Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tak etti ya cidden artık insan hic yeter artık ölmek istiyorum dermi ya. ben hergün bunu diyorum bıktım sanırım artık yüzleşmekten göğüs germekten. zorluklar geldikce geliyo birde daha fazla geliyo sankii meydan okuyormuş gibi cidden birgün ölücem ama bu ne ecelden nede hastanlık vs den. kendi kendimi öldürmüş olucam. kendi içimi yiyerek. DÜşünmeden insna yapamıyo mu? herhalde paranoya konusunda benden daha manyak birisi yoktur... Neden? Neden? sanırım az kaldı bu dünyada artık yerim yok gibi geliyo..[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 derdini anlatmazsan ne yazmamızı bekliosun şu an ? "intihar etme tamam mı abi?" ?[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya sakin ol ınanmıcaksın belki ama genelde herkes ölüm paranoyası yasar ölmek istıyorum der.. bazen hayatın yukunu kaldırmak zor olabılıyor.. ama hayata karsı ayakta kalabilmek senin elınde.[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 söyle anlat elimizden geldigince polyanacilik gösterelim sana...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 dünyada bizi intihara sürüklücek hiç bişey yoktur[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Nie ölüosunuz ki anlamıorum.Allah sizi yaşayın diye yaratmış yok inatçıyım ölecem ben olayı ne? Derdin varsa çözümü de var.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Hiçbir sorun içinden çıkılmaz değildir...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Sabrina "Derdin varsa çözümü de var." Kartan "Hiçbir sorun içinden çıkılmaz değildir..." Demek her zaman kolaydır sadece yaşadıgında anlarsın ne kadr zor oldugunu, haayatım okulum kız arkadsım ailem bunlar yeterince sorun oldugunda insana tak ediyo.Kız arkadasım tutmus eglencem genclıgımde genc olmak istyorum diyo istanbula gidiyor ve ben onun gitmesini sitemiyorum 4 sene ayrılık cok zor ve ben o kızla sozlendim.Ailem anlayıslı davranıyo paranoyak oldugumda. Dün gece dersaneden cıktım kafam 1 milyondu. İçim sıcaktan kaynıyo ve ben ne yapsamda o kalbimi rahatlatamıyorum. Universite sorunum calısamıyorum.Zanabilecegim halde calısamıyorum. OKul allahtan okul notlarım iyi sadceec iyi diyecegim tek o kaldı. Allah bizi yaşamak için göndermiş ama mutlu tos pembe hayat vermemiş ben yuklerimi kaldıramıyorum. fazla geliyo... Sonra sen dersin kesin allah herkese kaldıra bilecegi yük mermiştir oda yalan olur bence çünkü ben bu kadarını kaldıramam 17 yaşındayım ve 1 kes ölümden döndüm.1 sene mi hasatanelerde geçirdim rahatladım ama sonra yine başladı.. Hadi bakalım yardım edebilecekmisiniz?[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 arkadasım herkesın yasadıgı olaylar bunlar ben alman bı kızla konusuordum kız yaz aylarında gelıordu 20 gun takılıorduk yanı 365 gunde 20 gun ne demekkı aile sorunlarına gelınce ben babasız buyudum annem onun eksıklıgını hıc hıssetırmedı arasıra evdekılerle ortalık karıssada bişey deil senın üni sorunun var bende okuldan atıldım sımdı acıktayım dayımın yaptıgı baskıya zor dayanırsın senden adam olmaz bu olmaz su olmaz sınavlarda aldıgım notlar dusukmus garsonlar bu kadar not almıormus fılan hergun kan gövdeyi goturuor ama ben ıntıhat etmeyı dusunmuorum bı kez cocukken dusunmustum son anda annem bacagımdan tutmustu ne kadar agladıgımı anlatamam sana bı daha da dusunmedım daha 17 yasındasın bende 17 yasındayım sırtına bınen o kadar yuk yok bence tabi intihar etmeyı bu kadar kolay buluorsan buyur et çünkü bu senın yasamın bız sadece fikirlerimizi söleriz[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 olur arada boyle insana .. sallayıp geceksin .... relax... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yoka bi ben kaldırıcam diyemiyorum çünkü içi bok gibi.. cok iyi bilirsiniz ki o zaman hiç birsey yolunda gitmiy aslında 1 hafta tatile gitsme süüer olur rahatlarım. Neyse sizide rahatsız etim artık yazı yazarmsa yaşıyorum yazmayı bırakısam allah'a emanet olmuşumdur....