fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya deli olacam ıkı gundur kotamı öğrenemiyorum ben nasıl dl yapacam ya offf offfff ya sınırı asmıssa ya 4 gb olmussa yada 1 gb deysem ben kotamı tamamlamak ıstıyorum ama kotamı ogrenmeme ızın vermıyorlar ya ınsallah turk telekom sırketı ıflas eder offf o kadar sinir oldum ya[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 açılıyo sitesi şu an[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Sorun ver sistemde sanırım. DuMeter kullanman en iyisi.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Mavi, 10 Kasım 2005 15:51 tarihinde demiş ki: Sorun ver sistemde sanırım. DuMeter kullanman en iyisi. o nedir yaws ? site acılıyorda uye adı sıfreyı yazıyoruz error dıyor deli etti beni[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 e demekki yanlış giriyorsun.O sistem ya tam göçük oluyor yada tam çalışır oluyor[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: kickass, 10 Kasım 2005 16:34 tarihinde demiş ki: e demekki yanlış giriyorsun.O sistem ya tam göçük oluyor yada tam çalışır oluyor yok bea abı burda bı baska arkadasta adsl kullanıyo onada sordum ondada aynı hatayı verıyormus hem bu arada kendı sıfremle kullanıcı adını hatırlamıycak kadar salak degılım [spo1=Yassakmıs!!!!]http://adslkota.ttnet.net.tr/[/spo][signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar