oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bugün çok boktan bi sınavım oldu...30 üzerinden 5 civarı bi not bekliyorum.. ama asıl sorun bugün içimden foruma yazmak hiç gelmiyor ya.. sınavdan olacagını sanmıyorum.. konuşcak kimse de yok, pff canım sıkılıyor :'([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 besim bey tadında bi cevap veresim geldide vermiim :P[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Avrupa Yakası var millet ona gitti 1 saat sonra gelir millet gibi[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 fizik sınavı oldum 7 soru 6'sını yaptım 2'si sallama, 3'ü yarım, 1'i tam. sadece tam olandan eminim. hayatımda bu kadar kötü not almayacağım :(. sonra nası düzelticem bilmiyorum. nası alışıcam bu liseye. öteki sınava 2 hafta önceden çalışmam gerekçek[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bitirilmesi gereken 3 kitap, 16 sayfa teknik resim, 4 sayfa da ezberlenmesi gereken fotokopi..21 kasıma kadar. *Ağlar*[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 16 sayfa teknik resimmi allah kolaylık versin ...[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Kendimi ilkokul gibi hisettim.Böyle yatık (norm) harfler filan yazdırıolar.Bi sırayı A, bi sırayı B diye dolduruosun alfabeyi.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 50sayfalık deftere dimi[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yok ya kalın bi kitap..Kitabı bitircez birkaç hafta sonra bu gidişle ki amaç oymuş zaten. @oper : Evet millet dizide, birazdan gelirler konuşursun.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Sabrina bende senin gibi teknik çizimden nefret ediyorum. Hele rapido kullanmaktan..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Valla ağır bi problemim var benim. Geçen bi patiye yaziim dedim sonra caydım. Bende kötüyüm ya . Birileri msne gelse de "insayt bab sorunum var" dese bende ona yardımcı olsam sonra sevinsem çok güzel olur.[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 oha 16 sayfa teknik resim mi??sen hangi bölümdesin ki?[signature][hline]Why Have You Forsaken Me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya ben de yazmak istemiyorum niyeyse elim klavyeye gitmiyo. uykum var ondan heralde[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yıne benı bı depresıf mod sardı ilk 2 bira fondip gitti annem öeh diye bagırmasa 3. de giderdi niye böyle oldum bılmıyorum sevdıgım kızıde unuttum .. unuttum sayılır yanı arada bır aklıma gelsede unuttum sayılır ama yınede aklımı dürtükleyen bi iki şey war konsmuyo arkadaslarım sankı ben yokum gibi takılıyolar yada ben kuruntu yapıyorum nıye bu böyle öeh daraldım yine geçmek bilmio[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 neyse.. bugün kendimdeyim.. post kasacam tüm gün :P[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 27 saattır uykusuzum ve pc basındayım herhalde 27 saatın 7 saatını patıye bakmaya ayırmısımdır acaıp uykum geldı benden bu kadar sayılır yarım saat daga bekleyecme hatun gelmezse ben kacar[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya benim tembel kardeşim yüzünden 11'e kadar ingilizce ödevi yaptım kendimin olmayan. lise son oldum ben hala mı ya fon kartonu üzerine proje yapıyorum ağlamak istiyorum ya. ingilizce fakiri kötü kardeş:( bühü...[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Sabrina, 09 Kasım 2005 21:22 tarihinde demiş ki: Yok ya kalın bi kitap..Kitabı bitircez birkaç hafta sonra bu gidişle ki amaç oymuş zaten. @oper : Evet millet dizide, birazdan gelirler konuşursun. bölümün neki? sen geçmi kaldın derslere mi girmedin ondan mı oldu? şehir ve bölge planlama yada mimarlık gibi bölümlerde mi okuosun ki bu sayı az bile o bölümlerde.. teknik çizim,mühendislerde var daha çok die biliorum..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. [Bu mesaj malik tarafından 10 Kasım 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 okuldan eve geldim , yemek yedim. çözemediğim soruları sormak için dershaneye gidicektim , kitabı alıp atladım trene... sonra Kadıköy'e geldim , dershaneye girdim , sınıfa çıktım oturdum.Bi baktım matematik kitabını almışım. sonrasını hiç hatırlamıyorum. :b işte o yüzden burdayım ben. Lou Reed - Perfect Day pls.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hymn,canın saolsun:)başka zmana inşallah:-)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bi de heleloy modunda gelmiştim ya. sorucam öğrenicem oley diyodum. neyse , yarın okuldaki hocaya sorarım artık.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hehe lise son kimyadan 15 aldım hiç gocunmuyom varsın olsun hehe[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ben Telekomdan çektim kafayı Okullara sokacağım; Target Changed!...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hatun gelmedi yatacam herkese iyi geceler hehehe sabaha karsı gorusmek uzre mucks[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 herşeye kafam girsinn[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar