Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emerald Dream Alliance rank birinciliği..

Sam

Öne çıkan mesajlar

said:
dream_endless, 05 Kasım 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
Teorim bir kez daha kanitlandi.
Yaklasik 5 dakika once,iki kere Jacel'i 1v1 aldim.Ben rank7'yim,o rank14.
Demek ki takimla rank kasinca item geliyormus ama bazi seyler baki kaliyormus.O yuzden saygi duymuyorum hic,cok da guluyorum yani o item'larla,combat health potion'la hala alamamasina.

Tabi kimse kral veya Lordum demiyor... Bizim Amacımız Takım Oyunu... Jacel Görevini İyi yapıyorsa bizim için üstün bir oyuncudur... Senin 10 kere onu solo kesmen onun kabiliyetini Belirlemez.. benimde 10 kere solo kestigim veya kesildigim adamlar oldu.. Nuvian ı Diab ı Soloo kestik... veya kesildik.. ben cok mu iyiyim veya cok mu kotuyum ? anlamsız... amac o an oynana ab de gorevini eksiksiz yapman.. Benim tanıgıdım bazı amator mageler Nuvian ı Solo kesince nasıl seviniyorlar.. hemen pm atıyorlar abi kestim ya diye.. ben nUvian hakında aa noob diye mi düşüüyorum.. Hayır tabiki.. Sende Jacel İçin Kabiliyetsiz diye düşünemezsin.. Çünki Biz bir takımız.. O bizim beynimiz..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- ExECuter -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

Hayir,bu cok farkli bir durum.
Kimsenin Jacel'e noob dedigi falan yok,benim tek anlatmak istedigim rank kisinin pvp'deki kalitesini belirleyen bir etken olarak ortaya cikmis bir konu.
Bu sadece Jacel ile alakali bir durum da degil.
Hope ornegin,Middnight olmasaydi rank14 asla olamazdi.
Jacel konusu farkli,Hope ve Middnight'tan.Anlatmak istedigim,horde tarafinda "individual" sekilde alinan rank'ler,Jacel'in rank14 olmasindan daha cok sayginlik yaratiyor;benim gozumde.Cogu kisinin gozunde de boyle,ama ben burada kendi bakis acimi degerlendiriyorum.
full rank11 pvp set'iyle dolasip warrior'a rogue'a counterspell atan mage'leri gordukce,yine rank11 pvp setiyle dolasan rogue'larin warrior'lara evasion acmasina sahit olunca is komik bir hal aliyor.Jacel ya da Hope,isim degil,sistemin komikligi benim elestirdigim.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi bu senin bakış açın.. alliance deki player kalitesini biliyorsun.. horde tarafı genelde kaliteli oyuncu.. amma alliance oyle deil.. bizde random da kazanma diye bişi yok fazla.. haa mage konusuna gelince.. bazen ben bile cs atarım o an hafızam combo ma takılmıstır. pom + pyro + cs+ blast vave + ae yani eleştirme bosuna :D elimiz bole alışmıs bozamayız..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- ExECuter -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

teketek duellerle filan oyuncunun yeteneği ölçmeye çalışmayın, çok yanlışa düşersiniz. rank 6 altındaki oyuncular bile duelde yenebiliyor beni. nice usta oyuncular var evvelden aktif pvp yapmış şimdi ranki düşmüş ya da uğraşmamış rank kazanmakla, ya da sergeant adamda hand of ragnaros var. ya da kimi manyaklar var buildini sırf duele göre oluşturmuş, milleti duelde yenip hava atma derdinde. ben grup pvp'ye yönelik bir build tercih ettim kendime. ha kaldı ki rank 12 oldu ama halen lightforge bracers ile geziyorum.. :-) (yarın değişecek kısmetse :-p )

tekrar teşekkürler..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Sam'i ztn tebrik ediyoruz oyun ici ayni cati altinda oynamak guzel bisi ;)

bizim serverda maalesef dendigi gibi 3:1 gibi sacma sapan bir oran var ve dahada kotusu suki horde inaktif az olmasina ragmen. Adamlar sira beklemeden girebiliyor bgye. Sam gunde 20 saat pvp yapan biri olarak sonunda 1. olabildi :P elbette chadwikin GM olup birakmasinin etkisi oldu (sonucta mage hk da her zmn ftw) ama guzel bir sabir gosterisi ve sonucunuda almak uzere. 3 haftan falan kaldi sam ha gayret ;P[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
Sosyal ağlarda paylaş

dün de field marshal oldum nihayet (rank 13'e ulaşan üçüncü alliance) ve ayrıca sunucuda league of arathor'la (alliance AB factionı) exalted olup tabardı kapan ilk oyuncu oldum.. :-) bu kadar az maç yapabiliyoruz yani heh.. haftanın gelişmeleri bu kadar, artık bir daha rank 14'e.. ;)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...