[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 daha 17 yasindasin, cik cevrene bi bak insanlar ne sartlar altinda ne zorluklarla yasamak icin savas veriyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 nedir bu ölüme olan sonsuz tapınma, anlayabilmiş değilim. ölecem de ölecem.. bu gidişle psikolojik olarak ölürsün zaten. ha ayrıca; herkes dünyadaki yerini kendi açar, hiç kimse için bi rezerve sistemi yoktur. o yüzden, dünyadaki yerini sen, dünyaya olan bakış açın ile kazanırsın. ölecem, ölüyom dersen, dünyadaki yerin sıfıra yakın olur muhtemelen.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? [Bu mesaj Saeros tarafından 09 Kasım 2005 07:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 çok sosyal arkadaşlarımın çoğu böyle gibi demek bişi var bu işte[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yapamıyorum ya kız arkadasımı bıkrakamıyorum ve sevimesine rahmen güvenmeme rhamen bırakamıyorum[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Kız arkadaş, erkek arkadaş, anne, baba, hala, kuzen, ne yazık ki bunlar hiç bir zaman senden daha değerli olamayacak. Çünkü bu saydıklarım, zamanla, herhangi bir nedenle çevrenden kaybolacak. İşte o zaman neden güçlü olmak zorunda olduğunu anlayacaksın. Sana "insanları umursama" demiyorum, sadece hayatını insalara endeksli yaşamaman gerektiğini söylüyorum. Seni küçük gördüğümü falan düşünme ama ölümü düşünmek için 17 yaş çok erken ve ölümü düşünmek için sebeplerin çok basit... Tabi sen de haklısın, herkesin çektiği acı kendisinedir, başkasının aynı acıyı anlaması zordur. Bu yaşta "ölmek istiyorum Allahım!" demek sadece kolaya kaçmaktır. Bu geçiş döneminde yaşadıkların, üzüntülerin, hataların, kazandıkların, kaybettiklerin senin için inanılmaz bir tecrübe olacaktır. 10 sene sonra arkaya dönüp baktığında da sadece tebessümle hatırlayacağın anı olarak kalacaklardır. Çevrende acı çeken insanları gör, yaşam koşullarını ve bunlara rağmen nasıl ayakta kalmaya çalıştıklarını gör, kendine bi ders çıkar. İşte o zaman hayatının ne kadar değerli olduğunu anlarsın ve dayanmaya çalışırsın.[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dRagnoN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 . [Bu mesaj dRagnoN tarafından 09 Kasım 2005 11:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bak acıkca ne yaptıgımı söylim. Bugün okula gitmeye karar verdim ve giderken ben nasıl eglenirim nasıl eski halime döbnerim dedim ve düşünmeye calıstım.....Arkdaslarla geceleri cıktıgımız o zamnlar boyle sorunlarımın olduguna rahmen ben mutlu oldugumu haıtlradım SAnırım yalnızlıktan boyle oldu yapıcak ısım olmadıgından oldu boyle.... Ders calıssaydım aslında boyle almıyacagını bılıyordum ve ben bıle bıle kacmayı dusundum. Ben hayatım boyunca kotuyu dusundugum ıcın her zaman ne olursa olsun en kotusunu dusunuyorum aslında olmayyan bırseyı kendım gerceklestırıyorum. Mutluyken mutlu olmasını bilmiyorum ama artık biliyorum...Aslıda benim sadcee zamanımda bana verilen şeyleri yapmasını bilsem herşey mükkemel olucağını düşünemedim...Zaman varya zaman mükem mel birsey bunu hatırladım.. Öneceden böyle oldugumu hatırlıyordum ve nasıl düzeldiğimi hatırladım. Eski arkdaslarımı hatırladım.. HErsey bunalşrdan ibaret olmadıgını hatırladım.. Sizleri hatırladım.. Cs, cafe, vs gibi seyleri hatırladım.... Sağol varya bazen böyle cok güzel yazılar geliyo cok seviniyorum cok sağolnnn[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ehüm, sorun diil ;P[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hic yıkılma,isteginden dondurmelerine izin verme..hayattaki acilar emin ol asla bitmeyecek,hep daha fazlasi gelecek,sen birine alisirken bir digeri baslayacak,,gozyaslarini iceceksin TANRININ kadehinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 puauhduas güzel haklısın[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Birilerinden yardım alabilirsin. Sana yakın kişilerle, çevrendekilerle konusmayı dene. Onlara anlat derdini. Karamsar olma hiç bi zaman.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Famy, 07 Kasım 2005 23:53 tarihinde demiş ki: ya sakin ol ınanmıcaksın belki ama genelde herkes ölüm paranoyası yasar ölmek istıyorum der.. bazen hayatın yukunu kaldırmak zor olabılıyor.. ama hayata karsı ayakta kalabilmek senin elınde. bu famy dayaklık ama ii kız valla:) +1[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. [Bu mesaj malik tarafından 10 Kasım 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar