadar sayılır yarım saat daga bekleyecme hatun gelmezse ben kacar[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Yönlendir
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim tembel kardeşim yüzünden 11'e kadar ingilizce ödevi yaptım kendimin olmayan. lise son oldum ben hala mı ya fon kartonu üzerine proje yapıyorum ağlamak istiyorum ya. ingilizce fakiri kötü kardeş:(
bühü...[signature][hline]gör beni gör beni gör
gel gözüm ol gör beni
sar beni sar beni sar
gökyüzüm ol...
Garbage

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sabrina, 09 Kasım 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
Yok ya kalın bi kitap..Kitabı bitircez birkaç hafta sonra bu gidişle ki amaç oymuş zaten.

@oper : Evet millet dizide, birazdan gelirler konuşursun.

bölümün neki?
sen geçmi kaldın derslere mi girmedin ondan mı oldu?
şehir ve bölge planlama yada mimarlık gibi bölümlerde mi okuosun ki bu sayı az bile o bölümlerde..
teknik çizim,mühendislerde var daha çok die biliorum..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..

[Bu mesaj malik tarafından 10 Kasım 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

okuldan eve geldim , yemek yedim.
çözemediğim soruları sormak için dershaneye gidicektim , kitabı alıp atladım trene...
sonra Kadıköy'e geldim , dershaneye girdim , sınıfa çıktım oturdum.Bi baktım matematik kitabını almışım.
sonrasını hiç hatırlamıyorum. :b
işte o yüzden burdayım ben.

Lou Reed - Perfect Day pls.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...