Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Element : Kadin Sembolu : WO Atom agirligi : 53,6 kg olarak kabul edilmis olup, 40 kg' dan 200 kg'a kadar degisik cesitleri de bulunmaktadir. Bulundugu yerler : Dunya gezegenindeki tum kent ve kirsal alanlarda. Fiziksel Ozellikleri 1. Yuzeyi renkli film tabakasiyla kaplidir. 2. Degisik sicakliklarda kaynar. 3. Bilinen bir sebep olmaksizin donar. 4. Ozel ilgi gordugunde erir. 5. Dogru olmayan kullanimlarda isirir. 6. Islenmemis metalden siradan maden filizine kadar pek cok halde bulunur. 7. Dogru noktalara basinc uygulandiginda urun verir. Kimyasal Ozellikleri 1. Altin, gumus, platin ve kiymetli diger taslarla buyuk akrabaligi vardir. 2. Buyuk miktarlarda pahali maddeleri absorblayabilir. 3. Bir belirti gostermeksizin kendiliginden patlayabilir. 4. Sebepsiz yere cikip gidebilir. 5. Likitlerde cozunmez, fakat alkolle doyuruldugunda aktivitesi buyuk oranda artar. 6. Bilinen en guclu servet indirgeyici ajandir. Genel Kullanim Alanlari 1. Genelde süs olarak. 2. Rahatlatmada buyuk yardimi olabilir. 3. Cok etkili bir temizleme ajani olarak. Testler 1. Saf numunesi dogal halde bulundugunda rengi parlak pembeye doner 2. Daha iyi bir numunesi ile kiyaslandiginda rengi yesile doner. Potansiyel Tehlikeleri 1. Tecrubesiz ellerde cok tehlikelidir. 2. Birden fazlasiyla ilgilenmek yasal olmadigi halde, degisik mekanlarda ve birbirleriyle direkt temasa gelmelerini engelleyecek onlemleri alarak bu yapilabilir[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Xechelon, 22 Şubat 2003 23:43 tarihinde demiş ki: Genel Kullanim Alanlari 1. Genelde süs olarak. 2. Rahatlatmada buyuk yardimi olabilir. 3. Cok etkili bir temizleme ajani olarak. [/b] Hmm[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmetboy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Muahuahauha Muahhaahhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 valla ema görmesin:)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 mantıklı[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmetboy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ema ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Ahmetboy, 22 Şubat 2003 23:50 tarihinde demiş ki: ema ney? Alan yöneticisi Emaleth arkadaşımız-(hala yaşını bilemediğim için) bayan olr...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ney dediini duyarsa klarneti durter bi tarafina da neyse..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Bunu cok onceden okumustum :))[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmetboy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ya benle yaşıtmı? güzelmi bari? ilk defa bi kız duyuyorum internette ben 12 yaşındayım o kaç yaşındaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Ahmetboy, 22 Şubat 2003 23:55 tarihinde demiş ki: ya benle yaşıtmı? güzelmi bari? ilk defa bi kız duyuyorum internette ben 12 yaşındayım o kaç yaşındaki? ahahahahhh çok güldüümmmm... :-) çok ileri gitme...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Sanırım e-mailime gelmişti böyle bişi :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 guzel olsa ne yapicaksin cocuum ewcilik mi oynicaksin ? ehem.. 15 yasinda olarak tanitilir. ancak gercek yasi hakkinda bir cok rivayet var. bazilari asirlardir yasamakta ve vampirlik yaparak guzelligini korumakta olduunu soylerler. bence sen burnunu sokma bu ise..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Ahmetboy, 22 Şubat 2003 23:55 tarihinde demiş ki: ilk defa bi kız duyuyorum internette Sen hangi ülkede yaşıyosun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Olayın ne senin ahmetaga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 noluyo bea sakin ya ne gusel konu actik:D icine edilmesin:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Thread çok güzel :P [Bu mesaj Deep-Night tarafından 23 Şubat 2003 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Bu ahmetboy kimin ikinci accountuydu?[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmetboy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ahmetboy benim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmetboy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 yaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! sly-one abi bunlar ne diyo ya BENİM AHMETBOY!!! BAKIN NİCKİME AHMETBOY YAZIYOOOOO!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 baydı ama bu fakeboy ama..[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ahmetgay git bea[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 prd ahmetboy:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmetboy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 lol.. yalnız konu ile alakalı msg fln göremiorum :)[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar