xaty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 SpreadShirt.com isimli siteden kendiniz tshirt, mont, ceket, atlet, kupa, saat, mousepad ve buna benzer bir kaç şey daha dizayn edip satın alabiliyorsunuz, bu konu daha önce açılmıştı. Aynı site bizlere kendi dükkanımızı bedavaya açma imkanı sunmuş. Dizayn ettiğimiz ürünleri almak yerine satma imkanı sunmuş, üstelik satarken ürünlerin üzerine istediğimiz kâr miktarını ekleyebiliyoruz. Böylece standart fiyatını onlar alıyor, üstüne eklediğiniz kâr payı size kalıyor. Kendime basit bir satış alanı hazırladım. Merak edenler buradan bakabilir. [Bu mesaj xaty tarafından 09 Kasım 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ilginç[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 türkiyeye getirmiyolar diye gözüküyo bu...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 mouse pad e 10$ demisin :D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 evet malesef Türkiyeye getirmiyorlar. Ama Türkiyeye satmak zorunda değiliz ;) para ödemesini paypal üzerinden yapıyorlar. o yüzden orada da Türkiyeden olmamız problem olmaz diye düşünüyorum. Mouse Pade 10$ dedim :) şuan tam hatırlamıorum ama max 2$ kar koymuşumdur. gerisi onlara kalıyor. normal fiyatları da pahalı zaten :) ama önceden başkalarının açtığı sitelere baktım, onlarda baya baya abartmışlar kâr işini..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 pek fazla bakmadım ama ben burda gördüğüm bi t-shirtü 10 dakka kassam yaparım çünkü seçenek öle çok fazla değil[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 daha once verildi bu site.hatta suan 5 6 konu asagida[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Aramis, 10 Kasım 2005 02:04 tarihinde demiş ki: daha once verildi bu site.hatta suan 5 6 konu asagida o alttakı kendı t-shırtunuzu tasarlayın ve alın yazmıs bu ıse kendı dukkanınızı acın yazmıs ıkısı arasında ben baya bı fark goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Peki bu işin ratingi nasıldır ?[signature][hline]S : Ares - El Morad N : AciDFroZeN L : 5x C : --- P : 1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 rating derken? alışveriş yapcak biri oraya girip bakmaz sitelere bence. kendi siteni yapıp müşteri potansiyeli gördüğün yerlerde uygun şekilde reklamını yapmalısın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar